Parduotuvė pagal Kategorijas

A Elektros Nerūdijančio Plieno Elektrinis Druska Pipirai Malūnas Prieskonių Malūnėlis Muller Virtuvės Įrankis

Nauja

€7.29

Šviežiai maltų naudoti, skonis geresnis.

Paprasta naudoti, lengva valdyti.

Aplinkos taršos, dėvėti resiatance, korozijos.

Dydis: 5.2 * 22cm

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Kaina aprašymas įprastomis aplinkybėmis: žymėjimo kaina: žymėjimo kainos gali būti pardavimo vadovas prekės kainą arba pardavimo kainą, prekės, kuri buvo rodoma, ir kt.tai nėra originalus kaina, bet tik nuoroda.

Ununderlined Kaina: ununderlined kaina yra pardavimo kaina, prekės ne Alibaba Kinija Stotis.Konkretaus sandorio kaina yra pagrįsta dėl dalyvavimo prekės, arba pokyčiai, dėl kuponai naudotojas, ir t.t., o galutinė kaina yra pagrįsta, kad atsiskaitymo puslapis kainą.Kaina pabrėžė yra pardavimo kaina, prekės pagal dabartinę pasirengimo šildymo valstybės, o ne pradinės kainos.Konkretaus sandorio kaina gali keistis dėl vartotojo naudoti kuponus ir kt., ir galiausiai užsakymo kaina atsiskaitymo puslapis turi viršenybę.

Ununderlined kaina: ununderlined kainos gali būti veikla, prekių kaina apie dalyvauti veikloje, yra nuoroda tik, sandorio kaina konkrečią veiklą gali būti pakeistas vartotojo, naudojant kuponus ir t.t., ir, galiausiai, kaina veikla yra užsakymo kaina atsiskaitymo puslapis.

* Pastaba: į tai, kas išdėstyta pažymoje galioja tik tada, kai kainų palyginimas įvyksta.Jei prekybininkai atskirai ant linijos, kaina, aprašymas, prekybos ar paslaugų įmonės ataskaita teikiama pirmenybė.

Žymos: pipirai druska purtyklė, pipirai, elektronų prieskonių malūnas, komercinių elektros prieskonių malūnas, elektrinė viryklė, virtuvės, saxa druskos malūnėlis, Viryklė, elektrinis prieskonių malūnėlis, angl malūnėlis, malūnėlis piktžolių.

Kilmės KN(Kilmės)
Malūnai Tipas Druskos Ir Pipirų Malūnėliai
Produkto Kategorija Elektrinis Pipirų Malūnėlis
Medžiaga Metalo
Sertifikavimo CE / ES
Metalo Tipas Nerūdijančio Plieno

Parašyti atsiliepimą

A Elektros Nerūdijančio Plieno Elektrinis Druska Pipirai Malūnas Prieskonių Malūnėlis Muller Virtuvės Įrankis

A Elektros Nerūdijančio Plieno Elektrinis Druska Pipirai Malūnas Prieskonių Malūnėlis Muller Virtuvės Įrankis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti