Parduotuvė pagal Kategorijas

Vaikai, Antklodė, Marškinėlius su Gobtuvu Megztinis TV Vilnos Antklodė Gobtuvu Žiemos Palaidinukė Vaikus #W0

Nauja

€19.48

Savybės:

1. Purus Antklodė Hoodie: Kai kempingas, galite likti šiltas ir jaukus, naktį, mėgautis lauko koncertai, pakabinti namo, skaityti knygas, žiūrėti TV, kompiuteris, sporto varžybose, nuneškite jį į bet kurią vietą po žaidimo vietos.Tiesiog pasirinkite spalvą ir gauti patogiai!

2. Švelnus ir Kruopštus Dizainas: negabaritinių gobtuvu antklodė numatyta, vilnos, iš vienos pusės, ir Sherpa medžiaga, iš kitos pusės, patogų ir švelnus jausmas.Ji mano, kaip kūdikio oda, ir išlaiko gerą šilumos.Didelė priekinė kišenė gali turėti butelį, gėrimai, net užkandžiai, raktus ir mobilųjį telefoną.Atleiskite savo rankas.

3. Negabaritinių Marškinėlius: gobtuvu antklodė yra labai erdvus, tinka vaikams. .Pabaigos mova turi elastingus rankogalius, todėl jūs galite turėti rankovės vietoje ir laikykite jį su savo rankas.Super šiltas.Mašina galima skalbti.

4. Puiki Dovana: Ar norite nustebinti savo mylimąjį?Su gobtuvu, antklodė, palaidinukė yra labai mielas dovana jūsų šeimai, vaikams, draugams ir kolegoms.Nesvarbu, kas nešioja šį sherpa antklodė palaidinukė, jūs jausitės laimingas.Patogus gobtuvu antklodė yra puikus Valentino Dienos dovanos, gimtadienio dovanos, Padėkos, dovanos, Kalėdų dovanos, naujieji Metai, bet ir ypatingomis progomis.

5. Priežiūra ir Garantijos: skalbimo mašinai, šalto vandens ir sauso atskirai, esant žemai temperatūrai (žemiau 30°C).Neblunka, raukšlių ar žievelės.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Megztinis Su Gobtuvu

Stilius: vaikų

Sezonas: žiema.

Proga: kasdien

Medžiagos: flanelė ir vatos

Skalbimo būdas: automatinė skalbimo

Dydis:

Vaikų stilius: suknelė ilgis: apie 70cm/27.56 colių, rankovės ilgis: apie 69cm/27.17 colių (rankogaliai hat), hem perimetras: apie 158cm/62.20 colių

Pakavimo Sąrašas:

1 x Antklodė Palaidinukė

Žymos: hoodi, ilgai traukti, rudenį virtuvė, kasmhere megztinis vyrams, traukti moteris, mergina megztinis, chalatas de promo, pledas sofa, alyvuogių aliejaus įlašinkite, Lovos Antklodė.

Modelio Numeris Aukštos Kokybės TV Vilnos Antklodė Gobtuvu
Audinio Skaičius Kita
modelis Kita
Siūlų Skaičius Kita
Naudoti Patalynė
Stilius Kita
Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Technics Kita

Parašyti atsiliepimą

Vaikai, Antklodė, Marškinėlius su Gobtuvu Megztinis TV Vilnos Antklodė Gobtuvu Žiemos Palaidinukė Vaikus #W0

Vaikai, Antklodė, Marškinėlius su Gobtuvu Megztinis TV Vilnos Antklodė Gobtuvu Žiemos Palaidinukė Vaikus #W0

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti