Parduotuvė pagal Kategorijas

Crest 3D White Luxe Spalvingi White dantų Pasta Energingas Mėtų dantų Pasta Crest

Nauja

€14.12

Crest 3D White Luxe Spalvingi dantų Pasta

Crest 3D pasta

tiesioginių discription:

Su Crest 3D White Luxe Spalvingi Baltos Gėlo Vandens Padailinti dantų šepetėlį, jūs gausite ryškesnis, baltesni dantys.Ir Crest 3D Luxe, dantų Šepetėlis yra conwenient naudoti.Su kokia dantų Pasta, kurioje yra unikali formulė, su putų veiksmų, kad aplink dantis su dantų balinimo medžiagos.Ji šviečia, gyvinti, vos po viena šepečiu ir pašalina iki 90% paviršiaus dėmes už galvos-posūkis baltas vos penkias dienas.

Saugos Informacija

Nėra skirtas vaikams nuo 6 metų ir jaunesni.Pakeisti šepetėlį kas 3 mėnesius.Negalima kramtyti ar įkandimas ant teptuko.

Saugoti nuo vaikų iki 6 metų amžiaus.Jei daugiau nei naudojamas šukuojant netyčia prarijus, gauti medicinos pagalbą arba kreiptis į Apsinuodijimų Kontrolės Centrą iš karto.

Nuorodos

Padeda išvengti ertmių.

Ingredientai

Natrio Fluoridas, Vanduo, Sorbitolis, Hidratuotas Silicio Dioksidas, Natrio Pirofosfatas, Ksilitolis, Skonio, Natrio Hidroksidas, Celiuliozės Derva, Cocamidopropyl Betaine, Natrio Laureth-2 Fosfatas, Natrio Sacharinas, Ksantano Derva, Karbomeras, Sukralozė, Polietileno Oksidas, Polietileno, Žėrutis, Titano Dioksidas, Mėlyna 1 Ežeras

Kryptis

Suaugusiems ir vaikams nuo 2 metų & vyresnio amžiaus: dantų Šepetėliu kruopščiai po valgio arba ne mažiau kaip du kartus per dieną, arba naudoti taip, kaip nurodė stomatologas.Negalima nuryti.Siekiant sumažinti rijimas, naudokite žirnio dydžio kiekį, vaikams iki 6 metų. Prižiūrėti vaikų, šepečiu, kol geri įpročiai.Vaikams iki 2 metų: Klausti odontologo.

Specifikacija:

Dantų pasta neto svoris: 3.5 OZ/vnt

Įpakavimas: 1 vnt.

Prekių Pristatymas Ir Apmokėjimas

Apmokėjimas:

Mes priimame tik Alipay, kredito cardl dabar. (Jūs turite ne Alipay sąskaitos, tiesiog spustelėkite Alipay mygtuką, norėdami sumokėti savo kredito kortelės)

Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo pirkimo sandorį.

Pristatymas:

1.Galime siųsti per Kinija Paštu arba Honkongo Paštu (nemokamai siunta yra deceided pardavėjo, mes taip pat pasirinkti, ar AVS UPS, jei jo kaina yra pigiau, nei post) .Jei norite pristatyti juos express kompanija, pls susisiekti su mumis pirmą kartą.Visi užsakymai turi būti siunčiami adresu, kurį nurodėte užsiregistravo Alipay.

2.Tai užtruks 7-20 darbo dienų.Egipte, Pietų Amerikoje ir Italijoje, tai gal imtis 7-30 dienų, net ilgesnis kaip vietos Muitinės ir Po laiko.

3.Sekimo Numerį: Mes rašyti sekimo numerį, Alipay.

4. Mes ne už mokesčių ir draudimo yra opitional!

Apdorojimo Laikas: Jūsų užsakymas gali būti tvarkomi ir išvežti per du iki 5 darbo dienų.

Grąžinimo Politika

Mes visada pastaba "dovana", siekiant išvengti Mokesčių klausimą

Prašome pranešė, kad visus tarptautiniai pervežimai gali būti taikomas laivybos vėlavimų, muitinės vėlavimo ar papildomi mokesčiai (PVM, muitai ir pan.); pirkėjų tikimasi, kad sumokėti visi mokesčiai.Tuo atveju, jei straipsniai/produktai/užsakymai yra konfiskavo muitinės pirkėjų šalių, pirkėjų tikimasi, kad pasiimti daiktų/produktai/užsakymų patys.Visi tarptautiniai kroviniai yra kruopščiai patikrintos, siekiant užtikrinti, puikus produktas vykdymą.

Grąžinimo Politika

Tarptautinės grįžta, mes nekompensuoja dėl muitinės, importo muitai, mokesčiai ir visos laivybos kaina.Šių mokestis yra atsakingas pirkėjas.Jeigu paketas yra atsisakyta, vežėjas galės grąžinti paketas su mumis ir už mus grąžinimo mokestis.Mes pasilieka teisę apmokestinti 15% išteklių atkūrimui mokestis, plius bet grąžinti mokesčius imti mums išieškoti atsisakė paketą.Mes ne grąžinti, bet siuntimo išlaidas, kai prekė yra atmestas.Jūsų lėšos bus tvarkomi, kai tik gausime jūsų prekė grąžinama dėl vežėjo.Pristatymas/Tvarkymo/Draudimo mokestis yra negrąžinamas į visas aplinkybes.

pls praneškite mums prieš grąžinant prekę, arba grąžinti pinigus negali būti tvarkomi!

Žymos: balti dantys, toothpast, crest 3d crest dantų pasta, eukalipto medienos, crest toothpast, kinijos muilas, kyli, sąžininga ir balta, Kokoso lukšto, crest whitestrip.

Amžiaus Grupė Suaugusieji
Komponentas Balinant dantis veiksniai
NET WT 3.5 oz
Kiekis 1 VNT
Elemento Tipas Dantų pasta
Kilmės Jungtinės Amerikos Valstijos
Prekės Pavadinimas Crest
Modelio Numeris Spalvingi

Parašyti atsiliepimą

Crest 3D White Luxe Spalvingi White dantų Pasta Energingas Mėtų dantų Pasta Crest

Crest 3D White Luxe Spalvingi White dantų Pasta Energingas Mėtų dantų Pasta Crest

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti