Parduotuvė pagal Kategorijas

ZOHANAVI USB DVR mūsų Android dvd, radijo grotuvas

Nauja

€20.77

ZOHANAVI USB DVR mūsų Android dvd, radijo grotuvas

Prekės yra paprastai išsiunčiamas į Baltijosvm.lt patvirtino adresas(Bet kokį kitą adresą,pls susisiekti su manimi arba palikite žinutę).Prašome pateikti jūsų teisingas, išsamus adresas, vardas, pavardė ir savo kontaktinį telefono numerį Baltijosvm.lt .

Pristatymas būdas: DHL/TNT/EMS/FEDEX ar kitų pagreitinta kurjeriai skirtingų šalių.

Pastaba:

mes atsiųsime prekes tik per EMS, kad klientams kai kurie srityje, e.g.Rusija, kuri yra geriau už savo importo.

Brazilija klientui, mes renkamės "FedEx" paslaugą, kad būtų išvengta priskirtą pareigą , prašome pranešti mums savo mokesčių numeris (CNPJ NR. ar CPF NR.). ar mes negalime apdoroti jūsų užsakymą.

Šiaurės Amerikos šalys kaip Kanada ir JAV, pirkėjų galėtų pasinaudoti savo pristatymo būdą.

Jei savo pristatymo adresą suranda nuotolinio valdymo srityje, pirkėjas gal susimokėti atokioje vietovėje mokestis .Mes jus informuosime, prieš išsiunčiant prekę out.

a) Importo muitų , mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę.

Mes rekomenduojame, sąlyginio DEPONAVIMO saugus mokėjimo.

Pay-pal, "Western Union", Banko pavedimu, taip pat priimtinas.

Apmokėjimas turi būti gautas per 3 dienas po to, kai jūs perkate jį,

Apie garantijos ir Grąžinimas:

Kiekvienas elementas yra dvigubas patikrintas prieš pristatymas, prašome prisiminti, patikrinti sklypas, prieš jums pasirašyti, arba atsisakyti jos, jei neveikia ir susisiekti su mumis iš karto sprendimas.Mes bus pateikti visą techninę paramą, tai, ką jums reikia padaryti, tai, siekiant išvengti piktnaudžiavimo & suprastų, kaip naudoti produktą, skaityti vartotojo vadove perskaitykite ir paklausti expertised technikas, siekiant padėti ją įdiegti.

Mes negalime būti atsakingi už žalą dėl netinkamo montavimo, nelaimingo atsitikimo, netinkamo naudojimo, piktnaudžiavimo, netinkamo laidų ir neteisingas įtampos, o veiklos vieneto prieš instrukcijas, nurodytas ir savininko vadove.

30 dienų pinigų atgal, pirkėjas moka grąžinimas prekių ; grąžinamoji išmoka priimtas po 30 dienų nuo gavimo.

Grįžta padarė ne brokuotas prekes, reikės mokėti 10% išteklių atkūrimui mokestis.

Grąžinimo politika: Miss išsiųsti prekes, Jei manote, kad jūsų produktas skiriasi nuo kad jums pateikti po produkto gavimo, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas ir prašymo grąžinimo ar keitimo.Po 7 dienų, mes neatsakome už netinkamą siuntą.Su trūkumais ir Sugadinti Daiktai Sukelia Siunta Prašome patikrinti ir užtikrinti, pakuotės ir produkto yra geros būklės, taip pat ar kiekis yra teisinga prieš pasirašant.Būkite pasiruošę teikti klientų aptarnavimo nuotraukos aiškiai rodo pažeistą pakuotę, taip pat "Žalos Įrodymų" dokumentus tvarkyti savo keistis arba grąžinti Trūkumais ir Sugadinti Daiktai Sukelia Kokybės būkite pasiruošę teikti klientų aptarnavimo nuotraukos aiškiai rodo, kad problema su elementą kuo greičiau Grįžti Dėmesį, Prašome grąžinti produktą su visos originalios dalys ir priedai.Prašome grąžinti varžtus viršuje mašina, kad būtų išvengta judėjimo žalą.Jei bet kokią žalą produktas sukelia transportas, pirkėjas yra atsakingas už remonto išlaidas.Prašome don ' t laivą iš per DHL, EMS, ar FedEX, tiesiog pasirinkti pigiausias vieno, kaip savo šalies postą.Klientas yra atsakingas už grąžinimo, laivybos mokestis.Mes jums mokėti už siuntimą, prekės atgal klientui.

Pirkėjų mokėti siuntimo išlaidas (Du-pusę krovinių) dėl nemokamo remonto vienerius metus, garantija antspaudas ir serijos numerius vienetui, negali būti pašalintas arba sugadintas.

Puikus Klientų Aptarnavimas yra mūsų tikslas!!!

Mes vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus.Jei jus tenkina prekė ir mūsų paslaugos.

Prašome palikite mums teigiamą komentarą ir 5-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo įvertinimų.

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, rasime sprendimą jūsų poreikį ir padidinti pasitenkinimą.

Žymos: automobilio radijas, android e39, "android" 10 colių 2din, jutiklinio ekrano automobilio stereo su gps ford explorer, sulankstomas "android" touch, 2 din "android" radijas, 1din android automobilio radijo, vw multimedia 2 din, 2 Din, arcade android 2.

Prekės Pavadinimas ZOHANAVI
Modelio Pavadinimas ZH-DVR-2
Prekės Svoris 0.25kg
Specialios Funkcijos Jutiklinis Ekranas
Sąsaja USB
Įtampa 12V
Max Išorinė Atmintis 32G
Din Vienas Din
Skaitmeninės Medijos Formatas mp4
Ekrano Dydis 1
Kilmės KN(Kilmės)
TF/Micro SD Lizdas 1
Rezoliucija 1080p
OSD Kalba lietuvių
ROM 16G

Parašyti atsiliepimą

ZOHANAVI USB DVR mūsų Android dvd, radijo grotuvas

ZOHANAVI USB DVR mūsų Android dvd, radijo grotuvas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti