Parduotuvė pagal Kategorijas

Vinyl Cutter Braižytuvai Pjovimo 14" Pasirašyti Priėmimo Spausdinti Pasirašyti Maker Rankdarbių Signmaster Programinės įrangos Kontūro pjovimo

Nauja

€212.68

Produkto Aprašymas

Ateina su apšviestas LCD ekranas ir didelis valdymo skydelis mygtukų.Reguliuojamas greitis ir jėga yra prieinamos vieno mygtuko paspaudimu.Skaitmeninis ekranas leidžia tiksliai ir tiksliai parametrus.Tinka reklamos srityje, įvairūs ženklai, rengiant pastato struktūrą ar piešinys, automobilių dekoravimas, stiklo srityje, rankdarbių, papildomos šilumos perdavimo, vidaus apdaila, etiketės priėmimo, automobilių grožio pramonės, mados dizainas ir kt.

Pagrindinės Savybės

Didelio Efektyvumo Su dideliais popieriaus tiekimo ir pjovimo plotis, yra didelis pjovimo tikslumą ir popieriaus tiekimo tikslumą.D-tipo plokštės ir žingsninių variklių yra įrengtos.

USB & Serial Ports COMPIM ir USB jungtys galima.Standartinis USB 2.0 sąsaja, įrengtas.Lanksti perjungti USB ir virtualią serijos uostų.

Reguliuojamas Jėga Ir Greitis Skaitmeninis valdymo skydelis leidžia reguliavimas pjovimo jėgą ir greitį, tiksliau ir reguliuojamu pjovimo.

Tiksliai Peilis Įrengtas trijų standartas, geležtės, kurių skersmuo 2mm, Roland suderinama.Taip pat struktūrizuoti su uždara geležtės savininkas, nėra lengva paslysti.

Anti-nukrypimas Dizainas 2 reguliuojamas du kartus-pavasarį prispaudimo volai, aliuminio knurling stick, didelio tikslumo paspaudus ratų ir masto linija užtikrinti anti-nukrypimas popieriaus pašarų dideliu atstumu.

Darbalaukyje Dizainas Su užapvalintais kampais, kad būtų išvengta įbrėžimas.Mažas dydis, gali būti dedama ant stalo ir lengvai atlikti.Geresnės išvaizdos, labiau suderinti su estetika.

Specifikacijos

Maks. Popieriaus tiekimas: 350 mm (13.8 colių) Maksimalus Pjovimo Plotis: 285 mm (11.2 colių) Pjovimo Slėgis: 10-500g Pjovimo Greitis: 10-800 mm per sekundę Atmintis: 128K-2M Kartojimas Tikslumas: 0.0004" (0.01 mm) Bruto Svoris: 23.2 lb (10.5 kg)

Pakuotės Turinys

1 X 14 Colių Vinilo Pjovimo Braižytuvai Mašina 1X SIGNMASTER Programinė įranga 1 X Geležtės Turėtojas; 3 X Peiliukai 1 X Rašiklio Laikiklis 1 X USB Kabelis 1 X Serial Cable 1 X Maitinimo Kabelis 1 X USB Flash Diskas (Vartotojo instrukcija yra KOMPLEKTE)

Žymos: kaip vinyl cutter, savininkas rolandas braižytuvai, vinilo plėvelė, supjaustyti programinė įranga, mach4, cnc lazerinis braižytuvai, intrigantas, žaidimas nešiojamas kompiuteris, cutter braižytuvai, tekinimo vevor.

Programinė įranga Signmaster
Sertifikavimo CE
Kartojimas Tikslumas
Variklio Tipas
Prekės Pavadinimas VEVOR
Maks. Popieriaus Tiekimas
Maksimalus Pjovimo Plotis
Kilmės KN(Kilmės)
Sąsaja
Pjovimo greitis
Disko Rūšis
Pjovimo Slėgis
Atmintis 128K-2M
Modelio Numeris KZJ-375SDJC000001V2
Kalbos DM/PL, HP/GL
Įtampa 220V AC
Nustatymo vadovas

Parašyti atsiliepimą

Vinyl Cutter Braižytuvai Pjovimo 14

Vinyl Cutter Braižytuvai Pjovimo 14" Pasirašyti Priėmimo Spausdinti Pasirašyti Maker Rankdarbių Signmaster Programinės įrangos Kontūro pjovimo

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti