Parduotuvė pagal Kategorijas

7+1Pcs Centras Grąžtas Durų Savęs centravimas, Vyrių Tapper Skylę Puncher Core Grąžtas Nustatyti, Medienos apdirbimo Įrankiai

Nauja

€8.57

Aprašymas:

7+1Pcs Centras Grąžtas Durų Savęs centravimas, Vyrių Tapper Core Grąžtas Nustatyti Skylę Puncher Medienos apdirbimo Įrankius

Prekės Specifiką:

Medžiaga:Plienas

Spalva:Violetinė,Mėlyna,Žydra,Žalia,Geltona,Oranžinė,Raudona

Specifikacija: 5/6"(violetinė), 7/64"(mėlyna), 9/64"(cyan), 11/64"(žalia), 5 mm(geltona), 13/64"(apelsinų), 1/4"(raudona)

Angos skersmuo(apytiksl.): 2 mm, 2,8 mm, 3,5 mm, 4,5 mm, 5 mm, 5.2 mm, 6.35 mm

Savybės:

*1. Pagamintas iš greitapjovio plieno, turi didelį kietumą, geras atsparumas dėvėjimuisi ir šilumos varža

*2. Medienos skiedros bus automatiškai nutekėjimo nuo skyles ant abiejų pusių viršuje grąžtas ir nebus sugauti grąžtas.

*3. Ji yra naudojami siekiant padaryti skylę durų ir langų vyriai varžto skylę.Gręžimo tapper gali padėti pataisyti padėtį ir išvengti nukrypimų *gręžimo proceso metu.

*4. Sudaro septynios skirtingų dydžių tapper, siekiant patenkinti įvairių veiklos poreikius

*5. Ji yra ne tik tinka medienos medžiagos, bet taip pat metalo lakštų perforavimo iš aliuminio lydinio duris ir langus arba net ir nerūdijančio plieno.

Pakuotė:

Lankstas tapper *7,

Raktas *1

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti siuntimo būdą ir mokėti už užsakymą įskaitant laivybos kaina.Mes atsiųsime daiktų, kaip įmanoma greičiau.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos kartą jums sklype.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio kanalai, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Žymos: gręžimo tapper, 5 medienos apdirbimo skylę, centras, grąžtai 25, pro karbido gręžimo, durų šabloną, tapper, medienos pin puncher, tiek gręžimo, 55mm skylės pamačiau, aparatas centras punch.

Kilmės KN(Kilmės)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Ilgis Kaip parodyta
Tipas Centras Grąžtas
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris Kita
Medžiaga Karbidas
Prekės Pavadinimas ONEVAN
Naudoti Medienos Gręžimo

Parašyti atsiliepimą

7+1Pcs Centras Grąžtas Durų Savęs centravimas, Vyrių Tapper Skylę Puncher Core Grąžtas Nustatyti, Medienos apdirbimo Įrankiai

7+1Pcs Centras Grąžtas Durų Savęs centravimas, Vyrių Tapper Skylę Puncher Core Grąžtas Nustatyti, Medienos apdirbimo Įrankiai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti