Parduotuvė pagal Kategorijas

KHLITEC Saulės Dėmesio centre Reguliuojamas Saulės Energijos Led Sodas Šviesos 4 LED Žalia Vandeniui Lauko Saugumo Sodo Saulės Šviesos Siena

Nauja

€12.94

KHLITEC Saulės Dėmesio centre Reguliuojamas Saulės Energijos Led Sodas Šviesos 4 LED Žalia Vandeniui Lauko Saugumo Sodo Saulės Šviesos Siena

Specifikacija: Saulės skydelis: 5V/2W Ryškumas: 250LM Gaminio Medžiaga:ABS Krovimo laikas: 5-6 val Apšvietimo Laikas: Daugiau nei 12hrs Vidinės Dėžutės Dydis:195*150*100MM 2 režimai: didelis šviesos režimą & prasto apšvietimo režimas automatiškai nakties metu Baterija: 18500 ličio baterija 3.7 V, 2200mAh Vandeniui klasė:IP65 Pakuotės Svoris:0.45 kg Pakuotė: 1xSolar Galingumo LED Šviesos 1xGargen plastiko smaigalys 1xScrew Nustatyti 1xUser Instrukcija Dėmesio: A. Laikyti saulės skydelis, švarus, todėl, kad imti greitai.B.Išvengti lapų arba dulkių sąkandis,tai bus poveikis kokybės baterija.C.10.m 2 p.m yra geriausias laikas įkrovimo saulės.D.Šviesa yra atsparus vandeniui, bet ne užkirsti kelią vandens-mirkymas, išvengti įrengta vieta įmirkusi lengvai.E.Būkite atsargūs, kai įdiegti juos, jūs turite svaras kuolo į žemę, tada pridėti šviesos.Nedėkite per daug spaudimo ant šviesa pati.Jei žemės yra per sunku, nereikia pasukti ar plaktukas su jėga.Pabandykite suminkštinti žemės, vandens ir tada įterpti į žemę.F.Tiesioginės saulės šviesos, kad saulės kolektorių, įsitikinkite, kad toliau apmokestinimo.G.Išvengti okliuzija kliūčių, pastatų, augalų, iš saulės spindulių.

*Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.

*Visi majoy kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

* Prašome atkreipti 1 minutę, patvirtina, kad, kai gausite prekes geros būklės, nes, kai jūs pateikiate, kad jūsų pinigai būtų perduoti į sąlyginio Deponavimo, ne mūsų sąskaita.Ačiū!

Pristatymo Adresas

Mes tik laivas adresu, kurį teikia Baltijosvm.lt.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.

Laivybos Metodai

Mes bendradarbiauti su DHL, UPS, FEDEX, EMS arba registruotu oro paštu(Kinija Paštu, Oro Paštu ar kitomis Oro Paštu).Mes pasirinkite greitas ir patikimas pristatymas metodas mūsų gerbiami klientai.Sutaupyti laivybos ir saugus pristatymas yra mūsų tikslas.

Laivybos Laikas

Mes bus parengti ir pakuotė pakuotė, kaip galima greičiau po to, kai jūs padaryti sumokėti.

Per Laivybos Laikas

Mes bus stebėti, laivybos informacija ir siųsti informaciją jums metu, laivybos laikas.Prašome atkreipti dėmesį, pranešimų informaciją.

* Kiekvieno elemento bus patikrintas prieš pristatymas.

* Mes turime 2 metų garantija už kiekvieną sugedusį elementą(Išskyrus blogo veikimo ar fiziškai pažeisti pirkėjas)

* Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantinį laikotarpį ir originalioje pakuotėje.Prašome siūlo mums sekimo numerį, laiko taip pat.Klientai yra atsakingi už grąžinti, laivybos mokestis.

* Jei norite grąžinti pinigus, nes prekės yra sugadintas arba negali būti repaird.Prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti.Mes padarysime viską, kad jums padėtų.

* Bet kokios kokybės problemų ar shippment žalą, prašome mums parodyti bandymų ataskaitos ar photoes, mes Grąžinsime jums 50% -100% pinigų jums.Žmogaus sukeltų defektų nėra garantijų, pvz., skaldytų, scrash.

* Jei esate nepatenkinti su produktais, tai gerai, kad grįžtumėte į mus per 15 dienų.Mes visa grąžinamoji išmoka, jums gavusi grįžti sklypo, bet jūs turite mokėti už laivybos.

* Jei daugiau nei 60 dienų, gavo ne savo paketą, prašome susisiekti su mumis pratęsti vežimo apsauga.O r Mes patikrinkite, ar galite gauti paketą, Jei ne, mes visiškai grąžinti pinigus jums.

* Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

* Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Baltijosvm.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

* Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.

Mielas drauge, ačiū labai už jūsų užsakymą!Mes tikimės, kad padaryti daugiau verslo su u.Jei u kyla klausimas, pls nedvejodami susisiekti su mumis tiesiogiai, mes suteiksime u geriausią aptarnavimą.Būsime dėkingi, jei u galite palikti teigiamą atsiliepimą, kaip mes bus daryti tą patį u.Buvo puiki diena!

KHLITEC Saulės Dėmesio centre Reguliuojamas Saulės Energijos Led Sodas Šviesos 4 LED Žalia Vandeniui Lauko Saugumo Sodo Saulės Šviesos Siena

saulės spotligh; saulės sienos žibintas; led saulės žibintas;saulės sodo žibintas;led saulės;

Žymos: sodo led, saulės led šviesos lauko grond, didelis saulės šviesos lauke, led saulės, mėlyna saulės, saulės vejos šviesos lauke, latako led, saulės elektrinės šviesos technologijos, 20000k led, išorinės saulės saugumo žibintai.

lauko saulės akiratyje saulės led prožektorius
Saulės Vejos Lempos saulės energija varomas akiratyje
LED Saulės Akiratyje sodo saulės šviesos
Yra Pritemdomi Taip
saulės led šviesos lauke led prožektoriai, lauko saulės
Sertifikavimo ROHS
Apsaugos Lygis IP65
Savybės saulės šviesa
saulės lauko prožektorius dėmesio saulės šviesos
Modelio Numeris KH-D0102-Žalia
Pagrindo Tipas NĖRA
Korpuso Medžiaga ABS
Prekės Pavadinimas KH-LITEC
Naudojimas Skubios pagalbos
Saulės Akiratyje saulės energijos led šviesos sodas
lauko prožektorius saulės šviesos lauko saulės energija varomas akiratyje
Maitinimo Šaltinis Saulės
Garantija 1 Metai
Įtampa 6V
Saulės Elementų Tipas Ličio Baterijos
Yra Lemputės Įtraukti Taip
saulės baterija akiratyje saulės led prožektorius
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Saulės šviesos siena Saulės Lempos
ryškios saulės akiratyje saulės kraštovaizdžio žibintai
Stilius Modernus

Parašyti atsiliepimą

KHLITEC Saulės Dėmesio centre Reguliuojamas Saulės Energijos Led Sodas Šviesos 4 LED Žalia Vandeniui Lauko Saugumo Sodo Saulės Šviesos Siena

KHLITEC Saulės Dėmesio centre Reguliuojamas Saulės Energijos Led Sodas Šviesos 4 LED Žalia Vandeniui Lauko Saugumo Sodo Saulės Šviesos Siena

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti