Parduotuvė pagal Kategorijas

360g 29er XC asimetrinė hookless MTB Anglies Ratlankio 30mm pločio 22mm giliai UD 3K 12K Matinis Blizgus 24 28 32 skylių kniedė, skirta tubeless dviratį

Nauja

€112.39

29er MTB XC asimetrinė 30mm Hookless 22mm Giliai UD Matinis 24H 28H 32H Anglies Ratlankio

Gaminio Specifikacijos

Tipas Hookless Dydis 29er XC asimetrinė Kalbėjo Skylių 24H 28H 32H Gylis 22 mm Išorinis Plotis 30mm Spenelių Pozicija Išorės Speneliai ERD 594mm Pynimo UD Apdaila, Matinis Stabdymo Paviršius Ne Svoris 360±15g/pc Medžiagos Toray T700 anglies Max išlaikomas Svoris 120kg Max Kalbėjo Įtampa 180KGf Dviračių Padangų Slėgio 55psi Max Standartinės LT Garantija 12 Mėnesių Kilmės Vieta-Xiamen

Neprivaloma Spec

Pynimas Apdaila Kalbėjo Skylių Decal Spenelių Pozicija UD / 3K / 12K / 3K Ruoželiniu matinis ar blizgus, 24, 28, 32, 36 Pritaikoma Vidaus ar Išorės

Realias Nuotraukas, kurių buvo Imtasi Salina

Įvairių Specifikacijų

Vidaus Speneliai VS Išorės Spenelius

matinis vs blizgus

12K vs 3K vs UD

Kampe, Mūsų Gamykloje

Pakavimas ir Pristatymas

Mes pakuoti savo daiktus, atidžiai, siekiant užtikrinti, kad jie yra labai sąlygomis, kai jūs gaunate juos.Kai kurios nuotraukos žemiau parodyti, kaip mes paketą ratų.

Mes teikiame nemokamas pristatymas į beveik visas pasaulio šalis.Tiksli pristatymo trukmė priklauso nuo pristatymo būdą pasirinksite, išskyrus apdorojimo laikas.

Pirkėjai, kurie tikisi, DHL ar FEDEX būti laivybos metodą, reikia patikrinti, jei jūsų pristatymo adresas yra įsikūręs atokioje vietovėje.Jei taip, prašome susisiekti su mumis prieš pateikdami užsakymą.Siuntimo mokesčius į atokioje vietovėje bus 35USD brangiau.Jei nesate tikri, prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos.

Jūsų sklypo bus išsiųsti per maždaug 6 darbo dienas po apmokėjimo eina per.Specialios specifikacijos, tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau.Sekimo numerį bus pateikti kuo jūsų sklypas yra vežamos kartu su paketas nuotraukas.

Atsiliepimai

Mūsų sėkmė priklauso nuo mūsų klientų pasitenkinimo, todėl teigiamas įvertinimas yra labai svarbus mums.

Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes stengiamės padėti jums išspręsti bet kokią problemą.

Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas, nedvejodami mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždėmis.

Muitinės

Nėra JOKIOS garantijos dėl konkrečių atvykimo datos VISI tarptautiniai laiškai.Mes nesame atsakingi už bet kokius custom vėlavimo.Importo Mokesčiai, Mokesčiai, mokesčiai ir kitos išlaidos NĖRA įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina.Šie mokesčiai yra Pirkėjo atsakomybės.Prašome patikrinti su savo vietos muitinės įstaigą patikrinti, ką šie papildomi kaštai bus prieš perkant bidding.By pateikdami užsakymą, jūs turite pasiekti susitarimą su mūsų politiką.

Grįžta

Galite grįžti savo daiktą PER 4 dienas po paketo gavo...Bet Prekė TURI būti grąžintas, nes jis buvo parduotas su viskuo, kurie atėjo su juo, kaip ir žymas, pakuote, ir tt...Jei Prekės ateina atgal panaudota, atidaryta, sugadintas, arba prarastas...No return bus suteikta...Pirkėjas sutinka Apmokėti siuntimo išlaidas, įskaitant ir grąžinimas prekių.

Žymos: 30mm fork, 29er aširačio, edc lauko, Mtb 29er aširačio, 700c ratlankio, 29er anglies, speedsafe varantys, anglies mtb ratų, 29er anglies ratlankio, kizer.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris ST29XC3022
Kalbėjo Skylę 24H 28H 32H
Stabdžių Sistema Diskiniai Stabdžiai
Taikoma Dviračių Kalnų Dviračiai
Rato Medžiaga anglies
Išorinis Plotis 30mm
Prekės Pavadinimas Speedsafe
Kalbėjo Skyles 24H 28H 32H
Dydis 29er
Tipas Hookless XC
Apdaila Matinis
Apdailos UD matinis
Gylis 22mm
Pynimas UD

Parašyti atsiliepimą

360g 29er XC asimetrinė hookless MTB Anglies Ratlankio 30mm pločio 22mm giliai UD 3K 12K Matinis Blizgus 24 28 32 skylių kniedė, skirta tubeless dviratį

360g 29er XC asimetrinė hookless MTB Anglies Ratlankio 30mm pločio 22mm giliai UD 3K 12K Matinis Blizgus 24 28 32 skylių kniedė, skirta tubeless dviratį

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti