Parduotuvė pagal Kategorijas

Reguliuojamas Lovos Tablet Stand 110cm Rankos Universalus Sukasi Lentelė Rankas Ląstelių Laikiklis iPad Telefonas, Stalinis Laikiklis 3.5--10.6" T9C8

Nauja

€2.68

.produkto aprašymas { font-size: 16px; font-family: Comic Sans MS, Verdana, Gruzija; } .produkto aprašymas .vaizdai { text-align: center; } .produkto aprašymas img { max-width: 100%; width: 800px; aukštis: 800px; vertikalios-align: middle; }

Aprašymas:

Tingus Telefono ir Planšetinio kompiuterio Laikiklis bus jūsų geriausias draugas per savo poilsio laiku.

Plačiai Naudojamas Daugelyje Vietų – bazė apkabos, bus suderinama su bet skirtingo storio lentelė/platforma.Ji pefectly tinka bet kokiam vietose, pavyzdžiui, miegamasis,sofa,biuro,virtuvės,vonios kambarys.Jis leidžia jums išleisti savo rankas, kurios yra labai praktiška tingus mount turėtojas.

Suderinama su Daugeliu Prietaisu – Jo, taikoma mobiliųjų telefonų, iPhone7/Plius/6/6s Plus", "Samsung" Galaxy "pastaba", "Android" Telefono ir dauguma tablečių.Tinkami telefonai ir tablečių su 12-18cm pločio.

360 ° Rotacija – Sukurta su ilgas rankas gooseneck apkabos, gali 360ºrotation, kad reguliuoti kampas.Lanksti mount turėtojas gali būti sulenkta ir sulankstyti laisvai, taip, kad lengvai peržiūrėti jūsų prietaise bet kokiu kampu.

Anti-Shake – Pagamintas iš tvirto aliuminio lydinio.Stabili, bottom klipas, reguliuojami varžtai ir aukštos kokybės šaltinių naudojimas siekiant užkirsti kelią suplakti ir išlaikyti stabilų.

Reguliuojamas Aukštis – Jo ilgos rankos ateina su 35 ir gali būti sulankstyti, kad kampas nuo 0° iki 180°,kuris gali būti lengvai reguliuoti aukščio atramos ir įrengti bet kur.

Pakavimo Sąrašas:

1 x Tingus Telefono ir Planšetinio kompiuterio Laikiklis

Žymos: "ipad" pro stalinio stovo, apkaba flash, metalo kambarys, lova stovi tablet, rankos tablet, lova turėtojas tablet, laikomo "ipad" laikikliu, narkotikų turėtojas rožinė, ipad vertus stovėti, savininkas lova "ipad".

Pakuotė Taip
Funkcija Įkroviklis
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris --
Prekės Pavadinimas jakcom

Parašyti atsiliepimą

Reguliuojamas Lovos Tablet Stand 110cm Rankos Universalus Sukasi Lentelė Rankas Ląstelių Laikiklis iPad Telefonas, Stalinis Laikiklis 3.5--10.6

Reguliuojamas Lovos Tablet Stand 110cm Rankos Universalus Sukasi Lentelė Rankas Ląstelių Laikiklis iPad Telefonas, Stalinis Laikiklis 3.5--10.6" T9C8

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti