Parduotuvė pagal Kategorijas

Naujausias Dizaino Šviečiantis Žvaigždėtas Dangus Drugelio Sparnai Kostiumas Suaugusiųjų Helovinas Drugelis Žaliojo Kostiumas Šalis Apdaila

Nauja

€6.11

Produkto Aprašymas:

Medžiaga: Poliesteris

Spalva:Spindinčios Žvaigždėtas Dangus

Modelis:Drugelis

Specifikacijos:168 * 135 cm/66"*53"

Produkto naudojimas:cosplay, šaliai, papuošalai, etapo rezultatus, ir tt

Paketų sąrašo:1pcs

Produkto Savybės:

Medžiaga - Poliesteris, Pagaminti iš aukštos kokybės šviesos ir minkštos medžiagos, odos draugiškas ir ne-nyksta.Dėvėti drugelis skara, srautas į kambarį ir pakerėti juos visus!Premium poliesterio audinys yra žemės draugiškas ir odos draugiškas.Lengvas ir ryškus su drugelio sparnai turi plaukti aukštyn ir žemyn svajinga.

Size - Vienas Dydis Tinka Visiems.drugelio sparnai skara yra 66"*53", "drugelis", kaklaskares yra didesni ir tinka suaugusiems.(Visi matmenys yra matuojami vertus, gali būti 2-3 cm nukrypimai, tikiuosi, jūs galite suprasti)

Naujausias Skirta-ryškus Helovinas drugelio sparnai kostiumai,Gražus ir tekantis drugelio sparnai duoti savo DIDŽIULĖ STAIGMENA drugelis Helovinas kostiumas.ryškus Helovinas drugelio sparnai su Spindi Žvaigždėtą Dangų projektavimą,jaučiasi tarsi kelionė per žvaigždes, tokia svajinga ir nuostabu.

Greitas ir Paprastas Nešioti Suaugusiųjų Helovinas Kostiumas Sparnus-Plius 2 elastiniai pirštų kilpos pridėti sparnus į rankas be greiferiniai sparnai visą laiką,tie sparnai aplink kaklą.prašome atkreipti dėmesį, kad tai yra tik atspausdinta vienoje pusėje.

Daugiafunkcinis Bet kokia Proga Festivalis " Sparnai-Aukštos kokybės audinio drugelio sparnai leidžia pakartotinai naudoti.Tai gali būti unikali drugelio kostiumas ar butaforija į Helovinas dress up šalies ar scenoje, Bohemijos sijonas paplūdimio cover-up, arba skara pridėti spalvų į savo aprangą.Jūs galite mėgautis aistra drugelio sparnai per muzikos festivalis,, karnavalas ir paradas.Drugelio sparnus suaugusiųjų yra kompaktiškas ir lengva nešiotis.

Paketą sudaro: 1*1PCS Drugelio Sparnai

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±3 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.

Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Žymos: pasakų sparno, drugelis dekoras, helovinas žaislas apdaila, "pelenė", dekoras, drugelis vaikams sparnus, žaliojo moterims, ilgai suaugusiųjų angelas sparnų, šešėlis juoda sparnus, argle sparnus kostiumas, žaliojo sparno.

Medžiaga --
Proga HELOVINAS
Modelio Numeris --
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Naujausias Dizaino Šviečiantis Žvaigždėtas Dangus Drugelio Sparnai Kostiumas Suaugusiųjų Helovinas Drugelis Žaliojo Kostiumas Šalis Apdaila

Naujausias Dizaino Šviečiantis Žvaigždėtas Dangus Drugelio Sparnai Kostiumas Suaugusiųjų Helovinas Drugelis Žaliojo Kostiumas Šalis Apdaila

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti