Parduotuvė pagal Kategorijas

Auto Automobilis TPMS Padangų Slėgio Stebėjimo Sistema Veikia su Sinosmart Automobilių Navi grotuvas

Nauja

€40.70

Dλkojame uώ SINOSMART, profesionalus tiekėjas automobilių in-dash automobilių GPS navigacijos grotuvas, galinio vaizdo parkavimo kamera ir DVR.Mes turime garantinio aptarnavimo centrą, JK ir Rusija.Mes galime pasiūlyti mišinio užsakymus ir didelių nuolaidų mažmenininkams ir didmenininkams.Mes dirbame su daug nuolatinių klientų iš Europos, Pietų Amerikoje, Azijoje ir Australijoje.Sveiki atvykę į susisiekti su mumis e-katalogas ir ilgalaikio bendradarbiavimo.

Pagrindinės Savybės

1. Belaidžio trasmission technologijos, lengvas montavimas. 2. Vokietija Infineon chip, stiprus signalas & anti-trukdžių. 3. Visų keturių padangų slėgis ir temperatūra rodoma automobilių Navi 4. Kai padanga nenormalus (aukštos temperatūros, aukšto/žemo slėgio ar mažo baterija jutiklis), bus išsiųsti vaizdiniai ir garsiniai perspėjimo signalai, įspėjantys vairuotoją. 5. Jutiklis anksto gamykloje, nr. porą reikia. 6. Naudoti aukštai temperatūrai atsparus ličio-polimerų baterija. 7. Mokestis-apsauga. 8. Sleep/wake-up funkcija. 9. Su akumuliatoriaus įtampos indikatorius. 10. Jautrus jutiklis, vandeniui ir dulkėms IP67. 11. Kompaktiškas dydis ir lightweigt.

Produkto Rodyti

Vidaus Jutiklis 1

Išorės Jutiklis 2

Keisti baterija (tarnavimo laikas apie 1-1.5 metai) išorės jutiklis.

Sertifikatas SINOSMART

Gamyklos rodyti

Svarbios pastabos pirkėjams

Atsiliepimai

Ačiū, kad pasirinkote mus.Po to, kai gavo produkto ir viskas OK, prašome patvirtinti, kad ir mums visiems 5 reitingas.Mes jums specialios dovanos daugiau nuolaidų daugiau dėl savo ateities tvarka.Jei nėra nieko, reikia atsiliepimų, prašome susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu arba el. paštu, mes pažadame atsakyti jums per 24 valandas.

Garantija

Mūsų numatytasis garantinis laikotarpis-1 metai, ir visi straipsniai, atlikite Baltijosvm.lt taisyklės.

Aptarnavimas Po Pardavimo

Jei turite kokių nors klausimų ar problemų metu, naudojant produktą, prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu, mūsų paslauga yra laikas.Mes stengiamės tai padaryti geriau.Mes taip pat turime šios vietos techninio aptarnavimo centras, skirtą galutiniam vartotojų: UK (darbo kalbos: lietuvių, anglų, lenkų) Izraelis(darbo kalba: anglų, hebrajų) Rusija(darbo kalba: anglų, rusų) Peru(darbo kalba: anglų, ispanų kalbomis) Saudo Arabų(darbo kalba: anglų, arabų) galite kreiptis į vietos techninio aptarnavimo centras diegimo konsultacijos ar po pardavimo paslaugas bet kuriuo metu.

Žymos: ios padangų slėgio daviklis, daviklis padangų, stebėti padangų, 106 raktas, padangų slėgio daviklis av, sistema tpms 6 jutiklis, aušinimo skysčio daviklis, pcb a623 2996, kia xceed, psss android radijas.

Elemento Plotis 83mm
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas sinosmart
Įtampa 5V
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Medžiagos Tipas plastiko, metalo
Elemento Ilgio 100mm
Prekės Svoris 400g
Modelio Pavadinimas A623
Elemento Aukštis 30mm

Parašyti atsiliepimą

Auto Automobilis TPMS Padangų Slėgio Stebėjimo Sistema Veikia su Sinosmart Automobilių Navi grotuvas

Auto Automobilis TPMS Padangų Slėgio Stebėjimo Sistema Veikia su Sinosmart Automobilių Navi grotuvas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti