Parduotuvė pagal Kategorijas

Movols 8CH 1080P AI Vaizdo Stebėjimo Sistemos 4PCS Lauko oro sąlygoms Saugumo Kameros H. 265 DVR Rinkinys, Lauko VAIZDO Kameros Sistema

Nauja

€110.77

Pakuotės Turinys 1 x 8CH CCTV AI XVR 4* Bullet CMOS 1080P IR Atsparūs Fotoaparatai 12 Led 4 x 18m(60ft) Galia, Vaizdo Plug and Play Kabelis VAIZDO Kamera 1 x 12V Maitinimo DVR 1 x 12V Maitinimo Kamera 1x 1 iki 4 padalinta kabelis 1 x Pelė, DVR 4 x CCTV lipdukas 1 x 1M HDMI Cable 1 x anglų vartotojo vadovas

Veido Aptikimas

1 kanalo, turi veido aptikimo funkcija.Kai sistema aptinka veidą, jūs gausite įspėjimą, ir sistema automatiškai užregistruoti ir laikyti jame.

Perimetro Signalizacijos Movols vaizdo stebėjimo sistema suteikia daugiau pažangių apsaugos priemones.Kanale 1 , galite nustatyti įspėjimą linija.Kai objektas pertraukas, sistema automatiškai įrašyti ir siųsti jums pranešimą.

Objekto Priežiūros Movols vaizdo stebėjimo sistemos gali pasirūpinti savo vertybes.Per 1 kanalo, galite nustatyti apsaugos srityje už prekes, jums reikia.Kai jie persikėlė, gausite perspėjimą ir sistema automatiškai įrašyti ir išsaugoti.

Judesio Aptikimo —Protingiausias Būdas Įspėjimai

Kai judėjimas yra aptikta stebėsenos srityje,momentiniai paštu bus išsiųstas į jūsų pašto dėžutę bei telefoną automatiškai.Gauti viską, informavo, net esate toli nuo namų.

· Jūs galite kurti specialius judesio aptikimo zonos, stebėti tam tikrų sričių, kaip jūs norite.

· Galite nustatyti judesio aptikimo jautrumą sumažinti neteisingus perspėjimus.

· Galite patikrinti peržiūros bet kuriuo metu galėtų nustatyti, kas atsitiko Centralizuotą Valdymo Sistemą

Unikalus kliento programinę įrangą, teikti profesionalias centralizuotą valdymo sistemą.Lengvai kontroliuoti skaitmeniniai vaizdo įrašymo įrenginiai iš skirtingų vietų ant Vieno KOMPIUTERIO.

Prieiga per multi platforma,Nuotolinio Peržiūra,bet Kuriuo metu,iš bet Kur

Nesvarbu, kur esate, galite nuotoliniu būdu pasiekti saugumo kameros matyti tiesioginę transliaciją ir likti prisijungus.Nuotoliniu būdu-peržiūrėti kamerų per laisvas Movols App savo mobilųjį prietaisą, nemokamai Movols Klientą į jūsų kompiuterį, interneto naršyklės (IE, "Google Chrome", "Microsoft" Krašto, "Safari", "Firefox" ir kt.).

QR kodo nuskaitymas į nuotolinę prieigą per kelias sekundes, nuotolinio peržiūrėti telefonu, Mygtukai ir PC.

(Parama "iOS", "Android" mobilųjį prietaisą & Windows PC)

Patirtis su 1080P Sistema

Idealiai tinka namų ar verslo 1080P(1920 x 1080) siūlo išskirtinę Full HD " raiškos ir kokybės efektyvumo didinimas ir stebėjimo galimybes.

Puikus Naktinio Matymo Kamera

1080P vaizdo kamera yra labai gera vaizdo kokybė naktį.Su 12PCs SDM LED šviesos ir infraraudonųjų spindulių radiacija 24 valandų budrumo, geros garantijos, į užkertant kelią grėsmę saugumui.

Atsparus vandeniui Puikiai veikia Lauke, taip Pat Patalpose

MOVOLS stebėjimo kamera turi tvirtą aliuminio kėbulo ir korpusas,su .Taigi, galite drąsiai ją įdiegti lauko, kaip į savo garažas, kieme, ar kur nors kitur.Ji gali stovėti atšiaurių oro sąlygų, įskaitant lietaus, sniego, intensyvaus šaldymo ir šilumos.

Tinka Įvairių Vietų Priežiūra

Fotoaparato puikiai prisitaikyti leidžia atlikti nepriekaištingai patalpoje/lauke.

Hibridinis 5 in 1 TVI XVR

Movols Penta-brid full HD diktofonas integraded savaime prisitaikanti režimas prisijungti visų tipų fotoaparatai (Analoginis, HAINAUT, TVI, CVI ir IPC), pagal šios pažangios technologijos, jūs gausite Full HD " vaizdo įrašymo už bet kokią režimo kameras.

3 Būdai Įrašymo

1.Išplėstinė Judesio Aptikimo Įrašymo

Kai judesio aptikimo funkcija įjungiama, DVR bus įrašyti tik tada, kai judesio būti aptiktos ir gynybos zonas.

2.Rankinis Registravimas

3.Įrašymas Pagal Tvarkaraštį

Paprastas Ryšys

Dabar mes turime sandėlį į Rusiją, iš ten mes galime pateikti mokesčių nemokamai ir greitai važtaraštį jums; užsakymų Kinija sandėlyje, galime atnaujinti jūsų siuntą į geresnę pusę.Siuntos iš Kinijos gali ateiti su papildomų muito Mokesčius, Mokesčiai ir atokioje Vietovėje Mokesčiai, prašome norėdami sužinoti apie savo šalies įprastą politiką, Movols nėra atsakinga už šias išlaidas.

Mes teikiame 1 metų garantija, DVR, ir Kameros.Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, bendravimas yra daug veiksmingiau nei atidarymo ginčą.

Žymos: cam brūkšnys, DVR, kamera secur, dvr 8ch owsoo, kamera testeris, rinkinys cftv fotoaparatas, movol, 2 vaizdo kameros apsaugos sistemos komplektas, juoda stebėjimo kamerą rinkinys, cctv.

Maitinimo Šaltinis 12V 2A power
Kilmės KN(Kilmės)
Rezoliucija 2MP
Perimetro įspėjimo Parama 1 ch
Garso Įvestis 4CH
Vaizdo suspaudimas H. 265/H. 264
Sertifikavimo ROHS
Prekės Pavadinimas Movols apsaugos jūsų namuose
Objekto Priežiūra Parama 1 ch
Žmogaus Veido Aptikimas Parama 1 ch
Kabelio Ilgis 18m
Modelio Numeris 1284BN
darbinė temperatūra NUO -20°C ~60°C
VNT Kameros 4pcs

Parašyti atsiliepimą

Movols 8CH 1080P AI Vaizdo Stebėjimo Sistemos 4PCS Lauko oro sąlygoms Saugumo Kameros H. 265 DVR Rinkinys, Lauko VAIZDO Kameros Sistema

Movols 8CH 1080P AI Vaizdo Stebėjimo Sistemos 4PCS Lauko oro sąlygoms Saugumo Kameros H. 265 DVR Rinkinys, Lauko VAIZDO Kameros Sistema

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti