Parduotuvė pagal Kategorijas

Už " Ford Mondeo 2.0 L 2001-2007 galvos pavarų perjungimo pavarų perjungimo svirtis automatinis bangų pavarų perjungimo rankenėlės

Nauja

€35.59

Aprašymas:

Šis pakeitimas pavarų perjungimo rankenėlė stick galvos, yra specialiai sukurta Ford Mondeo Kuga MK1 BLK.Padarytas profesionalus gamybos ir griežtos kokybės kontrolės, jis yra patvarus ir puikiai tinka originalios automobilių na, taip pat galite pridėti stilingas ir madingas išvaizdą jūsų automobilį.

Funkcijos: Suderinama Ford Mondeo Kuga MK1 BLK.Unikalus, stilingas dizainas, puiki antrinėje rinkoje pakeisti jūsų seną ar dėvėti vieną.Pagamintas iš aukščiausios kokybės plastiko, patvarus ir korozijai.Ji yra lengva įdiegti, puikiai atitinka jūsų originalaus automobilių.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Juoda + Sidabrinė

Pakuotės Svoris: apytiksl. 100g

Įmontuoti: "Ford Mondeo" Kuga MK1 BLK

Pakuotė:

1 x Shift Knob Vadovas

Žymos: kia cerato rankenėlę, bmw vadovas, ford šalis, citroen taurė, ford galaxy mk1, aparatas shift knob, ford mondeo, ford focus pavarų perjungimo rankenėlės, bamperis vw, mondeo.

Prekės Svoris 238kg
Elemento Plotis 8.2inch
Elemento Tipas Pavarų Perjungimo Rankenėlės
Metų 2001-2007
Elemento Ilgio 10.6inch
Medžiagos Tipas nekilnojamojo oda +Tvirtos ABS plastiko
Prekės Pavadinimas sktoo

Parašyti atsiliepimą

Už

Už " Ford Mondeo 2.0 L 2001-2007 galvos pavarų perjungimo pavarų perjungimo svirtis automatinis bangų pavarų perjungimo rankenėlės

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti