Parduotuvė pagal Kategorijas

1-nustatyti, Plaunamas Purvo Taurės HEPA Filtras Midea MVCC42A1 VCC43A1 Dulkių siurblių Dalys

Nauja

€10.79

Pastaba: Visos vakuumo markės ir modelio pavadinimai yra registruoti prekių ženklai, dulkių gamintojai.Tai ne Midea ® OEM produktas ir nėra taikoma pagal Midea ® gamintojo garantija.Į Midea ® prekės ženklas, pavadinimai ir logotipai yra registruoti prekių ženklai priklauso jų atitinkamiems savininkams.Bet koks Midea ® prekės ženklo pavadinimas arba modelį pavadinimu šis produktas yra pagamintas tik įrodinėjant suderinamumo.

◎Suderinama su: už Midea MVCC42A1 VCC43A1 .Atsitiktinė Spalva ◎Gamintojo vardai & numeriai yra naudojama nuoroda tik. ◎ AUKŠTOS KOKYBĖS ORO FILTRAS, kurios gali pakeisti jūsų Midea ® dulkių siurblio Filtras.Grįžti į švaraus oro kvėpuoti vėl! ◎ SVEIKESNĮ GYVENIMO BŪDĄ!Niekas nenori kvėpuoti purvinas oras savo namuose, ir jei jums nereikia valyti oro filtrą, o tai, kad bus būtent tai, ką jums reikia daryti!Pakeitęs savo filtras padės išvalyti jūsų oro valytuvas oro ir leidžia gyventi sveikiau!Šis filtras padeda išlaikyti mūsų namų dulkes, žiedadulkes ir pelėsių sporas. ◎ LENGVA ĮDIEGTI, todėl jūs galite gauti atgal į valymo kuo greičiau!Tiesiog ištrinti savo senąjį filtrą ir įdėti šį naują vienas į jo vietą. ◎ SUTAUPYTI PINIGŲ naudojant naują oro filtrą.Jei jūsų oro valytuvas turi užsikemša arba purvinas oro filtras tai gali sukelti jį dirbti sunkiau, kuris galų gale kenkia jūsų elektros sąskaitą. ◎ GARANTUOTAS PASITENKINIMAS dėl 7 diena visiškai pinigų, banko garantijų ir patikimas Manau, kad labai Svarbus garantija.Mes esame įsitikinę, kad mūsų produktų, kad mes neturime jokių problemų suteikia jums kiekvieną denara atgal, jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti.Pakeisti kas 3-6 mėnesius optimaliam naudojimui.

◎Pakete yra: 1 x HEPA Filtras

1 x Akių Net Atsitiktinė Spalva

Prašome pabandyti priemonė, dydį, priedus prieš perkant, ir rasite dydis gaminiai, pateikiami žemiau esančiame paveikslėlyje jei klaida yra 3-5mm, galite įsigyti jį saugiai.Tipo produktų, surinktų iš mūsų didmenininkai yra ne 100% tiksliai, tik kaip nuoroda.

Pastabos: 1 colis=2,54 cm

Žymos: filtras hepa h13, hepa filtras, xiaomi hepa oro valytuvas, svajonė v10, filtras putos dulkių siurblys, svajonių dulkių siurblys, vakuuminis lipdukas, robotas ryklys, zanussi filtras, cyclon.

Prekės Pavadinimas HIHEPA
Modelio Numeris H054-1
Pakuotės Dydis d 14.1 cm/8.5cmx11.7cm(d 5.55"/3.35"x4.61")
Tipas Dulkių Siurblių Dalys
Vakuuminis Dalis Tipas HEPA Filtras
Suderinamas su Midea MVCC42A1 VCC43A1
Pakuotė 1 x HEPA Filtras, 1 x Akių tinklas

Parašyti atsiliepimą

1-nustatyti, Plaunamas Purvo Taurės HEPA Filtras Midea MVCC42A1 VCC43A1 Dulkių siurblių Dalys

1-nustatyti, Plaunamas Purvo Taurės HEPA Filtras Midea MVCC42A1 VCC43A1 Dulkių siurblių Dalys

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti