Parduotuvė pagal Kategorijas

4pcs Katė nulio Sofos guard letena raštas savarankiškai adhesie apsaugoti trinkelėmis katė braižymo baldai, odinės kėdės, recliner apsaugoti

Nauja

€9.34

Apie šį Elementą--Geriausias Barjerą Nuo Kačių Draskytų

Aprašymas :

Apsaugo apdaila, durys, kiliminė danga, ekranai, ir staliaus darbai, iš katės letena žalą.Pramoninės klasės storio krištolo skaidrumo Vinilo su slėgiui jautria lipniąja pagrindo.Nereikia smeigtukai saugus produktas, ir nereikia pridėti skyles, kad jūsų baldai.

Sofos Shield yra didelis,sunkus ir labai skaidri lipni vinilo, kad dangtelį, siekiant apsaugoti paviršių nuo kačių draskytų žalos arba augintiniai, kad naikina minkštasuoliai, kampai daugiausia.Ji apima Du (2) /4(Keturias) gabalai su instrukcijomis, apie juos, kaip tinkamai įdiegti produktą.Sofos Skydas turėtų apsaugoti sofos kampų.Tai medžiaga yra taip sunku, kad kačių nagai bus tiesiog skaidrę, tučtuojau.Yra 2 gabalus 18 ilgas 9 colių pločio, apvalių kampų dizainą.

Produkto Informacija :

Produkto Svoris : 150g( Pristatymas Su būda )

Medžiaga :Vinly

Gaminio Dydis :44cm*31cm (18.1 colių*12.2 colių)

Pristatymas: - Iš Kinijos

Plunksna : Apsaugoti baldus

Pakuotė : 4 Gabalus apsaugoti pagalvėlės

Kaip Juo Naudotis : (Labai svarbu )

①Clean paviršiaus, purvinas, dulkėtas, ypač kačių plaukų susilpnins nelankstumą, trinkelės.

②Tear nuo Lipnios trinkelėmis atsargiai, nuolat Skaidrios lipnios pagalvėlės nuo kitų.

③Aim kurioje vietoje norite, klijuoti ir paspauskite pagalvėlės iš viršaus į apačią, pabandyti išspausti burbulas (kaip jums kelia screen protector telefone) kontaktams kiekvienoje srityje.

Atsiliepimų Iš Pirkėjų

~ Apie Siuntos ~ 1. Prekės bus išsiųstos per 1 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą. 2. Pasakykite man savo dabartinį adresą po apmokėjimo, kitaip, mes išsiųsti savo pozicijos pagrįsti savo adresą, jūsų užsakymą. 3. Mes tiesiog parama Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ir Epacket laivybos kelią.Ir Kinija Paštu Bus išleisti apie 2-4 savaites Azijoje; 2-4 savaites Europoje ir Afrikoje. 3-6 savaites į Kitus regionus.Epacket tiesiog reikia apie 2-3 savaites normaliai.Galimos šalys pristatymas per e-paketinių: Jungtinė Statusą, Kanados, Rusijos, Jungtinės Karalystės, Vokietijos, Prancūzijos, Norvegijos, Ukrainos, Izraelio, Saudo Arabija, Austrija. 4. Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.Jei jums nereikia gauti elementą per 45 dienas, prašome susisiekti su mumis, ir tada man bus padėti jums sekti jį. ~ Atsiliepimus Apie ~ 1. Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausią prekių ir paslaugų.Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti mums teigiamų atsiliepimų (5 žvaigždučių), jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. 2. Prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti 3 žvaigždes ir 1-2 žvaigždės atsiliepimų.Mes padarysime pastangas išspręsti problemas ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia.Ačiū. ~Priminimas~ 1. Rusijos klientams, pateikite vardas, pavardė (trijų žodžių) anglų kalba. 2. Klientai iš Saudo Arabijos, Jungtinių Arabų Emyratų, Libano, Kuveitas, Omanas, Gana, Kataras ir kt., prašome P. O. Bokso adresą. 3. Mėgautis jūsų laivybos mūsų parduotuvėje :)

Žymos: apsaugos w katė, rotango baldai raštas, kačių žaislas, katė medyje, katė žaislas, katė apsaugos kilimėlis, katė namas nulio, katė medyje, katė raštas sofa, katė raštas.

Medžiaga Vinly
Tipas Katė Atgrasymo Pagalvėlės Lipdukas
Dydis 18.1*12.2 (inch)
Prekės Pavadinimas jusenda
nagų Nereikia
Kilmės KN(Kilmės)
Apsaugoti baldus Taip

Parašyti atsiliepimą

4pcs Katė nulio Sofos guard letena raštas savarankiškai adhesie apsaugoti trinkelėmis katė braižymo baldai, odinės kėdės, recliner apsaugoti

4pcs Katė nulio Sofos guard letena raštas savarankiškai adhesie apsaugoti trinkelėmis katė braižymo baldai, odinės kėdės, recliner apsaugoti

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti