Parduotuvė pagal Kategorijas

Vyrų bauda Merinosų vilnos lauko įgulos kaklo marškinėliai Šviesiai Sporto šviesos vasaros prakaitas wicking orui atvėsti trumpomis rankovėmis

Nauja

€21.58

Apie MUS:

Changshu dewbest Co.,Ltd " yra moderngarment gamybos bendrovė įsikūręs Changshu, Jiangsu Province, Kinija.Changshu yra vienas iš miestų, kad yra gerai žinomas drabužių gamybos.Miestas yra arti Shanghai rytuose, ribojasi Sudžou į pietus,šalia Wuxi west ir paukščiukas šalia Yangzi Upės šiaurėje.Aukščiausios geografinės padėties, užtikrina lengvą prieigą transportu.

Mūsų įmonė specializuojasi įvairių flatlockstitch sportiniai, laisvalaikio drabužiai ir apatiniai drabužiai.Bendrovė importavo thehigh technologijų specialybės įrangos, pvz., 4-adata 6-siūlės mašinos ir 3-needle5-siūlės siuvimo mašinos.Mes esame pajėgūs gaminti įvairius tekstilės forsports apatiniai ir vilnoniai apatiniai.Tačiau, mes esame daugiau nei tik garmentmanufacturer.Mes projektuojame drabužiai ir eksporto visus produktus į JAV, Kanadoje,Australijoje, Japonijoje, Europos ir pietryčių Azijos šalyse.

Bendrovė jau parengė itsglobal dalyvavimas tarptautinėje rinkoje dėka efektyviai productionmanagement, išskirtinę produkto kokybę ir puikią verslo etiką andreputation.Siekiant užtikrinti nuolatinę plėtrą nuo esamos padėties rinkoje,mes esame pasiryžę imtis naujoviškų technologijų, pažangios augalų & equipmentas ir daugiau darnios valdymo strategijos.

Webelieve mes galime sukurti ir išlaikyti ilgalaikius verslo santykius andachieve win-win situacija su mūsų verslo partneriais.Mes ieškome forwardto išgirsti iš tavęs.

Sertifikavimas turi BSCI Oeko-tex standard 100, Vilnos Ženklų, Vėsioje ir sausoje SGS bandymo ataskaitą,ISO9002:2008 ir kt.

Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome Susisiekti su mumis šiandien pradėti gerą aptarnavimą.

Jūs galite ieškoti svetainėje dewbest mus rasti

Apie Marškinėlius:

Kokybė šis Australijos Merino Vilnos marškinėliai yra labai gera, ir jis yra labiau patogūs dėvėti.Tai yra naujas produktas eksportuojamas į Europą iki 2018 m.

Laisvas Manžetai Labai Patogi Drabužių Mados Erdvę Dažų Quick Dry Pralaidžios Orui Medžiagos

Apie Marškinėlius:

Dydis M:Tinka aukštis:155-168cm, Tinka svoris 40-65kg

Dydis L: Tinka aukštis:168-175cm, Tinka svoris 65-78kg

Dydis XL:Tinka aukštis:172-190cm, Tinka svoris 78-100kg

Pastabos:

1inch=2,54 cm

1. Prašome leisti 1-3CM skiriasi dėl rankinis matavimas.

2. Realios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl kompiuterio ekrano rezoliuciją, ekrano ryškumas, kontrastas ir kt.Tikiuosi supratimo.Have a nice prekybos dieną!

Žymos: ženklelis vyno, vilnos verpalai, Merino, kūno merinos, merino vilna, merino siūlai, aušintuvas, chemise vyrai, Dekoro Lempos, vyrai merino.

Modelio Tipas Kietas
Audinio Tipas Megzti
Apykaklės O-Kaklo
Medžiaga Vilna
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Rankovės Stilius 7008
Su gobtuvu No
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Atsitiktinis
Prekės Pavadinimas SLUICING

Parašyti atsiliepimą

Vyrų bauda Merinosų vilnos lauko įgulos kaklo marškinėliai Šviesiai Sporto šviesos vasaros prakaitas wicking orui atvėsti trumpomis rankovėmis

Vyrų bauda Merinosų vilnos lauko įgulos kaklo marškinėliai Šviesiai Sporto šviesos vasaros prakaitas wicking orui atvėsti trumpomis rankovėmis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti