Parduotuvė pagal Kategorijas

Už Kaupti XT90 Vyras Moteris Jungtys Maitinimo Kištukų Baterijos Jungtis Nustatytas Nuotolinis Valdymas Lipo Akumuliatorius Variklis

Nauja

€4.69

Kulka Taškų:

1、Saugus Naudoti : Šis plug jungtis yra tvirtas apvalkalas išvengti vielos atskleidė ne ir užkirsti kelią žmonių susižeidžia forma galia.Be to, šis XT90 jungtis praėjo daug sertifikatai,pavyzdžiui, UL, CE,ROHS, IOS9001 sertifikavimo saugios naudoti.

2、Tvirtas ir Patvarus: kištukinę jungtį naudoja aukščiausios kokybės medžiagos, siekiant suteikia patvarus ir patikimas ryšys.Pabaigos dizainas leidžia daug kartų įterpti ir gavyba iš aptvaro.Su aukštos srovės ištvermę, jis gali būti naudojamas daug kartų.

3、Anti-slip Dizainas: Šis plug jungtis yra 100% originalus Kaupti jungtis, siūlanti puikius ir su anti-slydimo plug dizainas.Todėl, kad tai nėra lengva nukristi ir žvakės lengviau.

4、Platus: kištuko jungtis yra dažnai naudojama nuotolinio valdymo orlaiviai ir RC modelių, pvz., kai didelis RC lipo baterijos(XT90 female jungtis), RC ESC(XT90 male jungtis) , RC kroviklis ir t.t.

5、Aukštos Kokybės: Šis plug jungtis, pagamintas iš nailono, PA ir auksu vario medžiaga, ir apdoroja ir tikslaus apdirbimo, siekiant užtikrinti aukštos kokybės.Jis gali būti naudojamas iki 1000 kartų per -20°C~120°C temperatūros.

Techniniai duomenys:

Prekės Pavadinimas: XT90

Korpuso medžiaga: paauksuotas varis

Vidaus medžiaga: nailonas/PA

Vidinė varža: 0.8 mΩ

Maks.RC/MC: 60A/100A

Svoris: apie 7.72 g/pora

Traukimo jėga/600: 3kg

Atsparumas temperatūrai: nuo -20°C~120°C

Rekomenduojame naudoti: 1000 kartų

Rekomenduojame kabelio specifikacija: 12AWG

Rekomenduojame litavimo specifikacija: 480°C/4S

Pakavimo Sąrašas(2 Pasirinkimų)

Choice1: 5 Poros Kištukai

Choice1: 10 Pora Kištukai

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimai:

Žymos: xt60 kaupti juoda, xt90 kaupti plug, vyrų xt60, tplug xt60 moteris, jungtis xt60, jungtis xt90, XT90, trx moterų xt60 moteris, kaupti, xt60 moterų prisiplėšti.

Atnaujinti Dalys/Priedai Kita
Ratų bazė Varžtai
Modelio Numeris kaupti xt60
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Kita
RC Dalys ir Acc Jungtys/Laidai
Įrankis Prekes Kita
Keturi varomi Ratai Atributai Kita
Medžiaga Plastikiniai
Transporto Priemonės Tipas Lėktuvai
Techniniai parametrai Vertė-2
Dydis as received

Parašyti atsiliepimą

Už Kaupti XT90 Vyras Moteris Jungtys Maitinimo Kištukų Baterijos Jungtis Nustatytas Nuotolinis Valdymas Lipo Akumuliatorius Variklis

Už Kaupti XT90 Vyras Moteris Jungtys Maitinimo Kištukų Baterijos Jungtis Nustatytas Nuotolinis Valdymas Lipo Akumuliatorius Variklis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti