Parduotuvė pagal Kategorijas

Mediniai Geriausios Tualetinio Popieriaus Laikiklį, Vonios Sienelės, Sumontuoti Metalo Riešuto Ruda Tualetas Kabliukai Audinių Laikiklis Retro Vonios Reikmenys

Nauja

€11.46

Greenerwood audinių turėtojas

Pardavimo taškų

Naujas GreenerWood medžiagos, 69% medienos medžiagos + 31% polimerinių medžiagų, be dažų, be klijų, ir nebus įtrūkimai, nedeformuokite, miltligė, ilgalaikio kontakto su vandeniu.Tuo atveju, išsaugoti medienos medžiagos, tai yra daugiau sveiką ir ekologišką.Yra metaliniai vamzdžiai apvaliosios medienos vamzdžiai, palaiko, kurie turi tokį pat stiprumo kaip metalinis rėmas.Per sutvarkyti rankiniu būdu, kiekvienas gaminys yra unikalus.

Patarimai:

*Dėl vadovo duomenų tvarkymo, jis negali būti tvarkingas, kaip sąsaja mašinos perdirbimas. *Diegimo produktas, reikia, gręžimo, jums reikia parengti elektrinis grąžtas, plaktukas, juostos ir kitos priemonės.

Nuotraukos rodymas

Diegimo veiksmus

1. Pašalinti plieno lakštų, ant gaminio bazė, pasirinkite dvi skyles toli viena nuo kitos iš trijų skylių plieno lakštai, ir juos pažymėti ant sienos. 2. Naudoti 6mm, gręžimo, gręžimo pažymėtoje vietoje su gylis 3,0 cm. 3. Prisukite plastikinius plėtra varžtas vamzdžio į sieną. 4. Suderinti plieno lakštai su išgręžta skylė, ir užtikrinti, kad plieno lakštas dedamas horizontaliai, be nerijos.Įsukite varžtus su atsuktuvu.Tiesiog įdiekite dviem varžtais. 5. Įdėti pagrindinės kūno į fiksuotojo plieno plokštė su varžto skylę būtų nukreipti žemyn. 6. Prisukite varžtus su nedideliu šešiakampis veržliaraktis ir išspręsti pagrindinės.

Apie Pirkimą

Ar jūs turite kokių nors abejonių apie šiuos klausimus?Gal jūs galite susisiekti su manimi tiesiogiai per Baltijosvm.lt.

Originali Produkto

Visos prekės yra pagamintos reguliariai gamyklas ir prekių kokybę, gali būti ramūs.

Greitas Pristatymas

Pasirinkite aukštos kokybės transporto kompanija sutrumpinti transportavimo laiką.

Kokybės Paslaugos

Mes stengiamės išspręsti visų problemų, su kuriomis galite susidurti prieš pateikiant užsakymą ir, gavus prekes.

Sekite mus

Kaip mūsų pasekėjų, jūs galite mėgautis daugiau nuolaidų dėl kai kurių produktų.

Apskaičiuota, tranzito laikas

Azija (AS) :11-30 Dieną Europa (ES) :15-40 Dieną Šiaurės Amerika (NA) :20-40 Dieną Pietų Amerikos (SA) :25-45 Dieną Okeanija (OA): 20-35 Dieną *šie duomenys yra tikėtis pristatymo laikas paketo įprastomis aplinkybėmis, tik informacinio; specialiosios vežimo metu turi būti taikoma faktinė padėtis.

Žymos: tualetinio popieriaus laikiklis medienos lipdukas, tualetas papir turėtojas, kaimiškas medinis vonios kambario aksesuarai, medžio pertvaros vonios kambarys, krekingo riešutų, vonios kambarys ruda, tualetinio popieriaus laikiklis šuo, toalet popieriaus laikiklio stovas bronzos, plonas tualetinis popierius, tualeto sėdynė.

Kitą pavadinimas Tualetas Roll Dozatorius
Modelio Numeris tualetinio popieriaus laikiklis
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas popieriaus laikiklius
Medžiaga
Produkto pavadinimas
Metalo, Popieriaus Laikiklį, Paviršiaus Apdaila Bronza

Parašyti atsiliepimą

Mediniai Geriausios Tualetinio Popieriaus Laikiklį, Vonios Sienelės, Sumontuoti Metalo Riešuto Ruda Tualetas Kabliukai Audinių Laikiklis Retro Vonios Reikmenys

Mediniai Geriausios Tualetinio Popieriaus Laikiklį, Vonios Sienelės, Sumontuoti Metalo Riešuto Ruda Tualetas Kabliukai Audinių Laikiklis Retro Vonios Reikmenys

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti