Parduotuvė pagal Kategorijas

Žiemos Vyrų Vėjo Dviratį Skrybėlę Šiltas Visą Veidą Nuimamas Veido Padengti Skrybėlę Sporto Beisbolo kepuraitę Dviračių sportas Slidinėjimo Kepurę

Nauja

€4.32

Gaminio dydis: cap apimtis: 56-60cm, kraštų: 6.5 cm, kepurės gylis: 11cm

Gaminio pakuotės: OPP

Pakuotės dydis: 15*12*3cm

Produkto savybės: kablys ir kilpa uždarymo

Vyrų spąstai hat-lietus, šlapdriba, vėjas, sniegas?jokių problemų.Mūsų pelėkautai yra pagaminti iš vandeniui/vėjo/neperpučiamas lukštais.Jums bus ne juoktis savo draugais, nes jų medvilnės skrybėlę sugeria šalto sniego, bet catcher ' s hat lieka sausas.

USHANKA RUSIJOS HAT-Du būdai, kaip dėvėti: Jūs galite sagtis su ausų atvartais žemyn šiltas ausis, veidą ir smakrą, ar galite roll tai-up kaip Ushanka.

Jaukus ir šiltas žiemą kepurės-šiltas ir stilingas smakro kablio ir kilpos sagtis, super šiltas dirbtinio kailio, ausų atvartais, puikus derinys geriausias jūsų žiemos skrybėlę.Graži skrybėlė vyrų ir moterų slidinėjimas, slidinėjimas, čiuožimo, kinkinius, plaukimas, kempingas, žygiai, arba bet žiemą lauke, sporto ir veiklą.

Kailio pamušalu dirbtiniai kailiai-mūsų dirbtiniai kailiai yra labai minkštas ir patogus, jūs manote, ji yra triušio kailiu.Bet nesijaudinkite, ne gyvūnai buvo padaryta žala, kai pastato spąstais bžūp.

Žiemą rusijos skrybėlę yra reguliuojamas vienas dydis geriausiai tinka vyrams ir moterims.Dydis skrybėlę svyruoja nuo 56-62 cm (22 -24.4 cm) ir tinka daugumai suaugusių žmonių.Be to, jūs galite reguliuoti dydį pagal savo poreikius, naudojant elastinės juostos (atgal skrybėlę).

Jūs ieškote lengvos ir šiltos vyriškos catcher skrybėlę dėl šalto oro?Mūsų šiltas ir minkštas vyrų ir moterų catcher kepurės ir šalikai yra ideali vieta jums!

Apie mus: Pateikite įvairios kepurės, skrybėlės, skarelės ir kiti priedai, skirti moterims, vyrams ir vaikams.

Dėl savo aukštos kokybės, įvairių tvaraus medžiagų ir geriausiai tinka, jie greitai tapo populiarus elementus.

Aukštos kokybės medžiagos

Vėjo, vandens ir snowproof

Derinys iš 100% aukštos kokybės izoliacinės poliesterio lukštais ir prabangus vidinis dirbtinio kailio sluoksnis yra labai veiksminga, siekiant padaryti jūsų galva aukštesnė.

Nuimamas kaukė

Nuimamas kaukė gali atsispirti vėjo ekstremaliomis lauko oro ar sniego sporto šakų, tokių kaip slidinėjimas ir snieglenčių sportas.

funkcija

√Su briauna

√Sutirštės dirbtinio kailio

√ Šiltas ir vandeniui

√Minkštas ir patogus

√Reguliuojamas dirželis

Geriausiai tinka vienas dydis

Idealus vadovas apskritimo ilgis yra 22 cm, 24 cm.

Naudojimas: kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio medžiaga: medvilnė

Paketų sąrašo: 1*skrybėlę

Pastabos:

1. 1 colis = 2,54 cm

2. Prašome įvertinti patys pasirinkti tinkamą dydį.

3. Nes skirtumas tarp skirtingų ekranų, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Žymos: darbo odos sąsagos, medienos skaitymo knyga 2, seat leon 2din hdmi, stendas aliuminio hifi, darbo led žibintai, singhon atveju, "iphone", seat leon 2012 logotipas, lg telefono atmintis 128, medienos perdirbimas plokštės.

Elemento Tipas bžūp
Medžiaga Linas
Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis VYRAI
Modelio Numeris Naujas
Sportas Tipas Dviračių sportas

Parašyti atsiliepimą

Žiemos Vyrų Vėjo Dviratį Skrybėlę Šiltas Visą Veidą Nuimamas Veido Padengti Skrybėlę Sporto Beisbolo kepuraitę Dviračių sportas Slidinėjimo Kepurę

Žiemos Vyrų Vėjo Dviratį Skrybėlę Šiltas Visą Veidą Nuimamas Veido Padengti Skrybėlę Sporto Beisbolo kepuraitę Dviračių sportas Slidinėjimo Kepurę

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti