Parduotuvė pagal Kategorijas

Pora 7 Funkcija Dual Motor Vibratorius su Masažo Geležinkelių Karoliukai Suaugusiųjų Sekso Žaislai Moteris Galingas Vibratorius Klitorio Vibratorius

Nauja

€18.34

Apie Produktus:

1 --------- funkcija gali būti pakoreguoti, kad atitiktų įvairių masažo poreikius.- Klitorio ir G-taško dvigubo veiksmų ir dviguba stimuliacija (vidaus ir išorės dirgiklių), prostatos masažas, spenelių masažo ir kitų dizaino.

2 ---------- Medicininės kokybės silikono, saugios ir netoksiškos medžiagos.Hipoalerginės, latekso-nemokama ir ftalatas-nemokamai.Vibracija ramina tarp 7 vibracijos režimai ir mėgsta laisvę belaidžio stimuliacija, pagrindinis viso kūno vibracijos massager, sumažinti įtampą ir gerklės raumenis, visi jūsų organai

3 ---------- 4. 24 cm (bendras ilgis) x 1.26 cm (skersmuo).Ji turi mokslo dydis, gražus kūnas ir lengva įterpti.

4 ---------- Įkrovimo gali pratęsti maitinimo metu.Žaislas yra labai lengva valdyti.

Apie garantija :

Jei prekė neatitinka aprašymo arba yra pažeistas, visa grąžinamoji išmoka bus suteikta. (Nereikia ne nedvejodama, duoti blogas komentarus arba neutralus komentarus, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo centrą tuo metu, mes manome, kad mainai leis jums pasiekti geresnių rezultatų.)

apie produktą

Visi produktai yra 100% naujas, galima ir kruopščiai tikrinami prieš pristatymą.

Visi produktai yra pagaminti iš medicininės kokybės medžiagos, 100% saugus ir nekenksmingas organizmui.

Apie pristatymo

Mes atsiųsime tvarka per 5 darbo dienas.Pristatymo laikas priklauso nuo šalies ir bus paveiktos oro sąlygų, švenčių ir kitų veiksnių., Jei jums nereikia gauti savo užsakymą laiku, prašome susisiekti su mumis.

Ką turėčiau daryti, jei man kyla produktų problema?

Prašome naudoti šį produktą, atsižvelgiant į produkto vadovas.Jei jis dar nėra prieinamas, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiku.Prašome neatidaryti bet kokius ginčus.Mes manome, kad bendravimas poveikis yra daug geriau.

Apie darbo valandas

Dėl laiko skirtumo, bus nedelsiant komunikate, tačiau pranešimą bus atsakyta per vieną darbo dieną.prašome palaukti kantriai.

žinoma

Mes elgiamės su mūsų klientais, kaip mūsų draugai.Mes tikimės, kad jūs galite nusipirkti daugiau laimės iš mūsų, ir rūpesčių mažiau.Jūsų parama mums yra labai svarbus, nepamirškite palikti mums 5 žvaigždučių komentarą.

Žymos: panti su vibruoti, moterų klitorio vibratorius g spot, tiesioginio vibratorius, p vietoje, g spot, vibrat, lytis, dildo pardavimas, dildo triušis, dildo moteris.

Vibracijos Režimą 7 Vibracijos režimai
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Numeris UI45
Dydis 600mm*100mm
Prekių Kokybės Sertifikavimo 3C
Nepadori Nuotrauka No
Prekės Pavadinimas aixiasia
Produkto Savybės Pora Vibratorius
Atsparus vandeniui Taip
Įkrovimo Būdas USB Įkrovimas
Tipas G-Spot
Gaminio medžiaga Odos draugiškas silikono
Pakuotė Privatumo paketas
Medžiaga Silikono
Triukšmo Mažiau nei 40 dB

Parašyti atsiliepimą

Pora 7 Funkcija Dual Motor Vibratorius su Masažo Geležinkelių Karoliukai Suaugusiųjų Sekso Žaislai Moteris Galingas Vibratorius Klitorio Vibratorius

Pora 7 Funkcija Dual Motor Vibratorius su Masažo Geležinkelių Karoliukai Suaugusiųjų Sekso Žaislai Moteris Galingas Vibratorius Klitorio Vibratorius

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti