Parduotuvė pagal Kategorijas

Žaidimų Ausinės RGB Erdvinio Garso Mikrofonas USB Ausines Deep Bass Stereo Su Mikrofonu Už PS4 Naujas Xbox Nešiojamas PC Gamer

Nauja

€4.11

Aprašymas:

Produkto Savybės:

Patvarus Kokybė: Tvirta konstrukcija, didelio stiprumo galvos vertus, reguliuojamas mikrofonas, ir tvirtas pintas vielos su viena pagrindinių išjungimo jungiklis ir garso kontrolę, optimizuoti profesinių žaidimų.

Labai Žmogiškas Dizainas: Studio patogus ir geras oro pralaidumas, baltymų daugiau-ausų pagalvėlės sutarimu su žmogaus kūno inžinerijos specifikaciją, gali sumažinti klausos sutrikimus ir šilumos prakaito.Su ištraukiama lankelis ir super-minkštas ausies puodeliai, kad ji turi lankstumą, kad tilptų įvairių žmonių puikiai.Odos draugiškas odos medžiagos ilgiau nešioti.

Kietas Unikalus RGB Šviesos: Didžiulis RGB šviesos yra sukurta apie earcups, pabrėžiant žaidimo atmosfera

Aišku, Erdvinio Garso: Visas 40MM garsiakalbis ir profesionalus žaidimas stereo vairuotojas IC atneš jums svaiginančius žaidimo garso patirtį.

Triukšmo Mažinimo Mikrofonas: integruota laisvų Rankų įranga Omni-directional mikrofonas pristatyti aiškumas ir tiesa triukšmo panaikinimas.Šis punktas yra pasyvus triukšmo izoliuoti, NE aktyviojo triukšmo šalinimo funkcija (ANC), jis negali atšaukti triukšmo visiškai, bet tai nebus sugadinti garsą.Pristatymo aukščiausios garso kokybės, jums visiškai pasinerti į žaidimą.

Pažangios Suderinamumo: Žaidimų ausinės Xbox Vienas, PS4, mobiliojo telefono, KOMPIUTERIO, kompiuterio, nešiojamojo kompiuterio ir kitų įrenginių, kad funkcija 3,5 mm jungtis.Papildomų Microsoft adapteris (nepridedamas) yra reikalingi ir tada, kai ryšiai su sena versija Xbox Vienas duomenų valdytojas.

Techniniai duomenys:

Produkto Specifikacija:

Tipas :Laisvų Rankų Įranga

Vairuotojas Skersmuo :40mm

Varža :32Ohm+/- 15%

Jautrumas :108dB +/- 3dB

Dažnių Diapazonas :20-20KHz

Mic Aspektą :6.0 * 5.0 mm

Mikrofono Jautrumas :-38dB +/- 3dB

Mikrofono Varža :2.2 kohm

Kryptingumas :Įvairiakryptė

LED Darbinė Įtampa :DC5V +/- 5%

Darbinė Srovė :Žemiau 100mA

Ausinių Sąsaja: USB prievadas+ 3.5 mm port Kabelis

Pakuotė:

Komplektą Sudaro:

1 x Žaidimų Ausinės

1 x 3.5 mm Jack Splitter

1 x Vartotojo Vadovas

Žymos: headphon ps4, lazerio ps4, galvos telefono vielos, rgb skydelis pc, headphon usb, naujas atvyksta, savininkas ausinių gamer, grupė mikrofonas, vienas s xbox, žaidimų ausinės ausinės.

Funkcija Bendra Ausinių
Komunikacijos Laidiniu
Jautrumas 108 +/- 3dB
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Linijos Ilgis 2m
Belaidžio Tipas NĖRA
Su Mikrofonu Taip
Yra bevielis No
Valdymo Mygtukas Taip
Vocalism Principas Dinamiškas
Paramos PROGRAMĄ No
Atsparus vandeniui No
Atsparumas //Ω
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas centechia
Stilius Ausinių
Kištuko Tipas Linijos Tipas
Jungtys 3.5 mm
Garso Valdymas Taip

Parašyti atsiliepimą

Žaidimų Ausinės RGB Erdvinio Garso Mikrofonas USB Ausines Deep Bass Stereo Su Mikrofonu Už PS4 Naujas Xbox Nešiojamas PC Gamer

Žaidimų Ausinės RGB Erdvinio Garso Mikrofonas USB Ausines Deep Bass Stereo Su Mikrofonu Už PS4 Naujas Xbox Nešiojamas PC Gamer

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti