Parduotuvė pagal Kategorijas

FG87 Nemokamas pristatymas Naujos USB rechagerable Naminių Šunų Antkaklis LED Nailono Leopard " modelio Šviesą skleidžiantys antkakliai Apšviesta Šunų Antkakliai

Nauja

€4.75

FG87 Nemokamas pristatymas USB rechagerable Naminių Šunų Antkaklis LED Nailono Leopard " modelio Šviesą skleidžiantys antkakliai Apšviesta Šunų Antkakliai

Rechargerable versija LED šunų antkaklis.

Tai labai Patogu , Ekonomikos ir aplinkos apsaugos.

Nebereikia pakeisti bateriją.

Jei norite, kad pigiau pat apykaklės, galite pasirinkti baterijos Versija.

Būklė: 100% visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės Medžiaga: Nailonas Tipas: Reguliuojamas Spalva: Raudona, Geltona, Mėlyna, Žalia, Oranžinė, violetinė,rožinė,balta LED spalva: tas Pats, kaip, kad apykaklės spalva Dydis: S = Plotis 2,5 CM * Ilgis (35-43) CM M = Plotis 2,5 CM * Ilgis (40-48) CM L = Plotis 2,5 CM * Ilgis (45-52) CM Paveikslų Paroda

Apie mus:

Produktai: Visi mūsų produktai yra naudojamas Ekologiškas ir saugias medžiagas, ir mes griežta kokybės kontrolės procedūra.Todėl jūs galite poilsio užtikrinti, kad mūsų produktų kokybę.

· Nuolaida: Didelis, kad didelė nuolaida, taigi, jei galite pirkti didelį kiekį, galime pasiūlyti jums labai konkurencingą kainą.Jei jūs norite žinoti daugiau apie nuolaida, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

· Custom Padaryti/OEM: Mes jau gamykloje, todėl OEM/Pasirinktiniai, kad yra sveikintina.Jei galite pasiūlyti dizainas, galime pagaminti elementus, kuriuos norite.

·Gaminant įvairių rūšių naminių produktų, pvz., pet drabužiai, naminių gyvūnų vežėjams, gyvūnų reikmenys, naminių gyvūnėlių apykaklės ir t.t.

·Kviečiame apsilankyti mūsų gamykloje ir mums reikia jūsų brangų pasiūlymus.

Atkreipkite dėmesį, kad:

Apmokėjimas:

Mes priimame sąlyginio Deponavimo, "Western Union", Banko pavedimu.

Pristatymas: gavę užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.

Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių shipmentsdue skirtumų muitinės kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Atsiliepimų politika:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Mano Brangūs Draugai: "Galbūt jūs domina kiti gaminio ir mes suvokti, kad jūsų remti, kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mūsų internetinę paslaugą bet kuriuo metu.

Žymos: fogger terariumai, megztinis pc, hlbb šunų antkaklis, neko šunų antkaklis, apykaklės šuo, šuo loti, antkaklis usb, stabdžių žievė apykaklės, usb, m, antkaklis led, usb stick, wow šunų antkaklis.

Apykaklės Tipas Pagrindinio Apvadai
Tipas Antkakliai
Medžiaga Nailonas
Sezonas Visi sezonai
Prekės Pavadinimas Dogbaby
modelis leopardas modelis
Funkcija Mados, Patogus, Jaukus, Mielas
Tinkamas Mažas/Vidutinis Šuo, Katė
Nemokamas Pristatymas Taip
spalva Geltona, Žalia, Mėlyna, Rožinė, Oranžinė, Raudona, Juoda
Pakuotė OPP

Parašyti atsiliepimą

FG87 Nemokamas pristatymas Naujos USB rechagerable Naminių Šunų Antkaklis LED Nailono Leopard

FG87 Nemokamas pristatymas Naujos USB rechagerable Naminių Šunų Antkaklis LED Nailono Leopard " modelio Šviesą skleidžiantys antkakliai Apšviesta Šunų Antkakliai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti