Parduotuvė pagal Kategorijas

4K Brūkšnys Cam 3" Car DVR 3840*2160P DashCam Priekinio ir Galinio vaizdo Kamera, Super Naktinio Matymo WDR Auto Vaizdo Registratorius Dvigubo Objektyvo 24H Parkas

Nauja

€45.51

Didysis Išpardavimas:

Rinkti Kuponus ir Mėgaukitės Daugiau taikomos Nuolaidos!

Prašome perskaityti prieš jus, kad!

Klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Daug, kad bus didelė nuolaida, atsiųskite mums laišką ir gauti geresnę kainą.

Jei produktas turi problemų, per 365 DIENŲ po patvirtinantį kvitą, mes jį pakeisime į naują mašiną tiesiogiai jums,Bet, Prašome susisiekti su mumis pirmą išspręsti po pardavimo problema.

Ši garantija netaikoma žalą, padarytą dėl nelaimingo atsitikimo, piktnaudžiavimo, netinkamo naudojimo, arba pakeisti gaminį.

Pastaba:

1. Mūsų produktai yra variantų su galinio vaizdo kameras.Jei jums reikia galinio vaizdo kamera, Prašome pasirinkti, mūsų originalus galinio vaizdo kamera.Jei naudojate kitų galinės kameros, produktas bus ne darbo.

2. Šis produktas turi būti prijungtas prie maitinimo per kroviklis pakuotėje, siekiant užtikrinti, kad yra pakankamai įtampos ir srovės palaikyti normalų šio produkto.Jei jūs tik naudoti USB jungtis, diktofonas nebus įjungti.

3. Nuo 4K įrašymo reikia labai didelio skaitymo greitis, reikalavimus TF Kortelės yra labai didelis, prašome įsitikinkite, kad pasirinkti mūsų pridedami TF Kortelės galimybė užtikrinti, kad mašina veikia stabiliai!

Dual-viziją su Kino kokybės Vaizdo

Kartu neprivaloma galiniai cam, kas svarbu išsamiai priekinio arba galinio transporto priemonės gali būti aiškiai įrašyta pateikti nepaneigiamų vaizdo įrodymus arba užfiksuoti kraštovaizdžio palei savo kelionę su kino kokybės video. * Priešais-vizija, įrašymo režimas, maks. rezoliucija 3840*2160. Dual-vizija, įrašymo režimas, maks. rezoliucija priekinis ir galinis vaizdas bus 3840*2160 ir 1920*1080 atitinkamai.

(Pastaba: Galiniai Cam HDMI kabelis, ilgis: 5.5 M)

Super Night Vision su 3D DNR

Į OBDPEAK M8 pasiekia apsvaiginimo vaizdo ir ryškus, aiškius vaizdus net mažo apšvietimo sąlygomis naudojant 3D DNR (Dinaminis Triukšmo Mažinimas) tech, F/1.6 diafragmos objektyvas ir pažangų algoritmą, kuris ženkliai sumažina vaizdo triukšmą ir automatiškai pritaiko ekspozicijos balansas.

Iki 4K Rezoliucijos su 170°FOV

Pastatytas aplink galingas Sony IMX 415 CMOS vaizdo jutiklis, M8 brūkšnys cam įrašus 4K UHD vaizdo įrašus, kurių platus kampas 170° FOV.

Linijos Įrašymo & Įrodymų Apsauga

The M8 įrašai, vaizdo kilpą ir saugo jį vietoje Mikro SD atminties kortelė (iki 256 gb palaikomi) vairuojant.Tai užtikrina, kad įvykus avarijai, video įrodymai bus sugautas ir tada saugiai pritvirtintas iš perrašymui.

Sukiojamomis stendas

Konsolė yra įdiegtas, su siurbimo taurės, ir ten yra 2 pozicijų, kad gali būti pasuktas taip, kad M8 gali būti pakoreguota, kad geriausiai!

WDR Funkcija

WDR technologija gali koreguoti poveikio pusiausvyrą, leidžianti fotoaparatą pasiimti išsamiau tamsoje, ir pabrėžia, leidžianti brūkšnys cam Apdoroti daugiau šviesos jutiklis ir Gaminti daugiau gyvą vaizdą.

-Automobilių Globėją, 24/7 Apsauga

Su M8 4k brūkšnys kameros, apsaugos nesibaigia, kai jūs paliekate automobilį.Po automobilių stovėjimo aikštelė, automobilių Stovėjimo Režimas įjungiamas automatiškai.Naudojant 3-axis gravity jutiklis, A800 gali aptikti bet kokį hit-and-run susidūrimo ir iš karto pradėti filmuoti, fotografuoti vertingų vaizdo įrodymais.

(Ši funkcija reikalauja, kad pirkimo Stovėjimo Priežiūros Kabelis, prašome pasirinkti paketą, B ar pakuotės D)

Ultra HD " 4K fotografavimo nuotraukų rodymas

Nekilnojamojo fotografavimo sceną, yra akinimo saulės spindulių ir labai didelio atstumo tarp transporto priemonių, M8, vis dar galite įrašyti licencijos numeris aiškiai!

Paketų sąrašas

Paketas A: M8+įkroviklis + rankinis

Paketas B: M8+įkroviklis + instrukcija +automobilių Stovėjimo Priežiūros Kabelis

Pakuotės C: M8+įkroviklis + instrukcija + Galinio vaizdo kamera

Pakuotės D: M8+įkroviklis + instrukcija + Galinio vaizdo kamera + Parkavimo Priežiūros Kabelis

DUK

1.Man reikia rankiniu būdu įjungti ir išjungti brūkšnys cam ?

Po brūkšnelio cam pro prijungtas prie cigarečių degiklio lizdas į automobilį, jums nereikia rankiniu būdu įjungti arba išjungti jį.Kiekvieną kartą, kai automobilis pradėjo (ie, žiebtuvėlio uosto yra įjungtas), brūkšnys cam pro automatiškai batai iki.

Brūkšnys kamera automatiškai išsijungia, kai automobilis yra išjungtas (ie, žiebtuvėlio uostas yra maitinamas).

Kai automobilio cigarečių degiklio išlaiko įjungtas net ir tada, kai transporto priemonė buvo išjungtas, tokiu atveju, jums reikia rankiniu būdu išjungti brūkšnys cam .Ir kai kitą kartą jums pradėti transporto priemonės, jums reikia rankiniu būdu įjungti brūkšnys cam .

2.Ką atminties kortelės OBDPEAK M8 paramos?

M8 palaiko standartinę Mikro SD kortelės (TF card) su talpa 32 GB, 256 gb ir greitis Class10 ar aukščiau.

Įsitikinkite, kad naudojate aukštos kokybės atminties korteles iš žinomo prekės ženklo.Tikrasis rašymo sparta ir talpa žemos kokybės atminties korteles, gali būti mažesnė, nei deklaruojama.Vaizdo nėra, paprastai išsaugoti žemos kokybės sandėliavimo

Žymos: cam brūkšnys, brūkšnys cam 4k gps wifi usb, smart automobilių kameros 4k, automobilių dashcam 4k, vaizdo įrašymas, 4k vaizdo kameros sportas, dvr kamera automobiliai, koleos automobilių brūkšnys fotoaparatas, vaizdo kamera, xiaomi 70mai 4k.

Sertifikavimo FCC
Chipset Gamintojas Novatek
24 VAL. automobilių Stovėjimo aikštelė Reikia pinigus linija
Jutiklinis Ekranas No
Max Išorinė Atmintis 256G
Pikselių 1200Mega
Ekrano santykis 4
Elemento Tipas Automobilių DVR
Automobilinis registratorius Full HD 3840*2160P Vaizdo Veidrodėlis
Brūkšnys Cam 4K 2160P
Naktinis Matymas Super Night vision
Baterijos Veikimo Trukmė Visada prisijungti prie vairo
GPS logger NĖRA
Kameros Rezoliucija 3840x2160
Galinio Vaizdo Kamera Full HD 1080P
Vaizdo Formatas AVI
Dual Camera Lens Dvigubo Objektyvo Įrašymo Vienu Metu
Video Kodas MJPG
Peržiūrėti Kampas 150°-160°
Laiko-nebetaikyti vaizdo Parama
OSD Kalba Ispanų
Skaičius Objektyvai 2
Dual Cmera Objektyvas Dvr Su Galinio Vaizdo Kamera
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis 10 klasė
Kilmės KN(Kilmės)
Vaizdo Jutiklis 1/3 " Color Cmos
Originalioje Pakuotėje Taip
Sąsaja Micro SD/TF
Vienu Metu Įrašinėti Parama
Baterija Built-in
Ekranas IPS
Kadrų Per Sekundę 30
Prekės Pavadinimas OBDPEAK
Vaizdo Įrašymo Skaitmeniniai Vaizdo Įrašymo Įrenginiai Naktinio Matymo Brūkšnys
Specialios Funkcijos Platus Dinaminis Diapazonas
Surinkimo Režimas Nešiojamų Diktofonas
Ekrano Dydis 3 colių

Parašyti atsiliepimą

4K Brūkšnys Cam 3

4K Brūkšnys Cam 3" Car DVR 3840*2160P DashCam Priekinio ir Galinio vaizdo Kamera, Super Naktinio Matymo WDR Auto Vaizdo Registratorius Dvigubo Objektyvo 24H Parkas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti