Parduotuvė pagal Kategorijas

DATOUBO 500pcs aukštos kokybės akių dizaino automobilio padanga universali, vožtuvo stiebo bžūp,automobilių nuoma ratlankio Schrader vožtuvų dangteliai. didmeninė

Nauja

€107.17

Įmonės Aprašymas:

Mūsų įmonė yra įsikūręs Ningbo, Kinija.Mes esame manfactory gaminti vožtuvų dangteliai.Mes galime pasiūlyti daug vožtuvų dangtelius ir kitas giminaitis auto dalys .Esame pasiruošę sukurti ilgą ir gerus santykius su visais klientais visame pasaulyje.Mes tikime, kad mūsų kainos yra konkurencingos, palyginti su kitais tiekėjais.Tikimės, kad galime būti draugais po verslo, ir sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje:-)

Produkto aprašymas: Pagaminti iš ABS+žalvaris medžiaga. 500 vnt. /maišelis.tiesiog varžtą ant vožtuvo stiebo.Bžūp vidinis sriegis yra 8V1. 100% aukštos kokybės.papuošti jūsų automobilio ratus.Pakuotė: 500 vnt./maišelis, kaina yra 500 vnt vožtuvų dangteliai.

Mokėjimo

Mokėjimo Per Baltijosvm.lt, sąlyginio Deponavimo,Mokėjimas bus patvirtinta per 24 darbo valandas.mes taip pat priimame TT ir "Western Union" mokėjimą laikotarpiu.

Pristatymas 1. Perdavimo Laikas: 1-3 darbo DIENAS įprastomis sąlygomis, kai mokėjimo išvalytas. 2. Laivybos Vežėjai: EMS, DHL, UPS, e-Pakelio ir Registruotu Oro Paštu galite pasirinkti.Įvairių šalių bus tiekiama skirtingus pristatymo būdus. 3. Pristatymo Laikas: DHL, UPS trunka 3-5 darbo DIENAS daugumai šalių po sklypas yra išvežti.EMS e-Paketinių imtis 7-12 DIENŲ daugelyje šalių, po sklypas yra išvežti.Registruotu Oro Paštu (Kinija Paštu) mano 15-28 darbo DIENŲ daugelyje šalių, po sklypas yra išvežti, Pietų Amerikoje, Artimuosiuose Rytuose, Rusijoje bus užtrunka ilgiau kaip 40 darbo DIENŲ pristatymas laikas.

Maloniai priminti: mes jums siūlome, TNT, "Fedex", DHL, ar AVS už didmeninės prekybos produktus, kinija paštu, oro paštu, nėra availale už didmeninę produktus.Jei jums reikia specialaus kurjerių tarnyba pls susisiekti su manimi, prieš pateikdami užsakymą.

Garantija

1. Jei elementas yra kokybės skaldytų per 15 dienų nuo gavimo gaminys, mes pakeisime jums naują geros kokybės, jei yra ne išvaizda dėmės ar žmogaus sukeltų klaidą naudojimo metu.

2. Garantija neapima: avarija, žmogaus gedimo ar netinkamo naudojimo.

Grąžinimo Politika

1.Mes nėra atsakinga už bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

2. Prašome grąžinti elementą ant pakuotės.Originalo gavimo ar įrašyti pirkimo REIKALINGA dėl visų deklaracijų.Grįžti produktų taip pat turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant langelį, brūkšninį kodą, pakavimo,ir visi kiti priedai.Žaidimai ir Programinė įranga nekeičiamos ir negrąžinamos.Ji yra atsakinga už klientų patikrinti savo pradinės pirkimo.Grįžta, kad yra dėl klientų klaida bus taikoma faktinė laivybos mokestis atskaitomas iš grąžinamosios išmokos.S&H yra ne fundable.

Atsiliepimai

Mes esame priklausomi nuo mūsų Alibaba reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamų, neutralių atsiliepimų.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas, ačiū!

Žymos: schrader vožtuvas aukštas, lieti schrader vožtuvas, dujų schrader vožtuvas, schrader vožtuvas raktas, schrader vožtuvas riešutų, schrader vožtuvas vyras, vario schrader vožtuvas, presta schrader vožtuvai, schrader vožtuvas spalva, ford schrader vožtuvas.

Prekės Pavadinimas datoubo
Medžiaga ABS+ŽALVARIS

Parašyti atsiliepimą

DATOUBO 500pcs aukštos kokybės akių dizaino automobilio padanga universali, vožtuvo stiebo bžūp,automobilių nuoma ratlankio Schrader vožtuvų dangteliai. didmeninė

DATOUBO 500pcs aukštos kokybės akių dizaino automobilio padanga universali, vožtuvo stiebo bžūp,automobilių nuoma ratlankio Schrader vožtuvų dangteliai. didmeninė

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti