Parduotuvė pagal Kategorijas

Kūdikių Barškučių Kūdikio Lovelę Vežimėlio Žaislas Teethers Minkštas Pliušinis Ankstyvo Vystymosi Sport " Automobilio Kabantys Žaislai Kūdikiams Gimtadienio Dovana

Nauja

€14.12

Žanras : Šių Barškučių nežaiskite muzikos tonas, jie gali purtyti žiedas skamba.

Medžiaga: Šis Pliušinis Kūdikio Barškutis Žaislai yra pagaminti iš pliušas su minkšto PP medvilnės užpildymas, rekomenduojame rankų plovimas.

Skatinti Vaizdo: Mielas pliušinis gyvūnų barškutis su ryškus žodžio, kiekvieno automobilio sėdynės kabantys žaislai gali pritraukti vaiko dėmesį lengvai ir skatinti jų regėjimo vystymuisi

Puikus Kūdikių Dovanos: Kad būtų puiki dovana jūsų vaikui gimtadienio dovana, tinka 0-12 mėnesių, kūdikių žaislai 1-3 metų(Kad būtų puiki Kalėdų Dovanų Idėja, kaip Šventės, Gimtadienis, Helovinas, Padėkos, Naujųjų Metų kūdikių berniukų ir mergaičių)

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė,mes siūlome nuolaida.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

1. Mes priimame Alipay dėl Baltijosvm.lt.

2. Galite atsiskaityti visa, "Mastercard", "Western Union", Qiwi ir Banko pavedimu.

3. Visi mokėjimo būdai per saugumo mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

4. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po to užsakymą.

1. Užsakymai yra tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimo.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, Pls patikrinkite, ar jūsų adresas turi sutapti su jūsų gavėjo adresas.

3. Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis.Ypač per atostogų sezoną.

4. Jei negavote kad per 60 dienų nuo mokėjimo, pls susisiekti su mumis.Mes bus stebėti, laivybos informacija ir atsakyti jums kuo greičiau.

1. Jei jūs gaunate savo užsakymą geros būklės, mes būtume dėkingi, jei galėtumėte palikti mums, 5-ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ.

2. Pls susisiekti su mumis pirma, jei esate nepatenkinti su elementą, kai gavo, mes pasiūlysime jums priimtiną sprendimą, prieš savo atostogas visus atsiliepimus ar ginčų, Ačiū už jūsų geranorišką supratimą!

&nbs

Žymos: kūdikis, berniukas, kramtyti žaislus, kūdikių dovana naujagimiui, lugia pliušas, pliušas, vežimėlio barškutis, babi lova, mados kūdikių, chicco baby, kūdikis, berniukas žaislai, grafinis valdovas.

Įspėjimas toli nuo gaisro
Medžiaga pliušas
Matmenys į sąrašą rodyti
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkiniai 4pcs/4 Paketas
Handbells Barškučių su Teether
Dydis 32*3.5cm
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas TUMAMA VAIKAI
Savybės Muzikos
Gyvūnų barškalai Varlė,Liūtas,Elniai,Dramblys Barškučių Mobile
Funkcija su originalo langelyje
Modelio Numeris TM121
pliušinis gyvūnų žaislai Kabantys Žaislai Berniukams
žaisti Lopšelio Lovelę Vežimėlis Kabantys Žaislai
Amžius Žaislai 0-12 Mėnesių
Pakuotė Rinkiniai
Formos Gyvūnų

Parašyti atsiliepimą

Kūdikių Barškučių Kūdikio Lovelę Vežimėlio Žaislas Teethers Minkštas Pliušinis Ankstyvo Vystymosi Sport

Kūdikių Barškučių Kūdikio Lovelę Vežimėlio Žaislas Teethers Minkštas Pliušinis Ankstyvo Vystymosi Sport " Automobilio Kabantys Žaislai Kūdikiams Gimtadienio Dovana

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti