Parduotuvė pagal Kategorijas

2018 Naujausias EVA PU Atlieka Apsaugine danga Atveju Maišelis Maišelis JBL Flip 3 Flip3 "Bluetooth" Skiltyje Papildomos Vietos Už " Plug & Kabeliai

Nauja

€7.47

2018 Naujausias EVA PU Atlieka Apsaugine danga Atveju Maišelis Maišelis JBL Flip 3 Flip3 "Bluetooth" Skiltyje Papildomos Vietos Už "Plug & Kabeliai Aprašymas: Specialiai Sukurta JBL Flip3 Nešiojamą Belaidį Bluetooth Garsiakalbį, Minkštas ir Lengvas Nešioti, Labai Apsauginės, skirtos JBL Flip 3 "Bluetooth" Garsiakalbį, Apsaugo Garsiakalbį Nuo Įbrėžimų Dings ir Įlenkimai.Savybės: 1. Pagaminti iš Premium Sunku EVA Atveju Gina ir saugo FLIP3 Nešiojama "Bluetooth" Garsiakalbį, USB Kabelis ir Maitinimo Įkroviklis, kad ateis su garsiakalbio 2. Papildomų Atskiros kameros Kroviklio ir USB Kabelį, kuris ateina su spaker 3. Mūsų atveju gali atlaikyti poveikį arba sratch, tai pusiau atsparus vandeniui, atsparus smūgiams, Stilingas ir Patvarus.Garantuoja, kad kelią bet kokią žalą jūsų "Bluetooth" garsiakalbis 4. Mūsų atveju yra pateikiami dirželiai gali padaryti FLIP3 garsiakalbiai stabili 5. Klasikinis užtrauktukas patogumo lengva Atidaryti ir Uždaryti.Matmenys: viduje: 22.6 x 6.7 x 6,7 cm outerside:23..4 x 7,3 x 7.3 cm Mūsų atveju funkcijos labai patogi rankena, kuri leidžia lengvai ir patogus nešioti kelyje.Svoris:122G Paketą įeina:

1*atveju, JBL Flip 3 Belaidžio "Bluetooth" Nešiojamas Garsiakalbis 1* Metalo sagtis (Pastaba: Ne inlcuded Garsiakalbiai ir priedai)

Žymos: jbl oficiali parduotuvė, auksinės kengūros, jbl mokestis apversti 3 įkrovimo valdyba, jbl flip cover 3, headphon jbl, padengti jbl, imti 4 jbl, jbl pakeisti garsiakalbis, flip4 jbl, "bluetooth" jbl speaker.

Pakuotė No
Modelio Numeris Atveju JBL Apversti 4 "Bluetooth" Garsiakalbis
Medžiaga PU
Prekės KODAS ZP-170706004
Elemento Tipas Krepšiai

Parašyti atsiliepimą

2018 Naujausias EVA PU Atlieka Apsaugine danga Atveju Maišelis Maišelis JBL Flip 3 Flip3

2018 Naujausias EVA PU Atlieka Apsaugine danga Atveju Maišelis Maišelis JBL Flip 3 Flip3 "Bluetooth" Skiltyje Papildomos Vietos Už " Plug & Kabeliai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti