Parduotuvė pagal Kategorijas

Aukso Metalo Vielos Rėmas Su Baltos Keramikos Vaza Atvirukas Pastaba Stovo Gėlių, Augalų Vaza, Miegamojo Kambarį, Namų Dekoro

Nauja

€6.88

Pakuotė:

1 x Vielos Stovo

1 x Baltos Keramikos Vaza

2 x Įrašus

1 x Atvirukas

Ypatybė:

1. Pralinksminti SAVO NAMUOSE - Paprastas, bet gražus.Akimirksniu pašviesina bet tuščią erdvę ir sukurti elegantišką ir atsipalaiduoti dizaino srityje, bet savo namuose. 2 dimensija metalo gėlių vaza, leidžia jums įdėti stiklo su įvairių dydžio į jį.Komiksų stilius sukuria unikalų centerpieces į puotą, salėje ar kambaryje.

2. PAKELTI kokią ERDVĘ - Universalus ekranas stovo dizainas.Mielas stalviršio ekranas šviežių arba netikras gėles gyvenamasis kambarys, vonios kambarys, miegamasis, palangės ar net lauko verandoje, sodą ar terasą.Madingas ir madinga akcentai buvo pasirinkimas, gėlių, įvykį ir dekoracijos.

3. GERA DOVANA - Fall in love su šių skirtingų stilių metalinės vielos stovo.Turėti jį savo arba siųsti kaip dovaną.

4. PATRAUKLUS DIZAINAS - Originalus geometrinis sienos laivas su paprasta, elegantiškas dizainas, kuris gali būti naudojamas pridėti moderni dekoratyvinės paliesti ir kai kurie gamtos žaluma jūsų patalpų erdvę.

5. PLATUS NAUDOJIMAS: galite įdėti stiklinę ar butelį, kuris jums patinka, - apačioje bazę, kuri turi vandens ir suteikia stabilumo, gėlės.Vielos rėmas sukuria grakštus sugretinimas tarp gražių gėlių, išskirtinį stiklo ir nedaug viela.

Specifikacija:

Medžiaga: Metalas, Viela

Spalva: Juoda/Aukso(Pasirinktinai)

Stilius: Metalinės Vielos Vaza Pastaba Stovo

Forma: Stačiakampis

Dydis: 24*17*28.5 cm

Vaza Dydis: 3.8*5.1*10cm

Pastaba:

1. Prašome atkreipti dėmesį, kad gėlės nuotrauka rodoma tik informaciniais tikslais ir nėra įtraukti.

2. Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

3. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Žymos: išlaikyti foto rėmelis, bed frame king, kambarį papuošti, rėmo nuotrauką, šiaurės vaza, nu rėmelį, vaza papuošti namų, dešimt kadrų, aukštų vaza prisirišusi, cipollini rėmelį.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
Tipas Foto Rėmelis
Stilius Modernus
Pakuotės Tipas Pavienių kadrų
su picture card" Taip
Formos Stačiakampis

Parašyti atsiliepimą

Aukso Metalo Vielos Rėmas Su Baltos Keramikos Vaza Atvirukas Pastaba Stovo Gėlių, Augalų Vaza, Miegamojo Kambarį, Namų Dekoro

Aukso Metalo Vielos Rėmas Su Baltos Keramikos Vaza Atvirukas Pastaba Stovo Gėlių, Augalų Vaza, Miegamojo Kambarį, Namų Dekoro

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti