Parduotuvė pagal Kategorijas

4S 50A BMS Valdybos narys/ 55A, 3,7 V Ličio baterija apsaugos valdybos/LiFePO4 baterija BMS valdybos Balansas

Nauja

€3.73

Produkto savybės: ličio baterija apsaugos valdybos naudoja labai integruotos pažangios ličio baterija apsaugos valdybos integruota mikroschema, veiklos yra geriau, nei apsaugos valdyba, kurią sudaro atskiri lustai.Gali baigti 3/4/5 string polimero ličio baterija, trigubi ličio baterija, ličio geležies fosfatas, ličio kobalto oksido, ličio, mangano oksidas, baterijos įkrovimo ir iškrovimo apsaugą, per srovės, trumpo jungimo, per temperatūra apsaugos ir išlyginimo funkciją.Ji priima 4 milliohm itin žema vidinė varža MOS vamzdelį, kuriame yra žemas vidaus varža ir didelis efektyvumas.Jis tinka baterija programas įvairiose srityse, tokiose kaip keitikliai, DC varikliai, rankiniai įrankiai, ir saulės gatvių apšvietimas.Jis yra bendras to paties lūpas ir burną, ir turi didelį pritaikomumo.Apsaugos valdybos šilumos kriaukle ir tiekimo linijos.Šią Nuorodą, parduoti 4S ne defualt!!!Pastabos: 1. Prašome, pasirinkite tinkamą apsaugos valdyba pagal faktinį baterijos tipas ir serijos ryšys.Apsaugos valdybos skirtingų serijų skaičius gali būti naudojami visuotinai.Apsaugos valdybos galite perjungti serijos numeris bateriją megztinis.Žr. parametrų nustatymo paaiškinimą nuotrauka už informaciją. 2. Prieš apsaugos valdyba yra įdiegtas, baterija turi būti suderinta gerai, ir senų ir naujų baterijų negalima maišyti. 3. Prašome pašalinti laidas iki elektros instaliacijos, ir prisijungti visus laidus, ir tada patvirtinkite, kad laidai yra teisingai prieš prijungiant kabelį.Kai laidai, valdymo elektros instaliacijos schema yra palaipsniui sujungti iš neigiamo poliaus, baterijos.Už stora linija, prašome pasirinkti atitinkamą kvadratinės vielos, atsižvelgiant į faktinę apkrovą, dabartinės vertės. 4. Kai darbo srovė yra per didelis, prašome įtraukti alavo į konservų dalis priekinės ir galinės apsaugos valdybos, arba sutankinti varinės vielos padidinti nuo viršsrovių geba apygardos valdyba.Kitaip, vario oda apygardos valdyba bus lėmė dabartinę dėl pernelyg didelės srovės.Odos arba sudeginti. 5, turi temperatūros apsaugos funkcija, jums reikia pridėti NTC 10K rezistorius (žr. aprašymą).Gamyklinis nėra temperatūros apsaugos rezistorius. 6. Tai apsaugos valdyba turi nuo srovės apsaugos vidurinio nedelsiant neprivaloma.Jei apkrova momentinio paleidimo srovė yra labai didelis ir tai veda prie netinkamo apsaugos, galite pasirinkti vidurinio nuo srovės apsaugos atidėti, sumažinti atsiradimo false apsauga.

Kodėl verta rinktis mus?

Mes turime savo SMT gamyklos Profesinės dizaino komanda, mūsų parengti inžinieriai apima aparatūros sistemų projektavimo, RF dizaino, programinės įrangos kūrimo (C, C++, ASM, python, JAVA, ir kt.).Ypač RANKOS, mbed, minėto sprendimo Arduino® srityje.Profesionalūs prietaisai ir įranga, plėtros ir bandymų, inžinieriai ir palaikymo inžinieriai.

Ką Mes Galime Padaryti Už Jus?

Aparatinės įrangos projektavimas RANKOS ir Mbed sistemos, programinės įrangos projektavimas Mechaninė struktūros projektavimas; automatizuotų valdymo sistemų projektavimo; PCB & SMT gaminti; OEM & ODM.

Žymos: bms grandinės, 4s bms gręžimo, bms 3s 4s, lifepo4, 3p 40a balansas, 800w baterija, 144v bms, 4s bms 50a, bms 4s 3, PCM.

Prekės Pavadinimas Heltec Automatizavimas
Priedų Tipas Baterijos Priedai

Parašyti atsiliepimą

4S 50A BMS Valdybos narys/ 55A, 3,7 V Ličio baterija apsaugos valdybos/LiFePO4 baterija BMS valdybos Balansas

4S 50A BMS Valdybos narys/ 55A, 3,7 V Ličio baterija apsaugos valdybos/LiFePO4 baterija BMS valdybos Balansas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti