Parduotuvė pagal Kategorijas

3D Spausdinimo Blue Beetle Cosplay Kostiumų Ted Kord Versija Spandex Supermeno Kostiumas fullbody Kietas zentai kostiumas helovinas mens kostiumai

Nauja

€58.15

3D Spausdinimo Blue Beetle Cosplay Kostiumų Ted Kord Versija Spandex Supermeno Kostiumas fullbody Kietas zentai kostiumas helovinas kostiumas šis kostiumas yra padaryti su 3digital technologija.tai catsuit su užtrauktuku ant nugaros.Kaina Tik Kostiumas, jums bus gauti kostiumas pat kaip nuotraukoje,užtrauktukas atgal,jūs galite dėvėti jį labai lengva.Įvairių dydžių lentelė skirtingų lyčių, todėl prašome palikite mums dėmesį jūsų lytis (Vyras, Moteris, Vaikas), kai jūs pasirinkite dydį. (E. g.Vaikas XL)

jei norite, kad vaikai kostiumas,palikite pranešimą apie vaikų ūgis, svoris, Krūtinės dydis, liemens apimtį ir hip dydžio.mes galime costom padariau tai dėl tavęs, ir tai yra nemokama.

Esame profesionalų zentai kostiumas/catsuit Gamykloje Kinijoje, Mes galime padaryti zentai kostiumas/catsuit su aukštos kokybės.ir reasonalble kainą.Apskritai, Mes laukiame jūsų prisijungti.Mes priimame užsakymą-galite pateikti mums nuotrauką,mes suteikiame jums citata.daugiau informacijos, prašome susisiekti su mūsų paslauga.Mes priimame pasirinktinis dydis-Jūs galite palikti mums žinutę apie savo matavimai, kai jūs pateikiate užsakymą.Dydis turėtų geriau centimetras.

Audinys

Lycra: Tai elastinga, pakankamai mažai blizga,jį galima plauti tik šaltu vandeniu geležies negali būti per karšta ir laikas turi būti trumpas

Dydis

Ar galite pasirinkti standartinio dydžio arba pateikti mums užsakymą matavimai, kiekvienam savo zentai yra asmeniškai pritaikytą ,

Tai trunka apie 7-10 darbo dienų.

Patarimai:

mes gamykloje,todėl mes galime pateikti pigūs kaina, tačiau pažadame, didžiausią kokybės.jei norite,

visa pardavimo, prašome išsiųsti pranešimą (spalvą ir dydį&kiekio), į jav.

mes esame profesija zentai gamyklos,pradedame kad šis produktas 2004 m.).

taigi, galite bealive mes turime daug įgūdžių,ir mes galime kontroliuoti gamybos savikaina mažiausia

ir proceso laikas bus labai trumpas.normalus yra 5-7days.

kiekvienais metais mes taip pat pateiks keletą naujų stilių, zentai kostiumas.

jeigu jūs esate didmenininkas, arba Agenter gausite patogiau iš jav.

Mes atsiųsime iš kliento užsakymą per 7 darbo dienas, po apmokėjimo gavimo.

Nemokamas Pristatymas ,pristatymo laikas, reikia 14--45 dienų.

DHL / Fedex express tiesiog reikia 3--7 dienų.

Prašome kreiptis į mūsų dydžių lentelė pasirinkti standartinio dydžio arba pateikti savo išsamią matavimai.

jei norite, kad vaikai kostiumas,prašome pasirinkti dydį xs, ir tada palikti žinutę apie vaikų ūgio ir svorio mes galime costom padariau tai dėl tavęs, ir tai yra nemokama.

Prašome apšviesti savo išsamią dydžio reikalavimą, kad

PASTABA

1.Ekrano nuotraukos parodė, internete, buvo imtasi pagal mūsų profesinės žmogus naudojant savo modelį.

2.Ten galėtų būti nežymus skirtumas nuo modelio formos ar spalvų, iš kito asmens ,prašome susisiekti su mumis, jei jis ne atrodo kaip nuotraukoje.

Nuorodą užsakymą funkcijos:

MOKĖJIMO

1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas, prieš jums padaryti mokėjimo.

2.Prašome apdaila mokėjimą laiku, jei jums nuspręsti, pirkti daiktų,nes užsakymas bus atšauktas nei 20 dienų.SUTARTĮ su mumis, jei turite kokių nors mokėjimų problema,mes pasistengsime atsakyti jums per 12hours.

ATSILIEPIMAI

Mes tikimės, kad mūsų pirkėjai, paliko teigiamą atsiliepimą, kai gaunate paketą ir bus malonu su jais,mes taip pat paliko teigiamą grįžtamąjį ryšį, kad visi mūsų vertinami pirkėjų.Jei esate unpleased su juo,Prašome susisiekti su mumis pirmiausia rasime sprendimą patenkinti savo reikalavimą ir padidinti pasitenkinimą.

Siekiant patenkinti klientų poreikius, kiek possiable, mes pateikiame kai kurių bendrojo muitų funkcijos: Gaubtas Nuimamas, atviromis Akimis, Burna, Atviro Veido, Tarpkojo Užtrauktukas Vyrų, Tarpkojo Užtrauktukas Moterų, Rankas Nuimamas, Kojos Nuimamos, Pridėti Pirštai, Laterial Sklandžiai.

jei jums reikia bet vienas tiesiog palikti pranešimą dėl komentaro vietą.

Kai kurie Klientai nežino, detales užsakymą funkcijos, jie turi kai kurių nuogąstavimų, kai jie yra priėmimo tvarka.taigi, mes suteikti daugiau informacijos apie tuos custom funkcijos ten, tiesiog pažvelkite į šią nuotrauką:

PARDAVĖJAS ŽADA

Grąžinimo Politika, Ir Garantija Ir Techninė Priežiūra

1.Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

2.Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

3.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus.Grąžinamosios išmokos bus tik galutinė pardavimo kaina.Garantinis laikotarpis: 12 mėnesių (galite grįžti remonto).

4.Mes teikiame 1 mėnesį pakeitimo ir 12 mėnesių techninė priežiūra, garantijos.Elementai gali būti pakeisti per pirmąjį mėnesį.(Daugeliu atvejų, pirkėjas turės grąžinti problema komponentus, o ne į visą paketą.).

5.Prieš grįžtant elementus,įsitikinkite, kad jums gauti mūsų grąžinimo adresas,ir rašyti "dovana" dėl pristatymo išsamiai lapas.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Žymos: vyrų maišelį cosplay, kosmonauto kostiumas, gydytojas moterų cosplay, baras kambarinės kostiumas, bill ted cosplay filmai, costum žmogus voras, cosplay kou, herojus zentai, policininkas išgalvotas suknelė, lokys cosplay ted.

Medžiaga Spandex
Specialios Paskirties Kostiumai
Elemento Tipas Rinkiniai
Sudedamosios dalys Jumpsuits & Rompers
Šaltinio Tipas Filmų ir TV
Modelio Numeris 432as
Lytis VYRAI
Simbolių Kostiumas

Parašyti atsiliepimą

3D Spausdinimo Blue Beetle Cosplay Kostiumų Ted Kord Versija Spandex Supermeno Kostiumas fullbody Kietas zentai kostiumas helovinas mens kostiumai

3D Spausdinimo Blue Beetle Cosplay Kostiumų Ted Kord Versija Spandex Supermeno Kostiumas fullbody Kietas zentai kostiumas helovinas mens kostiumai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti