Parduotuvė pagal Kategorijas

MINI Objektyvas Automobilių DVR Kamera Žvaigždės Naktinio Matymo DVR - už, didelis ekranas, DVD, navigacija-ADAS G-sensorius

Nauja

€11.59

Savybės: high definition USB lizdas, tiesiogiai prijungti, gali būti naudojamas "Android" didelis ekranas, DVD, navigacija, su kortelės lizdą.Funkcija: su ADAS, ilgalaikio elektroninių šuo, 1 stiklinės 3 lęšį Apdorojimo lustas: Lingtong Rezoliucija: 1920*1080 24fps/1280*720 30 fps Objektyvas lustas: H62 1G3P objektyvas Video: Diskiniai vaizdo, su mobiliojo ryšio nustatymo, gravity indukcija.Kampo diapazonas: 140 laipsnių platus kampas MIKROFONAS: built-in mikrofono Vaizdo formatas: MP4 (MJPEG) Ryšio režimas: USB sąsaja laikmena: TF Kortelė (didžiausia parama 32G)

Įrengimas:

1. Ji yra lengva įdiegti, tačiau tai reikalauja laipsnį DIY sugebėjimų ir žinių.Mes rekomenduojame, kad visus kūrinius yra įdiegta specialistų.Mes negali būti atsakinga už kūrinius, kurie buvo pažeisti per įsirengti ne tik profesionalams, bet mes vis dar gali suteikti jums paramą.

2.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų, per įrenginio ar naudoti.iki šiol,mes nustatėme, kad dauguma problemų yra ne kūrinius, tiesiog klaidinga operacija, arba nesusipratimas.Taigi, prašome ją atidžiai patikrinti ir susisiekite su mumis, norėdami išspręsti problemas.vietoj atidarymo ginčo tiesiogiai ir lengvai.

Vežimą:

1. Mes galime sumažinti deklaruotos vertės produktas sąskaitoje faktūroje, siekiant padėti jums išvengti arba sumažinti muitų mokesčių jums mokėti.Jei turite geresnių būdų, kaip išvengti to,jūs galite susisiekti su mumis.

2. Muitinės mokestis ir Mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė, mes pardavėjas negali kontroliuoti ir nebus atsakingas už tai, prašome prašome atkreipti dėmesį, apie tai prieš pateikdami užsakymą.

3. Jei prekės buvo grąžintos, nes pirkėjas atsisakė aišku, muitinės ar gauti sklypas, laivybos mokestis ir brangus grįžti mokestis bus nukrito į pirkėjų atsakomybę.

4. Jei sklypas buvo prarasta tranzitu, mes visa grąžinamoji išmoka jūs arba siųsti naujus.

Pastaba: rusijos klientams reikia pateikti savo vardą ir pavardę kontakto vardą sklypas.

Žymos: dvr su adas funkcija, dvr su mc, fotoaparatas automobilių dvr 12, cam karšto, ks dvr, vaizdo įrašymas, gt žiniasklaidos v8, asus dvr, mi dvr, 4 vnt fotoaparato automobilių dvr.

Ekrano Dydis NO
Jutiklinis Ekranas No
Originalioje Pakuotėje Taip
OSD Kalba Rusija
Surinkimo Režimas Paslėptas Tipas
Prekės Pavadinimas Dievybė Vyr.
Specialios Funkcijos Ciklo Įrašymas
Kadrų Per Sekundę 60
Baterija NĖRA
Vaizdo Formatas MOV
Kilmės KN(Kilmės)
Kameros Rezoliucija 1280x960
Sąsaja USB2.0
Elemento Tipas Automobilių DVR
Pikselių 800Mega
Video Kodas H. 264
Baterijos Veikimo Trukmė 10
Ekrano santykis 4
GPS logger NĖRA
Max Išorinė Atmintis 32G
Vaizdo Jutiklis 0.3 MP CMOS
Peržiūrėti Kampas 170°
Chipset Gamintojas Novatek
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis 10 klasė
Skaičius Objektyvai 1

Parašyti atsiliepimą

MINI Objektyvas Automobilių DVR Kamera Žvaigždės Naktinio Matymo DVR - už, didelis ekranas, DVD, navigacija-ADAS G-sensorius

MINI Objektyvas Automobilių DVR Kamera Žvaigždės Naktinio Matymo DVR - už, didelis ekranas, DVD, navigacija-ADAS G-sensorius

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti