Parduotuvė pagal Kategorijas

2020 NAUJA Juoda RE-02 Mobiliojo ryšio Antenos Žemės UHF-F 10-1300MHz Už Automobilio Radijo KENWOOD, MOTOROLA YAESU ICOM Du Būdu Radijo nago

Nauja

€10.60

NAGOJOS RE-02 antena

Pagal Zaiuho

Spalva : Juoda spalva tik.Pakuotė:1* NAGOJOS RE-02 antenos counterpoise Pristatymas: Per 2~3 darbo dienų ,mes galime padaryti, pristatymo dieną, jei mes yra sandėlyje.

Techniniai duomenys: 1. Visos mūsų prekės yra visiškai Naujos. 2. Modelis: VĖL 02. 3. Dažnis: 10-1300MHz. 4. Įvairias programas. 5. Ji gali veiksmingai padidinti signalo. 6. Jungtis: UHF - Moteris UHF-P/M. 7. Ilgis antena: 10cm X 3(uhf) ir 15cm X 3(vhf). 8. Svoris: 90g.

Mokėjimo Baltijosvm.lt priimti sąlyginio Deponavimo/ Kredito kortele arba Banko Pervedimu/ Western Union/webmoney/ TT / Qiwi piniginės /Boleto!.Vakarų sąjunga, ir Alipay.

Paprastai laivybos savo siuntiniai yra pristatomi per 2 dienas.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Pristatymo Laikas: Nemokamas pristatymas siųsti Kinija paštu, o dauguma šalių gali atvykti apie 15~35 dienų.Rusija ir Brazilija yra lėtai, gali prireikti 20~90 dienų.Jei jūsų nereikia priimti per 45 dienas, prašome rašyti man, aš patikrinti jums.

Atsiliepimų Mes labai vertiname jūsų 5 Žvaigždučių TEIGIAMŲ Atsiliepimų.Mes turime programą, kuri automatiškai atsakymai kaip tik galite palikti savo atsiliepimus.Mes labai vertiname jūsų patarimų, kurie leidžia mums pasiūlyti geresnes paslaugas jums.Jei yra PROBLEMA su jūsų užsakymą ar norite sužinoti daugiau informacijos apie mūsų gaminius , Ne nedvejodama, kad tegul man žinoti, mes darome viską, kad išspręsti savo problemas.

Ir grąžinimo Garantiją, priimame prekių grąžinimas per 7 dienas.Grįžti Krovinių bus pardavėjo atsakomybės, jei tai yra kokybės klausimas, ar jūs gaunate produktą nėra aprašytas, kitaip, pirkėjas padengs grįžti krovinių ir grąžinimas neleidžiamas (Jei grįžti produkto, prašome laikyti originalioje pakuotėje) Mes turime 6 mėnesių garantija mūsų produktus, jei produktus galite įsigyti, yra defektų per 1 mėnesį .mes atsiųsime jums pakeitimo be papildomų mokesčių arba grąžinti, kai mes gauti gaminius su trūkumais, jei nesate patenkinti produkto, vis dar galite siųsti juos atgal į jav, tačiau jums reikia mokėti laivybos krovinių.

Žymos: programuotojas motorola pro5150, bmw icom, pmr, motorola radijo mth800, automobilių cb radijo ryšio, a2 icom, antenos baofeng, baterijos motorola pro5150, yaesu vx7r, N1201SA.

Prekės Pavadinimas Zaiuho
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris RE-02
Elemento Tipas Antenos

Parašyti atsiliepimą

2020 NAUJA Juoda RE-02 Mobiliojo ryšio Antenos Žemės UHF-F 10-1300MHz Už Automobilio Radijo KENWOOD, MOTOROLA YAESU ICOM Du Būdu Radijo nago

2020 NAUJA Juoda RE-02 Mobiliojo ryšio Antenos Žemės UHF-F 10-1300MHz Už Automobilio Radijo KENWOOD, MOTOROLA YAESU ICOM Du Būdu Radijo nago

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti