Parduotuvė pagal Kategorijas

Biuro įranga suderinama 9686 "PASIDARYK pats" 9656. Blokų dalys.Variklio Akumuliatoriaus Dėžutė Pagalba Nustatyti Technologijų SS 9686. Suderinama Legoin nustatyti.

Nauja

€2.45

sveiki visi , Šis produktas yra pagamintas kinijoje ,tačiau jo kokybė yra taip pat originalus , Paketo:ne lauke: ji ne lauke ir ne Instrukcija,mes naudojame maišelį siųsti jį ,ačiū, prašome siųsti man savo elektroninio pašto,mes galime atsiųsti savo elektroninio Instrukcijos 。 su dėžute: tik plytos ir langelį ,396pcs plytų ir variklio ir akumuliatoriaus dėžės ir dėžutės su būda: tik plytos ir lauke ir popieriaus Instrukcijos ,396pcs plytų ir variklio ir baterijos lauke ir lauke ir popieriaus instrukcija Pastaba: gali būti klaidų rankinis matavimas, yra nuoroda tik, kad nuotraukos gali turėti spalvų skirtumai, kurie yra maždaug vienoda.Produkto jums užsisakyti, prašome kreiptis į paveikslėlį savo užsakymą parinktis Nėra lipduko ant lango Nėra lipduko ant lango Nėra lipduko ant lango

Žymos: legoins galia funkcijų, ss, lego ss, lego variklis, automobilių lego technic, bendrosios biuro įranga, xiro dalys, technics nuotrauką, "lego" technic, sembo knyga.

Medžiaga Plastikiniai
3C Sertifikatas
Modelio Numeris 9686
Prekės Pavadinimas QiqiaoHeart
Lytis Unisex
Įspėjimas Blokai
Plastiko Tipas ABS
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius > 6 metų
Plastiko Bloko Forma Aikštė
Tipas Blokai
Brūkšninis kodas No
Sertifikavimo 3C

Parašyti atsiliepimą

Biuro įranga suderinama 9686

Biuro įranga suderinama 9686 "PASIDARYK pats" 9656. Blokų dalys.Variklio Akumuliatoriaus Dėžutė Pagalba Nustatyti Technologijų SS 9686. Suderinama Legoin nustatyti.

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti