Parduotuvė pagal Kategorijas

TIROL Pilnas Automobilio Sėdynės Raštas Nustatyti Oksfordo Juoda, Sėdynės Apima Rinkiniai Aukštas Atgal Vandeniui Priekinės Sėdynės Dangčiu Ir Galinės Sėdynės Padengti

Nauja

€23.43

Produkto Informacija & Item specifika

Elemento Tipas: Interjero Priedai

Prekės Pavadinimas: pilna automobilių sėdynės padengti rinkinys

Prekės NR.: T26304Z

Pakuotės Dydis:1.95 kg

Produkto Svoris:1.8 kg

Spalva: Juoda

Medžiaga: Oxford + PU Danga

Funkcijos: Universalus Vandeniui Priekinės Sėdynės Dangčiu Ir Galinės Sėdynės Padengti, Lengva Įdiegti Automobiliai, Sunkvežimiai ir Suv.

Įeina:2* priekinė sėdynės padengti+1*galinės sėdynės padengti

Produkto Aprašymas:

Universalus pilnas automobilių sėdynės padengti nustatyti 2* priekinės sėdynės dangčiu ir 1*galinės sėdynės padengti, pagamintas iš atsparios vandeniui oxford medžiagos ir PU danga, atsparus vandeniui, apsaugos nuo užsiteršimo, purvui atsparaus dėvėjimuisi atsparios, lengvai valomos, apsaugo automobilio sėdynės ir laikykite savo automobilį švarus, daug kišenių ir saugojimo kamerų, siekiant padėti jums saugoti savo asmeninius daiktus ir sutaupyti vietos, patogų ir patvarus sėdynės padengti tirpalu.

(1)priekinės sėdynės padengti sustiprino dizaino - dukart siūlės, atspindintys taškai iš abiejų pusių ir turi tam tikrų maišus, kurioje gali saugoti savo asmeninius daiktus ir sutaupyti vietos, kad laikyti automobilis tvarkingas ir netvarkingos, backseat organizatorius su saugojimo maišeliai išlaikyti jūsų backseat organizuotas.

(2) galinės sėdynės padengti naudoti vandeniui oksfordo mūsų sėdynės apsaugos maksimali apsauga nuo išsiliejimo, ateina su 2 built-in angų savo saugos diržus.Išlaikyti savo saugaus vairavimo, apsaugo automobilio sėdynę nuo nulio ir dėvėjimosi ir plyšimo, ir jūsų augintiniai, puikiai tinka namuose su vaikais ir naminiais gyvūnais.

(3)Apsaugo nuo dėmių –Mūsų visas automobilių sėdynės padengti nustato pasiūlymų apsauga nuo išsiliejimo ir dėmes, kurios gali kilti viduje savo transporto priemonės, o taip pat gaivus išvaizdą jūsų interjero.Apsaugo automobilio sėdynę safe, iš naminių gyvūnų kailio, dėmes ir nešvarumus, išlaikyti jūsų automobilio viduje ieško valymo.

(4)Paprasta, kad tilptų, priekinės sėdynės padengti dydis 130x52cm/51*21inch ir galinės sėdynės padengti dydis 139x113cm/55*44inch.Tai užtruks tik keletą minučių įrengimas pilna automobilių sėdynės padengti nustatyti.

(5)Universalus Tinka, Mūsų sėdynės padengti pakankamai didelis, kad apima daugumą vietų, įskaitant lengvųjų automobilių, sunkvežimių, mikroautobusų ir Visureigių, tai yra puikus sėdynių užvalkalai už jūsų naują automobilį.

Pakavimo Apima:

2*priekinės sėdynės padengti: 130x52cm/51*21inch

1*galinės sėdynės padengti: 139x113cm/55*44inch

Pakavimo Informacija

Įrenginio Tipas: 3PCS

Pakuotės Svoris: 1.95 kg

Pakuotės dydis: 36*26*15cm

Žymos: automobilių apima lauko, kūdikių automobilių sėdynės padengti raštas, sharon sakė, užrakinti telefoną, automobilių sėdynių užvalkalai nustatyti universaliųjų stiprintuvas, pilnas sunkvežimių danga, alcantara automobilių padengti, stogo bagažinės minkštas, automobilio sėdynės atlošo apsaugoti, pu odos, tinka automobilių sėdynės padengti.

Prekės Svoris 2kg
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Sėdynių Užvalkalai & Palaiko
Elemento Plotis 26cm
Elemento Aukštis 15cm
Nustatyti Gabalas 3
Prekės Pavadinimas Tirol
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Elemento Ilgio 36cm
Medžiagos Tipas Oxford Medžiaga

Parašyti atsiliepimą

TIROL Pilnas Automobilio Sėdynės Raštas Nustatyti Oksfordo Juoda, Sėdynės Apima Rinkiniai Aukštas Atgal Vandeniui Priekinės Sėdynės Dangčiu Ir Galinės Sėdynės Padengti

TIROL Pilnas Automobilio Sėdynės Raštas Nustatyti Oksfordo Juoda, Sėdynės Apima Rinkiniai Aukštas Atgal Vandeniui Priekinės Sėdynės Dangčiu Ir Galinės Sėdynės Padengti

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti