Parduotuvė pagal Kategorijas

Makiažo Rinkinys 177 Spalvų Paletės Eyeshadow Makiažas Rinkinys 98 Akių Šešėliai + 35 Lūpų Blizgesys + 3 Blush +14 Maskuojamasis Makiažo Teptuku Cosmeties

Nauja

€20.90

Savybės:

1. Blizgus ir Matinis Spalvos: rinkinį sudaro 177 skirtingų spalvų (įskaitant 98, akių šešėlių, 35 lūpų blizgesys, 21 akių šešėliai, 14 makiažo, 3 skaistalai, 6 antakių milteliai).Ir 80% akių šešėliai yra matinė Spalva, 20% ji yra blizgios spalvos.Ir kit funkcijos 6-sluoksnis milteliai dėklas.

2. Premium Veidrodis: rinkinys ateina su veidrodžiu, 6 dukart vadovavo sponge eyeshadow lazdos, 1 kontūrų šepetėlis, lūpų 3 teptukai, ir veidrodis plastikiniais langelį.Kiekvieną milteliai dėklas priima 3D piešimo tipo, kuris yra naujų išvaizda ir patogu nešiotis.

3. Pasakų Dovanų: puiki dovana moterims ir merginoms-tai akių šešėliai lange bus mylimas kiekviena moteris!Šis rinkinys yra puiki dovana, tinka šventės, Kalėdos, naujieji Metai, jubiliejai, gimtadieniai ir kitos progos.

4. Kelių priežasčių: Tinka visų moterų namų-naudoti makiažo, su skirtingų spalvų, būtina reikmenys, kaip antai profesinės makiažas menininkų, grožio dienoraščių ir grožio salonai.

5.Įvairių Spalvų: 177-spalva graži švelni ir minkšta spalvos eyeshadow milteliai yra puikus laisvalaikio partija ar išvyką, todėl jūs galite sukurti puikus išvaizdą.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: 177 spalvų Paletės Eyeshadow Kontūrų Makiažas Rinkinys

Spalva: 98 eyeshadow, 35 lūpų blizgesys, 21 eyeshadow, 14 makiažo, 3 skaistalai, 6 antakių milteliai

Standartas: apie 16*15.5*7CM/6.30*6.10*2.76 į

Svoris: apie 810g/vnt.

Pakavimo Sąrašas:

Paletės Eyeshadow Kontūrų Makiažas Rinkinys*1

• Visi daiktai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas.• Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.• Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.• Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šalies Pristatymo Laikas(Naudojant Post Oro Paštu)

Apmokėjimas :

• Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, Banko pavedimu , QIWI Piniginės, WebMoney , Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.• Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo nutarties• Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

• Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums.• Palikite 1 minutę susisiekti su mumis PRIEŠ išvykdamas blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą teigiamai ir daryti viską, ką galime, kad esate patenkintas• jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mūsų darbo laikas :- 9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per holidaysOur Misijų:1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš konkurencingą kainą jums.2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą .3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Žymos: lūpų blizgesys, huda lūpų paletės, daug blizgesio paillettes, 3 spalvų šešėliai, tuščias palett, 24 val. lūpų blizgesys, rožinė blush paletė, mac antakių paletė, lūpų priežiūra vyrams, kremas lūpų dažai.

Prekės Pavadinimas raudona dieny
Komponentas Paletės Eyeshadow
Modelio Numeris makiažo rinkinys
Įskaitant 3 21 blizgantys akių šešėliai
Įskaitant 4 14 makiažo
Įskaitant 2 35 lūpų blizgesys
įskaitant 5 Premium Veidrodis
Kiekis 1
Įskaitant 1 98 matinė akių šešėlių
Tipas makiažo rinkinys
įskaitant 7 1 kontūrų šepetėlis, lūpų 3 šepetėliai
Kilmės KN(Kilmės)
įskaitant 6 6 dukart vadovavo sponge eyeshadow lazdos
NET WT 810g
įskaitant 8 3 blush

Parašyti atsiliepimą

Makiažo Rinkinys 177 Spalvų Paletės Eyeshadow Makiažas Rinkinys 98 Akių Šešėliai + 35 Lūpų Blizgesys + 3 Blush +14 Maskuojamasis Makiažo Teptuku Cosmeties

Makiažo Rinkinys 177 Spalvų Paletės Eyeshadow Makiažas Rinkinys 98 Akių Šešėliai + 35 Lūpų Blizgesys + 3 Blush +14 Maskuojamasis Makiažo Teptuku Cosmeties

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti