Parduotuvė pagal Kategorijas

Makiažo Veidrodis su LED Šviesos ir Ventiliatoriaus Kosmetikos Grožio Nešiojamų Nuimamas Stalo Veidrodis su 5X didinamasis stiklas, Veidrodis Makiažo Priemonė

Nauja

€5.81

Aprašymas:

Tai puikus makiažo veidrodėliai jums, nuimamas ir lengva naudoti.Ne daugiau nesiryžta, pirkti dabar!

Savybės:

Reguliuoti makiažo veidrodėliai 180° - laisvai pasiekti geriausią žiūrėjimo kampą, kad jis patogus ir patogi naudoti, ar stovite, ar sėdite.

Ji stovi stabiliai ant stalo ir countertop su anti-slydimo pagalvėlės, saugojimo dėklas gali turėti papuošalai ar kosmetika, kaip ir auskarai, žiedai, lūpų patarimai ir kt.

Ateiti su kišeninis didinamasis veidrodis padėti jums padidinti duomenis, skirtas pašalinti inkštirus, nosies plaukų ir pan.

Paprasta konstrukcija iš 2 dalių, tiesiog pasukti paramos juostoje pagal laikrodžio rodyklę surinkti ir prieš laikrodžio rodyklę dissemble, lengva įdiegti ir naudoti.

Bakstelėkite LED šviesos jutiklis, išjungti šviesą.Bakstelėkite jį vėl jį IŠJUNGTI.Bakstelėkite VENTILIATORIUS jutiklis, įjunkite Ventiliatorių, dar kartą bakstelėkite išjungti.

Pastaba: Šis veidrodis gali būti maitinamas per USB kabelį ir 4 * AA Baterijos.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Makiažo Veidrodėliai

Medžiaga: ABS

Spalva: Balta

Prekės Dydis: 20cm / 7.87 į(Skersmens veidrodį), 24cm / 9.44 į(Ilgis veidrodis polių), 18cm / 7.08 į(Skersmuo dėklas)

Pakuotės Dydis: 30 * 25 * 6.5 cm / 11.8 * 9.84 * 2.55 į

Pakuotės Svoris: 683g / 24.09 oz

Paketų Sąrašo:

1 * Makiažo Veidrodėliai

1 * Siurbtukas Veidrodis

1 * USB Kabelis

1 * Naudotojo Vadovas

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: veidrodėlis, apvalus, ventiliatorius ranka, ventiliatorius kiaulių, veidrodis kišenėje, kompaktiškas veidrodėlis, Ventiliatorius, ventiliatorius makiažas, didelis gerbėjas, mini nešiojamas šviesos veidrodėliai, ventiliatorius su veidrodžiu.

Medžiaga ABS
Dydis 20cm
Modelio Numeris Makiažo Veidrodėliai

Parašyti atsiliepimą

Makiažo Veidrodis su LED Šviesos ir Ventiliatoriaus Kosmetikos Grožio Nešiojamų Nuimamas Stalo Veidrodis su 5X didinamasis stiklas, Veidrodis Makiažo Priemonė

Makiažo Veidrodis su LED Šviesos ir Ventiliatoriaus Kosmetikos Grožio Nešiojamų Nuimamas Stalo Veidrodis su 5X didinamasis stiklas, Veidrodis Makiažo Priemonė

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti