Parduotuvė pagal Kategorijas

Nešiojamų Elektroninių Būgnų Pad Digital Silikono Roll-Up Būgno Praktikos Rinkinys su 9 Pažymėtas Trinkelės, 2 Pedalai integruotas Garsiakalbis

Nauja

€47.16

Savybės:

Su 9 būgno pagalvėlės, įskaitant 2*avarijos cimbolai, 1*atidaryti, uždaryti hi-hat, 1*aukštos Tomas būgnas, 1*mažas Tomas būgnas, 1*ride cymbal, 1*spąstai būgnas, 1*būgnas, 1*grindų būgnas, suteikti jums su puikia būgno garsai; palaiko prijungus pedalą, kad jums žaisti daugiau lankstus.

Priimti aplinkos apsaugos silikono, netoksiški ir nekenksmingi, minkštas ir atsparus vandeniui; lengvas su nešiojamų dizainas, puiki muzikinė dovana vaikams, pradedantiesiems ir muzikos mėgėjams.

Įtraukti 7 grupes, muzikos stilius, 6 demo dainų ir 10 palydos, už įdomiau ir lengviau mokymasis ir atlikimas; apimties ir greičio kontrolės funkcija; su record ir play " funkcija.

Su built-in stereo garsiakalbis, duoti savo įspūdingesnis garso ir realesnis žaidimo patirtį; taip pat remti išorės ausinių arba garsiakalbio; parama garso įvesties prisijungti su savo mobiliojo prietaiso, kaip akompanimentas; su įmontuotais MIDI branduolių lustas, prisijungti prie kompiuterio praktiškai žaidžia įvairiais būgno žaidimai.

Integruotas pakartotinai įkraunamas ličio baterijos su 1200mAh talpos, kraunamas iš USB-TypeC kabelį, gali būti naudojamas ilgą laiką po to, kai visiškai įkrautas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Silicio + Plastikas

Maitinimo šaltinis: Vidinė Li-ion Baterija (1200mAh), 3,7 V)

Būgno Plaktuku Ilgis: 40.5 cm / į 15.9

Prekės Dydis: 49 * 43cm / 19.3 * 16.9 į

Prekės Svoris: 740g / 26.1 oz

Pakuotės Dydis: 51 * 25.6 * 4.6 cm / 20.1 * 10.1 * 1.8 į

Pakuotės Svoris: 1250g / 44.1 oz

Paketų Sąrašo:

1 * Elektroninių Būgnų

2 * Būgno Mallets

1 * Dvigubas Pedalas Rinkinys

1 * Įkrovimo Kabelis (USB Type-C)

1 * Garso Kabelis

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: įrašo tambor, xfdz būgno rinkinys, tama saulašarė, pirkti roland būgnas, automobilių stalo lempos, dxp2, saulašarė, cajon, būgno spragilas pedalas, "premier" būgno priedai.

Padalintas pagal Būgnų Skaičius 7-drum Kit
Kilmės KN(Kilmės)
Drum Pad 8
Modelio Numeris Elektroninių Būgnų
Būgno Vadovai Medžiaga Karvės odos
Muzikinės Kokybės 120
Dydis 51 * 25.6 * 4.6cm / 20.1 * 10.1 * 1.8in
Skersmuo >24 colių
Stilius Paprastųjų Gumos tipo Elektroninių Lenta
Max Tonas Skaičius 32
Būgno Kameros Medžiagų Kita

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamų Elektroninių Būgnų Pad Digital Silikono Roll-Up Būgno Praktikos Rinkinys su 9 Pažymėtas Trinkelės, 2 Pedalai integruotas Garsiakalbis

Nešiojamų Elektroninių Būgnų Pad Digital Silikono Roll-Up Būgno Praktikos Rinkinys su 9 Pažymėtas Trinkelės, 2 Pedalai integruotas Garsiakalbis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti