Parduotuvė pagal Kategorijas

LED Šviesos Savarankiškai pradeda Power ball Riešo Galia Ranka Kamuolys Raumenų Atsipalaiduoti Verpimo Riešo Treniruoklis treniruokliai Stipriklis

Nauja

€7.57

2020 NAUJAS PRODUKTAS

LED Šviesos Savarankiškai pradeda Powerball Riešo Galia Ranka Kamuolys Raumenų Atsipalaiduoti Verpimo Riešo Treniruoklis treniruokliai Stipriklis

Kaip naudoti:

1, laikydami riešo kamuolys su viena ranka, atidarymo dalies į viršų, kita vertus, bus galvos virvę į skylę centre kamuolys. 2, su nykščio ranka laikydami kamuolį, kampinio kamuolį į priekį, virvę sandariai suvynioti aplink centrą kamuolys centre griovelio. 3, kai virvė aplink centrą kamuolys pusę rato, sustabdyti tekinimo kamuolys centras.Naudoti viena ranka laikyti kamuolį, kita vertus, traukti virvę, greitai ir tegul kamuolys centras pasukti tuo sparčiausiai greitis. 4, iš karto atidaryti dalį žemyn, riešo dalį kamuolys, kol jūs galite pajusti greitį kamuolys gali ir toliau spartinti.Naudoti: 1 apšilimo pratimų įranga, ypač sporto žmonės, tokių kaip golfas, tenisas, skvošas, kriketas, badmintonas, beisbolas, boulingas, krepšinis, lenktynių ir kitų lauko laipioti iki riešo ir kitų sporto šakų. 2. Naudinga daug muzikantų, pvz., pianinas, gitara, būgnininkas. 3. Tinka biuro darbuotojams, nes ilgas valandas, mažiau veiklos. 4. Paaugliai gali naudoti savo pirštus lanksčiai, ir turi šiek tiek padėti, mokytis kaligrafijos, dailės ir muzikos instrumentai.

5. Vidutinio amžiaus ir vyresnio amžiaus žmonėms, siekiant, kad poveikio sveikatos priežiūros paslaugos.

Instrukcijos

1. Fix kamuolį abiem rankomis, užmaukite

nykštys į rodyklės kryptimi, ir

jaustis laisvas, kai varža yra didžiausia.

2. Riešo sukasi pagal laikrodžio rodyklę prieš laikrodžio rodyklę

jausti pasipriešinimą generuoja kamuolys ir

greitis iki riešo.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Laikas: 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Baltijosvm.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: bankas galia, ss, lempa led, massag, namuose naudotis, Joga, įrankiai, elektriniai įrankiai, led, kamuolys lenktynes, nešiojamų laboratorinis maitinimo šaltinis.

Tipas Riešo kamuolys
Modelio Numeris Galia Riešo Kamuolys-0106273
Produktas kategorija spaustuvai
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Išsamią Fitneso Pratimas
Medžiaga Plastikiniai
Naudoja naudotis riešo
Pavadinimas Šviečia kamuolys riešo
spalva Mėlyna Juoda Rausva

Parašyti atsiliepimą

LED Šviesos Savarankiškai pradeda Power ball Riešo Galia Ranka Kamuolys Raumenų Atsipalaiduoti Verpimo Riešo Treniruoklis treniruokliai Stipriklis

LED Šviesos Savarankiškai pradeda Power ball Riešo Galia Ranka Kamuolys Raumenų Atsipalaiduoti Verpimo Riešo Treniruoklis treniruokliai Stipriklis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti