Parduotuvė pagal Kategorijas

Nemokamas Pristatymas 36V 16AH 750W Elektrinis Dviratis Ličio jonų Akumuliatoriaus naudojimas dėl "samsung" cell 2600mah 36V EBike Ličio Baterija +15A BMS

Nauja

€209.19

Nemokamas Pristatymas 36V 16AH 750W Elektrinis Dviratis Ličio jonų Akumuliatoriaus naudojimas dėl "samsung" cell 2600mah 36V EBike Ličio Baterija +15A BMS.PASTABA: variklio, 750W, jei jums reikia daugiau nei 750W(pvz 1000W/1500w ), prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba ar žinute, Ačiū! Atidžiai perskaitykite šiuos užrašus, siekiant užtikrinti teisingą naudoti ličio jonų baterija.Į preventbattery nuotėkio, sprogimo, gaisro ir pan., prašome atkreipkite dėmesį, kad: - nedėkite akumuliatoriaus į vandenį arba jį gauti šlapias;

- ne šilumos šaltinio (pavyzdžiui, gaisro ar šildytuvo), netoli naudojimo ar saugojimo baterijos;

Prašome naudoti originalų kroviklį;

- ne pakeisti teigiamo ir neigiamo elektrodų;

- baterijos nejunkite tiesiai prie sienos kištukinio lizdo arba automobilio cigarečių lizdą;

- nedėkite akumuliatoriaus į ugnį ar baterija šildymas;

Uždrausti naudoti laidų ar kitų metalinių daiktų bus uždrausti baterijos trumpo jungimo, baterija su karoliai, kietas ar kitų metalinių daiktų transportavimo ar saugojimo;

- draudžiama trenkti, mesti arba sukurti bateriją, mechaninė vibracija;

Draudžiama su nagų arba kitų aštrių daiktų, pradurtas baterija shell, draudimas, plaktukas ar pedalas baterija;

Ban - tiesiogiai suvirinimo akumuliatoriaus gnybtų;

Baterijos turėtų būti draudžiama bet kokiu būdu;

Draudžiama krauti į ugnį, ar ekstremaliomis sąlygomis.

- nedėkite akumuliatoriaus mikrobangų krosnelėje arba slėgiui;

- su baterija (pvz., baterijų) arba skirtingus gebėjimus, tipo, įvairių angliavandenilių baterija;

- nenaudokite baterijų, jei kvapas, karščiavimas, deformacijos, spalvos ar kitų anomalijų; jei baterija yra naudojama, ar rinkliavą), turi būti nedelsiant pašalinti iš elektros prietaisai ar įkroviklį ir nebenaudokite;

- baterija, turi būti pateikiamas pasiekti vaikus, jei vaikas netyčia swallowingbattery turėtų nedelsiant kreiptis medicinos gydymo;

Jei iš akumuliatoriaus bėga skystis ir kvapo, turi būti nedelsiant pašalinti iš arti atviros;

- elektrolitų nuotėkis gali sukelti gaisrą ar sprogimą;

Jeigu baterijų elektrolito po nutekėjimo į akis, netrinkite, nuplauti vandeniu, nedelsiant kreiptis medicininės pagalbos.Jei ne laiku, akys skauda.Pastaba!

Nenaudokite baterijos šiluminės aplinkos, pvz., tiesioginės saulės ar šilumos automobilio.Kitaip, baterija bus perkaisti, gali gaisro (ŠVIEČIA), kurie bus turėti įtakos baterijos, sutrumpinti tarnavimo baterija.

Baterija gali būti naudojami tik pagal šiuos reikalavimus, priešingu atveju ji bus sumažinti batteryperformance arba sutrumpinti baterijos veikimo laikas.Temperatūros diapazone baterijos gali sukelti perkaitimą, gaisro ar sprogimo.

Darbo aplinka:

Įkrovimas: 0 DEG ~45 LAIPSNIŲ

Biudžeto įvykdymo patvirtinimas: -20 ~60 LAIPSNIŲ C

30 dienų saugojimas: -20 ~45 LAIPSNIŲ C

90 dienų saugojimas: -20 ~35 LAIPSNIŲ C

Kai vaikai bateriją naudokite pagal turinio naudojimo instrukcija mokyti, ir atkreipti ypatingą dėmesį į juos, siekiant užtikrinti teisingą naudojimą bateriją.

Jei baterija nutekėjimo, elektrolitų į odą ar drabužius, nedelsiant plauti vandens srautas paveiktoje zonoje, kitaip gali sukelti odos dirginimą.

Skaityti baterija prietaiso specifikacijas, tinkamo įrengimo ir pašalinimo iš baterijos.

Jei neturite įranga ilgą laiką, išimkite bateriją ir pateikti vėsioje, sausoje vietoje, kitaip, baterija gali rūdžių ar blogai veikia.

Jei akumuliatoriaus gnybtai tampa nešvarus, nuvalykite sausa medžiagos skiaute. * prieš naudojimą.Kitaip, baterija bus prastas kontaktas, sukelia energijos nuostolių ar negali imti.

Kokybė, Mes esame profesionalių Elektrinių dviračių baterijos tiekėjo Baltijosvm.lt, Mes puikiai gamybos procesą ir visų rūšių mokslo valdymo įrankiai, kokybės kontrolė,baterija yra nauja ir kiekvieną elementą, kad jums pirkti iš mūsų įmonė buvo compeletly patikrintas prieš laivybos , todėl galime garantuoti kokybę.Paslaugų Esame pasiruošę atsakyti į visus klausimus apie produktus, nesvarbu iš Anksto parduoti, arba po pardavimo.Mums rūpi mūsų klientų pasitenkinimas!Jei turite bet kokių klausimų,pls susisiekti su mumis tiesiogiai arba palikite mums žinutę,mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau.Grąžinamąją išmoką, Kai gavote prekę, prašome patikrinti kokybę ir kiekybę laiko.jei yra kokių nors problemų 7days,Atsiliepimų priežastis, jei jis bus negerai mums.mes ją išspręsti kuo posiable,Jei produktai vis dar negaliu dirbti,Mes atsiųsime naujų pakeisti ar grąžinti, kai prekės yra gautos.Atsiliepimai bus paliktas laiku po atsiliepimų nebuvo gauta.Turėtų būti jokių problemų, susijusių su savo pirkiniu, prašome nepalikite neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, prieš kreipdamiesi į mus dėl rezoliucijos.Mes siekiame, kad kiekvienas sandoris teigiamą patirtį ir padaryti viską, kas įmanoma ištaisyti problemą.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

Žymos: 36v akumuliatorius elektrinis dviratis, baterija hailong, 36v, baterija rack galinė, 36 v akumuliatorius, 10s3p baterija, 36v 10ah, 36v akumuliatorius elektrinis dviratis, 36 voltų baterija, 20ah 36v.

Custom Tvarkymo Y
Sertifikuotas Produktas CE
Įkrovimo srovė 2(A)
Įtampa 36v
Talpa 10 - 20Ah
Tinka variklis 500W 750W 350W 250W
Vardinė Talpa 16000(mah)
Standartinė Įtampa 48(V)
Baterijos tipas Galios, ličio jonų Baterija
Tipas Ličio Baterijos
Matmenys 195*115*70(mm)
Modelis H3616
Prekės Pavadinimas ETARIO
Taikoma Tipas elektrinis dviratis,Elektrinis DVIRATIS, E-Dviratis ličio Baterija

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas 36V 16AH 750W Elektrinis Dviratis Ličio jonų Akumuliatoriaus naudojimas dėl

Nemokamas Pristatymas 36V 16AH 750W Elektrinis Dviratis Ličio jonų Akumuliatoriaus naudojimas dėl "samsung" cell 2600mah 36V EBike Ličio Baterija +15A BMS

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti