Parduotuvė pagal Kategorijas

"Europa 2020" Cinelli Dviračių Bžūp gorra ciclismo lengvas, kvėpuojantis Dviračiu dėvi skrybėlę Vyrų moterų Dviračių galvos apdangalai Nemokamai Dydžio turi Būti elastinga

Nauja

€3.93

SAVYBĖS

Ilgalaikius ir saugios konstrukcijos spausdinimo,niekada išnyks unikalaus dizaino, spausdinamos su netoksiškas ingredientai nėra kenksmingas jūsų odos ir ji trunka ilgą laiką papildomus Efektyvumo Audinio Medžiaga: 100% Poliesteris Dydis: Vienas dydis ,Būti elastinga COOLMAX: quick-dry funkcija ir, kad jums jaustis labiau comfortabl Ji gali išlaikyti saulės ir lietaus atstumu nuo akių,Apsauga, galvos ir šalmas.

Pristatymas

1. Mes Pristatymas per China Post Oro Paštu dauguma šalių.Tai Nemokamas Pristatymas.mes turime apie 1-2 darbo dienas dirbti, tai prieš laivas jį. (jei mes patenkinti Kinijos švenčių, dienų bus pratęstas, atitinkamai)

2. Jei norite gauti greitai, Pls pasirinkti EMS(5-10 dienų), ar DHL(4-8 dienomis) , Tačiau reikia sumokėti papildomą siuntimo išlaidas.pateikdami užsakymą, jūs galite pamatyti tikslią mokestis.

3. Mes tikimės, kad atvykimo jūsų prekė laiku, Bet kadangi tai yra tarptautinė pristatymo, laivybos laikas yra labai priklausomos nuo kurjerių bendrovių ir vietos Muitai (jei taikoma) ir visiškai iš mūsų kontrolės, kai komandiravimo.Turėtų būti jokių problemų, kylančių iš šios siunta, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Kadangi siekiame teikti savitarpio ir teigiami sandoriai.

4. Prašome įsitikinkite, kad mums pateikti teisingą, tikslią ir išsamią pristatymo Adresą (vardas, pavardė, telefono numeris ir adresas yra būtina)

5. Rusija draugais,pls pasakykite vardą ir pavardę ,pasak rusijos Postoffice Taisykles, gavėjų pavadinimą.

Grįžta

1. Jei elementas, kurį gavo yra nepriimtinai sugedęs, neveikia, ar sugedusi, pls pranešti mums per 3 dienas po pristatymo.

2. Jei šių nemalonių dalykų atsitikti, mes tikimės, kad pirkėjas ir tiekėjas gali bendrauti, aktyviai išspręsti ginčo lanksčiai.Mes pažadame jums, kad mes bus parengti tinkamą sprendimą.

3. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus .taigi, kad mes galime padaryti viską, siekiant išspręsti bet kokią problemą, kad gali ateiti iš karto, ir mes vertiname galimybę turėti sąžiningą sandorį.Tiesiog būk atviras!

4. Visus klausimus, susijusius vieną iš mūsų straipsniai bus atsakyta kaip įmanoma greičiau.Iš anksto dėkojame už jūsų kantrybę.

Atsiliepimai

Žymos: dviračių maža kaukolė bžūp, bžūp ciklas, motinystės palaidinės nėščioms ir topai, klasikinio retro dviračiu pro bžūp, buff skrybėlę, bitex, kepurės moterims, cubrebotas ciclismo, cafe racer motociklo bakas, miesto dviračių kepurės.

Lytis VYRAI
Prekės Pavadinimas TINKKIC
Sportas Tipas Dviračių sportas
Modelio Numeris C-021
Elemento Tipas bžūp
Modelio Tipas Spausdinti
Medžiaga Poliesteris

Parašyti atsiliepimą

"Europa 2020" Cinelli Dviračių Bžūp gorra ciclismo lengvas, kvėpuojantis Dviračiu dėvi skrybėlę Vyrų moterų Dviračių galvos apdangalai Nemokamai Dydžio turi Būti elastinga

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti