Parduotuvė pagal Kategorijas

20 Vnt./ Set Lėlės Valgomojo Stalas, Virtuvės Baldai, Indai, Spintos, Lėlės, Stalo Reikmenys Mergina Žaislai Lėlės Priedai

Nauja

€8.68

Mūsų parduotuvėje nemokamas pristatymas būdas yra įprasta paketinių stream", negali būti atsekti.Siekiant, kad jums geriau pirkinių patirties, tikimės, kad pirkėjams pasirinkti registruotos logistikos, veiksmingesnis ir saugesnis, galima atsekti, ar jei jūsų pirkti mūsų parduotuvėje yra daugiau nei $ 7 stengiamės per registruotų logistika.

Ačiū!

Patarimai:

1.Dėl fotografavimo sąlygas ir įrangos, Prietaisų, tokių kaip monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymas ir pan., gali būti tam tikrų nežymių skirtumų tarp faktinio prekės ir spalvos toną nuotraukų paroda.

2 .Siekiant palengvinti pakuotės, lentelėje yra atskirta į kelias dalis ir turi būti įdiegti rankiniu būdu.Prašome atkreipti dėmesį.

Lėlės, Virtuvė, Stalo Reikmenys Baldų Komplektas

Tinka: 12 Colių, Lėlės ir kiti 28 cm - 30 cm Lėlė(11.0"-11.8") .

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Kaip paveikslėlyje parodyta.

Pakuotės Inculding : 1 Komplektas, Virtuvės Baldai, Valgomojo Stalas

1.Prekės ateina iš kitos pusės į žemę, tikiuosi gauti jūsų supratimą ir laukia.

2.Jūsų skatina, verčia mus judėti į priekį.Mes labai vertinu jūsų 5 Žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, jei esate patenkinti sandoriu , Ačiū!

3.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, KOL palikti atsiliepimą,mes manome, kad bet kurią problemą galima išspręsti, priklausys nuo gerų ryšių.Ačiū!

4.Jei nenorite gauti jūsų sklype per pažadu, pristatymo dieną, PRAŠOME susisiekti su mumis klausia kartą pratęsti, neatidarykite ginčų dėl šios priežasties, nes pristatymas iš pardavėjų kontrolės.

Žymos: sofija virtuvės rinkinys, kilimėliai namų virtuvė, mifi virtuvės rinkinys, barbie virtuvės stalčių, namų virtuvės elementų vonios kambarys, barbie pink virtuvės rinkinys, namų virtuvė kambarys, derliaus barbie virtuvės rinkinys, barbie virtuvės komplektai, electro namų virtuvė.

Modelio Numeris Lėlės Baldų Elementai
Kilmės KN(Kilmės)
Mfg Serijos Numeris GYVENIMO būdas
Matmenys Tinka 11.8"(30 cm)
Forma 1/6
Plastiko Tipas PVC
Tipas Priedai
BJD/SD Požymis Priedai
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas Miglotas grožis
Lytis Unisex
Elemento Tipas Lėlės Priedai
Įspėjimas PAKUOTĖS NĖRA ĮSKAITANT LĖLĖS

Parašyti atsiliepimą

20 Vnt./ Set Lėlės Valgomojo Stalas, Virtuvės Baldai, Indai, Spintos, Lėlės, Stalo Reikmenys Mergina Žaislai Lėlės Priedai

20 Vnt./ Set Lėlės Valgomojo Stalas, Virtuvės Baldai, Indai, Spintos, Lėlės, Stalo Reikmenys Mergina Žaislai Lėlės Priedai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti