Parduotuvė pagal Kategorijas

Nagų Dailės Pen Salon Shaper Kirpimas, Elektrinis Grąžtas Polisher Manikiūro Pedikiūro Rinkinys

Nauja

€3.57

Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės nagų gręžimo gali būti naudojami natūralūs nagai taip pat dirbtiniai nagai lengvas ir Nešiojamų Puikus profesinių ar namuose Mėgautis savo manikiūro namuose!Vieno mygtuko operacija.Multi naudoti: drožyba, graviravimas, maršrutą, šlifavimo, galandimo, šlifavimo, poliravimo, gręžimo, ir tt pakankamai Galingas, apdaila ir formos, kietas, akriliniai ir nagai.Švelnus pakankamai darbo, ant odeles ir silpnas skaldymo nagai.Su penkių meistriškai nagų vadovai.

Specifikacija: Spalva: Balta Salon shaper Ilgis: 16,5 cm Powered by 2 x AA baterijos (neįtraukta).

Funkcijos Penki Priedai: Metalo Kūgio: Pašalina negyvas odos, corns ir manikiūras.beautiful; Šlifavimo Barelį: Priploti ir sklandžiai papildomą storos vinys ir banguotas paviršius; Smulkaus Malimo Kūgio: Carves į kampus ir sunkiai pasiekiamas vietas; Minkštas Veltinis Kūgio: Blizginimo priemonėmis, nagai sveiką blizgesį, ir stumti atgal odeles ir skatina nago apyvartą padidino nagų augimą; Butas Emery Vadovas: Profesionaliai formos nagai ir baigia juos sklandžiai švelnus krašto.

Pakuotė: 1 Set Nagų Kirpimas Rinkinys(su naudojimo instrukcija)

Prašome Pastaba: Prekės bus keičiamos, kad būtų įrašyti jūsų laivybos mokestis & kad būtų ekologiškas.Mes garantuojame, kad prekės bus saugomos gerai buble krepšiai, Nr. mažmeninės langelyje!

Žymos: miniatiūriniai pedikiūro rinkinys, rinkinys nagų, Nagų Salonas, elektrinė nagų shaper, universalus pedikiūro rinkinys, juoda pedikiūro rinkinys, rinkinys manicur, manicur, manicur rinkinys, Nagų Shaper.

Dydis Salon shaper Length
Elemento Tipas Set & Rinkinys
Kiekis 1 Set
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas MFW
Modelio Numeris nagų kirpimas rinkinys

Parašyti atsiliepimą

Nagų Dailės Pen Salon Shaper Kirpimas, Elektrinis Grąžtas Polisher Manikiūro Pedikiūro Rinkinys

Nagų Dailės Pen Salon Shaper Kirpimas, Elektrinis Grąžtas Polisher Manikiūro Pedikiūro Rinkinys

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti