Parduotuvė pagal Kategorijas

G40 1W LED String Žibintai 18Ft/26Ft Pasaulyje LED Lemputės 2700K Vandeniui Lauko Patio Sodo Kieme Šalis Vestuvių Papuošalai

Nauja

€17.36

GANRILAND G40 1W LED String Žibintai 18Ft (26Ft) su 10vnt (23pcs) Pasaulyje LED Lemputės 2700K Vandeniui Lauko Patio Sodo Kieme Šalis Vestuvių Papuošalai 2 Atsarginės Lemputės

【2 Atsarginės Lemputės】: Kiekviena G40 led string light sudėtyje yra 10 / 23 standartas E12 lizdai ir 12 /25 G40 pasaulyje lemputės.Nereikia išleisti papildomų pinigų, kad pirkti pakeisti lemputes, jei jie skaldytų.Mes turime 2 atsarginės lemputės įtrauktas į paketą.

【IP45 Neperpučiamas Lygio】: Built-in saugiklis ir UL išvardytų vielos užtikrinti, kad ji atspari vandeniui ir patikimas.Pakankamai tvirtos, kad atlaikytų itin karštoje ar šaltoje temperatūroje per vasarą ir žiemą.Galite prijungti iki 20 eilučių įsižiebti dar didesnių erdvių.

【Ilgas tarnavimo laikas ir Energijos Taupymo】: 2700K šiltai balta 12pcs /25pcs G40 pasaulyje lemputės, kurios suteiks jums šiltas, minkštas atmosferą gali trukti 30,000 valandų.GANRILAND led styginių šviesos gali išgelbėti daugiau nei 90% energijos, palyginti su kaitinamosios lemputės ir sumažinti priežiūros išlaidas, kaip pakeisti lemputes dažnai.

【Lengvas Montavimas ir Plačiai Taikyti】: Tiesiog prijunkite su ES/ JAV elektros tiekimo ir jis atneš jums šiltas, minkštas, atmosfera.Idealiai tinka lauko ir vidaus apdaila: terasa, deniai,vestuvėms, šalis, viešbutis, kavinė, kieme.Mėgautis gražių naktų ir romantiška vakarienė su šeima ir draugais.

【Pasitenkinimo Garantija Užtikrinimo】: CE,RoHS,UL, patvirtinta.Mes siūlome 1 metų kokybės garantija ir prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, mes pasistengsime atsakyti ne greitu laiku iš karto - GANRILAND Vertę Jūsų Pasitenkinimą.

Į 12PCS LEMPUTES ir Pakuotė:

* Mokėjimas 1. Neprivaloma mokėjimo būdus: sąlyginio Deponavimo(alipay), "Western Union", T/T ir daugiau . 2. Jei turite kokių nors problemų, mokėjimo, prašome susisiekti su mumis ! *Siuntos 1. Prašome patikrinti, ar jūsų pirkinių adresą, prieš jums padaryti mokėjimo, mes ne laivo produktų unavaliable adresą.Jei negalite patikrinti jūsų laivybos informacijos,prašome susisiekti su mumis , mes patikrinti jums. 2. DHL/UPS/FedEx/TNT/: 3-7 darbo dienas.EMS:7-14 darbo dienų.Kinija Paštu, Oro Paštu trunka 15-60 darbo dienų nuo skirtingų šalių . 3. Mes pasiliekame teisę nustatyti optimaliausią pristatymo būdą ir vežėjas galima. 4. Prašome patikrinti, ar prekės yra geros būklės ir pasirašyti prieš pristatymas žmogus lapų.Jei radote produktas yra pamestas arba sugadintas pakeliui.Prašome atkreipti foto ir tegul pristatymo vyrai ją patvirtinti.Tada mes padėsime jums leiskite laivybos kompanija kompensuoti. *Garantija-1.Pažadame, garantija, kokybė vieneri metai, ir mes pataisys nemokamai.Grįžti laivybos turėtų būti mokama pagal klientų. 2.Jei nesate patenkinti produkto, kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, bendravimas yra daug daugiau efficently nei atidarymo ginčą. *Grįžtamasis ryšys ir vertinimas 1.Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo vystymosi. 2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų , tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, pirma, prieš jums paliko bet neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, kad užtikrinti, kad jūsų pasitenkinimą . 3.Dėkojame, kad pasirinkote mūsų produktą.

Žymos: lauko apšvietimo string, šalis žibintai, užduotis žibintai, peilis surviv, lauko led linija, led lemputė, led, lauko baldai, kieme, le šviesos.

26ft lemputė 25pcs led lemputės
Formos Kamuolys
MŪSŲ lempose E12
Elemento Tipas Karoliukai
ES Lempos Bazės E17
Įtampa 120V
Bendras Ilgis (iki pabaigos) 18ft / 26ft
Prekės Pavadinimas GANRILAND
Maitinimo Šaltinis AC
Kištuko Tipas ES ar JAV
18ft lemputė 12pcs led lemputės
Atsparus vandeniui Taip
Modelio Numeris G40C 1W

Parašyti atsiliepimą

G40 1W LED String Žibintai 18Ft/26Ft Pasaulyje LED Lemputės 2700K Vandeniui Lauko Patio Sodo Kieme Šalis Vestuvių Papuošalai

G40 1W LED String Žibintai 18Ft/26Ft Pasaulyje LED Lemputės 2700K Vandeniui Lauko Patio Sodo Kieme Šalis Vestuvių Papuošalai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti