Parduotuvė pagal Kategorijas

Aš Grožio Blakstienų Gruntas Blakstienų Valiklis Makiažo Priemones be Alkoholio ilgalaikį 15ml Nemokamas Pristatymas

Nauja

€6.90

Blakstienų Gruntas Blakstienų Valiklis Makiažo Priemones be Alkoholio ilgalaikį 15ml Produkto pavadinimas : aš Grožio Blakstienų Gruntas Kilmės šalis : Pietų Korėja Produkto talpa : 15ml Produkto savybės : Gruntas naudojamas pašalinti baltymų ir dulkes nuo natūralių blakstienų, prieš diegdami blakstienų pratęsimo.Ingredientai: PVP,polyacrylate,etanolio,vandens 80%

1.Visame pasaulyje laivybos. 2.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. 4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,ypač per atostogų sezoną. 5.Jei negavote shippment whithin 40 dienų nuo mokėjimo,pls susisiekti su mumis.Mes padarė jį andget su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6.Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų,mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos,yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Išimčių nėra!Shippng kaina yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2.Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje packageing ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį,konkrečios priežasties grąžinimo. 3.Mes grąžinsime visą savo laimėjusio pasiūlymo sumą,gavęs prekę į savo pradinę būklę ir packageing su visais komponentais ir accrssories įtraukti,po tiek pirkėjas ir pardavėjas atšaukti operaciją iš Baltijosvm.lt.Arba ,galite pasirinkti, kad pakeisti. 4.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.

1.Mūsų produktai yra geros kokybės. 2.Mūsų parduotuvėje leidžia klientams grąžinti prekes, kad yra nepatenkinamas į juos.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus .Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Kad galėtume tinkamai išspręsti jūsų problemą.

Žymos: blakstienų false klijai, blakstienų gruntas, blakstienų šampūnas, gydytojas formulė, netikrų blakstienų cleaner, pvp plastiko, cleaner blakstienų, blakstienų liftas įrankis, eyemix blakstienų gruntas, hmq.

Kilmės Pietų Korėja
Talpa 15ml
Tinkamumo laikas 1 Metai
transportavimo laikas 10-25 dienas
Sertifikatas KAULŲ ir raumenų sistemos
Elemento Tipas blakstienų klijai
Dydis 15ml
Pavadinimas Aš Grožio Blakstienų Gruntas
Medžiaga PVP,polyacrylate,etanolis
transporto būdas E-pakelis
Naudinga pašalinti baltymų ir dulkes nuo natūralių blakstienų
Prekės Pavadinimas Aš Grožis
Prek.kod 1 Gabalas
Komponentas PVP,polyacrylate,etanolis
Kvapas kaip Bananų
Modelio Numeris Aš Grožio Blakstienų Gruntas-1

Parašyti atsiliepimą

Aš Grožio Blakstienų Gruntas Blakstienų Valiklis Makiažo Priemones be Alkoholio ilgalaikį 15ml Nemokamas Pristatymas

Aš Grožio Blakstienų Gruntas Blakstienų Valiklis Makiažo Priemones be Alkoholio ilgalaikį 15ml Nemokamas Pristatymas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti