Parduotuvė pagal Kategorijas

Remonto Juosta Lango Ekraną, Durų Ir Langų Remonto Juosta Uodų Ekraną, Net Lipni Juosta Pleistras Vabzdžių Ekrano Taisymo Įrankis

Nauja

€4.36

Kulka Taškų:

1、3 sluoksnių STRUKTŪRA: Super klijais ir klijuojama už bet kokius ekrano paviršiaus.Patikrinkite, nuimamu apsauginiu sluoksniu.

2、LENGVA NAUDOTI: nereikia Jokių įrankių!Remonto skyles ant ekrano tiesiog pjovimo ir pateikti bet kokio dydžio.

3、LIPNIOS: Naudojant šį lipnios ekrano remonto juosta, galite greitai ir lengvai taisyti ir taisyti skyles ant pažeistos ekranai, durys, langai, palapinės, baseinas, kolektoriai, tinkleliai nuo uodų, namų, biurų ar lauko plonas tinklus.Remonto akių ašaros, skylių ir pažeistų dalių.

4、SUTAUPYTI PINIGŲ IR ENERGIJOS: nebeperka brangių visą ekranus.Problema buvo išspręsta iš karto.

5、RAINPROOF IR VĖJO: Pagamintas iš tvirto stiklo pluošto tinklelio, ji yra atspari temperatūros, geras klampumo, atsparios ugniai, ekologiškai, snowproof, rainproof ir vėjo ilgalaikiam naudojimui.

Savybės:

1. Ilgas tarnavimo laikas: Jis yra atsparus oro, anti-aging, anti-šaltas, priešuždegiminių, anti-džiovinimas, anti-drėgnumą, slopina liepsną, anti-drėgmės, anti-static, geras šviesos pralaidumas, ne šilko, nr. deformacijos, anti-ultravioletinių spindulių, atsparumas tempimui yra didelis, o tarnavimo laikas yra ilgas.Graži išvaizda ir griežta struktūra.Visas langas ekranas pagamintas iš stiklo pluošto vienagijai siūlai, padengtas butas audimo verpalai.Likusios medžiagos yra baigta PVC plastiko kartą, ir susirinkimas yra atskirti, kuris išsprendžia problemą, kad skirtumas tarp tradicinės ekrano lango ir lango rėmo yra per didelis ir sandarinimo nėra griežtas.Jis yra saugus ir gražus, ir turi gerą sandarinimo efektas.

2. Platus taikymo diapazonas, gali būti tiesiogiai sumontuoti ant lango rėmo, medžio, plieno, aliuminio, plastiko durys ir langai gali būti surinkti; korozijai, didelio stiprumo, anti-aging, atsparumas ugniai, ne dažai, dažymas.

3. Jis yra netoksiškas ir beskonis.

4. Marlės yra pagamintas iš stiklo pluošto, kuris yra antipirenas.

5. Su anti-static funkcija, ne pelenai, gera ventiliacija.

6. Geras šviesos pralaidumas veiklos, su tikra nematomą poveikį.

7. Automatinis filtro ir UV apsaugą, kad apsaugoti sveikatą visai šeimai.

8. Anti-aging, ilgas tarnavimo laikas ir protingas dizainas.

9. Žalia ir aplinkos apsaugą: jo sudėtyje nėra chloro, fluorido, kuris yra kenksmingų į atmosferą, ir atitinka tarptautinio iso 14001 aplinkos apsaugos sertifikavimo.Produkto naudojimas nesukels jokių kenksmingų teršalų į žmogaus kūną.

Parametrai:

Naudojimo būdai: Naudojamas langas atrankos ir remontas

Medžiaga: stiklo pluoštas

Spalva: juoda / pilka

Pakavimo sąrašas:

1x langas, apimantis juosta

Žymos: ritininiai tinkleliai nuo vabzdžių, tinkleliai nuo vabzdžių remontas, akių remontas, širdies ritmo daviklis, tinkleliai nuo vabzdžių juosta, už plauti langą, tinkleliai nuo vabzdžių remonto juosta, ritinio ekranas, cleaner langą, grynasis remonto juosta.

Funkcija 1 Anti-Aging, Anti-Džiovinimas, Anti-Drėgmės
Naudoti Durų Ekrano Remonto Juosta
Tipas Ekrano Remonto Juosta
Medžiaga Langai su stiklo
2 funkcija UV Apsauga

Parašyti atsiliepimą

Remonto Juosta Lango Ekraną, Durų Ir Langų Remonto Juosta Uodų Ekraną, Net Lipni Juosta Pleistras Vabzdžių Ekrano Taisymo Įrankis

Remonto Juosta Lango Ekraną, Durų Ir Langų Remonto Juosta Uodų Ekraną, Net Lipni Juosta Pleistras Vabzdžių Ekrano Taisymo Įrankis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti