Parduotuvė pagal Kategorijas

Oficialus Oneplus 8T Telefono dėklas Apsaugos Dangteliai OnePlus 8T Atveju Nekilnojamojo Originalus Smiltainio Silicio Nailono Anglies Bamperis

Nauja

€10.61

Iš naujo apibrėžti klasika

Mėgaukitės stilinga apsauga su mūsų amžinas Smiltainio apdaila.Sklandžiai, derinant tikslumo inžinerijos dizaino su patogia tikrai rankena polimerinių medžiagų, jei numatyta, akį traukiantis nuojauta, lengvai pasiekiami mygtukai, kur jums eiti.

Praėjo su plaukioja spalvų

Į OnePlus 8T Smiltainio Bamperis Atveju yra dviejų ryškių spalvų, kad jūsų telefonas išsiskiria: Smiltainis Juoda ir Žydra.

Stilius re-imagined

Futuristinis OnePlus 8T Quantum Bamperis Atveju yra specialusis leidimas, atskleis mūsų ryškiausių vizualinio dizaino dienos.Drąsus ir kietas, kaip ir jūsų OnePlus 8T, imtis stiliaus į kitą lygį su spalvų derinys, puikiai atitinkančių Akvamarinas Žalia OnePlus 8T.Pridėti puikią smūgio apsaugos ir didžiausias asmenybės su savo OnePlus 8T su Quantum atveju.

Pajusti naujovių

Novatoriškų plokštės motyvas yra pagrindinis bruožas, pabrėžęs, nepasiduodantis galia ir inovacijų viduje OnePlus 8T.Su permatomas korpuso konstrukcija sukurti ryškus ir stilingas, efektas, šis aptakus atveju yra tiesiog " out-of-this-world.

Next-gen dabar

Į OnePlus Quantum Bamperis Atveju suteikia galutinį patirtis technologijų gerbėjai.Paprasta-grip tekstūros, didesnio atsparumo smūgiams, ir gražūs estetinės, tvirtas atveju yra idealus kelionių kompanionas jūsų ir OnePlus 8T.

Minimalistinio stiliaus, maksimalią apsaugą

Daugiamečiai mėgstamas, savo parašo Karbon Bamperis Atveju teikiama patikima trankyti ir smūgiams per glotnus išorinis apvalkalas.Suvynioti per žemo profilio formos koeficientas arčiau tinka, tai lengva ir akis, taip pat savo rankų.

Sunkiasvoris Veiklos

Lengvas OnePlus 8T Karbon Bamperis Atveju suteikia maksimalų krašto apsaugos be išvertimo svarstyklės.Nuo įbrėžimų, krenta, ir pirštų atspaudai, išlaikyti savo OnePlus ieško nesugadintas ir šviežias, lengvas.

Besiūliai kokybės

Puikų derinį pažangių medžiagų poros tiksliai gabalai pristatyti puikią lytėjimo rankena ir iš viso ramybę.Stilingas estetika jos patenkinti tekstūros, OnePlus Karbon Bamperis Atveju yra jums taikoma.

Žymos: padas oneplus 8t, onepluse 7 pro atveju, dokas "sony", goldway, oneplu, 8t atveju, rasti x2, oneplus 8t pro, 8t oneplus, 865 snapdragon.

Dydis 6.5
Dizainas Skaidrus
Suderinamos Prekės Oneplus
Funkcija Sunkiųjų Apsaugos
Prekės Pavadinimas Oneplus
Savybės 100% Originalus
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Įrengtas Atveju

Parašyti atsiliepimą

Oficialus Oneplus 8T Telefono dėklas Apsaugos Dangteliai OnePlus 8T Atveju Nekilnojamojo Originalus Smiltainio Silicio Nailono Anglies Bamperis

Oficialus Oneplus 8T Telefono dėklas Apsaugos Dangteliai OnePlus 8T Atveju Nekilnojamojo Originalus Smiltainio Silicio Nailono Anglies Bamperis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti