Parduotuvė pagal Kategorijas

3 1. Laikrodis Temperatūros JUTIKLIS voltmetras TEMP MATUOKLIS Termometras Voltmeter dėl Sniego Motociklas Keturratis, Utv Valtis, VANDENS Aliejaus

Nauja

€29.40

Runleader yra didžiuojamės galėdami pristatyti naują LR-TM005 Skaitmeninis Apšvietimas Temp Volt " 3 in 1 metras .

Jis gali dirbti dauguma prietaiso ar mašinos.Ji turi galingą Temp sistema , voltų sistema, laikrodis, taip pat kai kurios kitos unikali funkcija dizainas.

Temperatūros Matavimo Sistema, Įskaitant :matavimo esamą temperatūrą, MAX Temp ir nustatyti daugiau nei temperatūros įspėjimo funkcija,

temperatūra prietaiso ekrane gali būti nustatytas vartotojo, temperatūros jutiklio tipas gali būti pasirinkti pagal vartotojo ir pan

Įtampos Matavimo Sistema, Įskaitant: įtampos matavimo srovės baterija, viršįtampių ir undervoltage priminimas ir kt.

Laikrodis Sistema, Įskaitant: laikrodis

Unikalaus Dizaino, Įskaitant : lengva sumontuoti,keičiamas CR2032 baterija ir išorės elektros saugomi duomenys automatiškai, pakeitę bateriją,žalias apšvietimas didelis LCD dizainas,ir tt.

Be to, produktų turime CE ir ROHS sertifikavimo.Tai yra patentas ir Kinijoje ir Jungtinėse valstijose .

Kad matuoklis rodo esamą temperatūrą bandymo taško.

Po teisingą ryšį, temperatūra bus priemonė, tiesiogiai ir atnaujinimo dažnį, yra 8 sekundes, kai susiję su vidinio akumuliatoriaus, 1s, kai susiję su išorinio maitinimo.Temperatūros matavimo paklaidos yra ±1% .

Atkreipti dėmesį, kad mūsų numatytasis dalys temperatūros jutiklis NTC.Turi poreikių, PT100, prašome kreiptis į aptarnavimo centrą arba palikite pranešimą, kai pateikti užsakymo.

Šis matuoklis įrašyti MAX Temp, kurie gali būti peržiūrėti ir iš naujo paspaudus mygtuką, vartotojui.Tai padės vartotojui žinoti, temperatūra bandymo taške gerai.

Kaip aukšta temperatūra bus sugadinti dalykų medžiagos pagrindu ten.Įvairių taško, skirtingų nedidelė temperatūra.

Aukšta temperatūra, kad viskas sugadinta.Kaip svarbu priminti, aukštos temperatūros !Daugiau nei temperatūros įspėjimas gali būti nustatyti vartotojų.

Šis matuoklis turi 2 temperatūros vienetų sistemą, kuri gali būti nustatytas vartotojo.Ir ji taip pat turi 2 pasirinkimus temperatūros jutiklis.

Viena nutylėjimą yra NTC,kitas, kuris, reikia pirkti ar keisti pagal vartotojo papildomai yra PT100.

Tai tach valandų skaitiklis nereikia papildomo maitinimo šaltinio.Ji turi vidinę bateriją ir baterijos gali būti pakeista.

Duomenys bus automatiškai išsaugotas, kai vėl įdėjus bateriją.Ji turi trukmė bus ilgesnė nei tach valandų skaitiklis, kurios baterija negali būti keičiama.

Apie Pirkimą

1. Galite pirkti tiesiogiai paspaudę ant platformos.

2. Nuolaida akcijos bus laikomos netinkamomis ant platformos.Jūs galite pridėti mūsų parduotuvėje prie Mano Mėgstamiausių Parduotuvių.

3. Jei jums reikia pastebėti iš anksto arba jums priminti tą dieną, apie reklaminę veiklą, prašome palikti mums pranešimą.Mes jus informuosime laikotarpiu reklaminę veiklą.

4. Jei perkate daugiau nei vieną dalyką vienu metu, jūs galite pasirinkti atitinkamą prekės nuorodą arba susisiekti su mūsų Aptarnavimo Centras.Nuolaida bus suteikta labai greitai.

5. Jei esate prekybininkas, jūs galite išsiųsti mums pranešimą arba susisiekti su mūsų Aptarnavimo Centras, gera kaina ir naujų produktų pasiūlymai bus suteikta.

Apie Mokėjimą

1. Mes priimame mokėjimus per Alipay.

2. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono pabaigos, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą sumokėti.Draugiškas patarti jums mokėti greitai, kad mes galime pasirūpinti krovinys kaip galima greičiau.

Apie Laivybos

1. Laivybos visame pasaulyje(Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse).Paprastai, tai bus imtis 7-22 darbo dienas atvykti(Šeštadienis. & Saulės. Ir viešosios atostogų atmesti.)

2. Straipsniai paprastai yra vežamas iš 1-3 darbo dieną po apmokėjimo pašalinta (Šeštadienis. & Saulės. Ir viešosios atostogų atmesti.)

3. Mokesčiai ir baterijos nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokestis.šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

4. Pastaba: Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, bet kadangi tai yra tarptautinis pristatymo, laivybos laikas bus labai priklauso nuo logistikos bendrovės ir vietos oras, muitinės ir (arba) pareigų, pašto, tikiuosi, kad jums suprasti.

5. Jei negavote savo daiktus ir per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti pristatymo informaciją ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

6.Užpildykite visiškai gavėjas pavadinimas ir pristatymas adresas ir kontaktinė informacija.

Apie Garantija

1. Jei gavote neteisingą, sugadintas, sugedęs, ar prekės nėra aprašyta, prašome susisiekti su mumis dalinis/pilnas grąžinti pinigus ar pakeisti mūsų išlaidas.

2. Gauti produktas per 7 dienas, mums bus malonu pasikeisti arba grąžinti už jus, kaip ilgai, kaip visi originalioje pakuotėje ir priedai pradinę būklę.

3. Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis, ir mes padarysime viską, kad ją išspręsti.

Žymos: apvalus laikrodis mechanizmas, 600 hornet, honda jazz priekinio stiklo, gps greičio spidometras, fz6 s2, seeed, counter valandą, 125 pcx, z900, badmintono kawasaki.

Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Elemento Aukštis 1.72cm
Modelio Pavadinimas LR-TM005
Prekės Pavadinimas runleader
Specialios Funkcijos Valandų Skaitiklis/Tachometras
Elemento Plotis 3.7cm
Prekės Svoris 128g
Prekės Skersmuo 3.7cm
Elemento Ilgio 7cm
Medžiagos Tipas ABS
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

3 1. Laikrodis Temperatūros JUTIKLIS voltmetras TEMP MATUOKLIS Termometras Voltmeter dėl Sniego Motociklas Keturratis, Utv Valtis, VANDENS Aliejaus

3 1. Laikrodis Temperatūros JUTIKLIS voltmetras TEMP MATUOKLIS Termometras Voltmeter dėl Sniego Motociklas Keturratis, Utv Valtis, VANDENS Aliejaus

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti