Parduotuvė pagal Kategorijas

Reguliuojamas Modernus Skaitmeninis Stereo Laikrodis USB LED Šviesos 3D Numeriai Ekranas Data Darbalaukio Sieninis Laikrodis, Signalizacijos, Valdymo Balsu Namų Dekoro

Nauja

€8.86

Paprastas ir kompaktiškas dizainas su naujovė formos, tinka bet modernus, pramonės ir šiuolaikinėje aplinkoje.Jūs galite naudoti ją kaip nešiojamas skaitmeninis lentelė žadintuvas arba sieninis laikrodis, papuošti savo namus.

Savybės: 12/24 valandų laiko formatas pasirinktinai, kalendorius, datos ir temperatūros rodymas. 3 lygių ryškumo, automatinis/rankinis reguliavimas iš skirtingų laikotarpių.Žadintuvas su snaudimo funkcija, kelia nerimą, kas 5 minutes.Šviesa yra minkštas ir ne skauda akis, gali būti naudojamas aiškiai per dieną, ir naktį.Ateina su USB laidą įkrovimo ir ląstelių baterija prisiminti laikus, kai USB power off.Gali būti dedamas ant stalo ir kabinti ant sienos, su skyle ant nugaros.

Techniniai duomenys: Medžiaga: ABS Rėmo Spalva: balta; mėlyna (pasirinktinai) LED Spalva: balta; raudona; mėlyna; žalia (pasirinktinai), Maitinimas: USB 5V 1A Baterijos: 1 * CR2025 mygtuką (neįtraukta) Ekranas: LED Ekranas: skaitmeninis Elementą Dydis: 215 * 85 * 38mm / 8.46 * 3.35 * 1.5 Pakuotėje Svoris: 234g / 8.25 unciją Pakuotės Dydis: 220 * 98 * 45mm / 8.66 * 3.86 * 1.77 į

Pastabos: 1. Prašome leisti 1-10mm klaida dėl vadovo matavimo, ačiū už jūsų supratimą! 2. Prekės spalva gali rodyti šiek tiek aberacijas dėl skirtingų fotografavimo šviesos ir ekrano.

Paketų Sąrašo: 1 * Skaitmeninis Laikrodis, 1 * USB Kabelis 1 * Vartotojo Vadovą

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: gražus naktinis laikrodis, 2d sieninis laikrodis, namų led žiūrėti, laikrodis tabl, šiuolaikinės sieniniai laikrodžiai, laikrodis namų, skaitmeninis 3d led sieninis laikrodis, žadintuvas skaitmenų, sieninis laikrodis, didelis sieninis laikrodis skaitmeninis.

Ekrano Tipas Skaitmeninis
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Sieniniai Laikrodžiai
Modelio Numeris AF19102601
Funkcija Rodyti Laiką,Datą,Temperatūrą
Ilgis 215mm
Motivity Tipas Mechaninė
Plotis 86mm
Skersmuo 86mm
Formos GEOMETRINIO
Svoris 230g

Parašyti atsiliepimą

Reguliuojamas Modernus Skaitmeninis Stereo Laikrodis USB LED Šviesos 3D Numeriai Ekranas Data Darbalaukio Sieninis Laikrodis, Signalizacijos, Valdymo Balsu Namų Dekoro

Reguliuojamas Modernus Skaitmeninis Stereo Laikrodis USB LED Šviesos 3D Numeriai Ekranas Data Darbalaukio Sieninis Laikrodis, Signalizacijos, Valdymo Balsu Namų Dekoro

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti