Parduotuvė pagal Kategorijas

ROMOSS LT20 Galia Banko 20000mAh Dual USB Powerbank Išorės Baterija Su LED Ekranas, Greitas Nešiojamų Įkroviklio Xiaomi "iPhone"

Nauja

€13.25

ROMOSS LT20 Galia Banko 20000mAh Dual USB Powerbank Išorės Baterija Su LED Ekranas, Greitas Nešiojamų Įkroviklio Xiaomi

Paketo Duomenys 1 x Romoss LT20 20000mAh power bank su mažmeninės langelyje 1 X Naudojimo Instrukcija Savybės : Talpa : 20000mAh Išėjimas : 5V 1A/5V 2.1 Įėjimas : 5V/2.1 A Specifikacijos : Dydis: L16.7CM*8.25 CM*H2.3CM Svoris : Apie 472g Spalva: Balta Pranešimas : Dėl pirmo naudojimo, prašome nutekėjimo iki maitinimo bankui 0 iki apmokestinimo, tai 100% įjungti skaitmeninis LED ekranas.Sklandžiai muitinės klirensas, klientai iš Korėjos, kurie perka ROMOSS galia bankas, prašome palikti savo Šalinimo Kodas(P+12 skaitmenų, pvz., P123456789235), kai jūs pateikiate užsakymą.Nereikia jaudintis, kad mes ne atskleisti jūsų informaciją.

【20000mAh Didelės Talpos】

Dirbti su "iPhone" /iPad/Tabletės,kitos mobiliuosius telefonus ir elektroninius prietaisus.Ji gali už maždaug 8 kartus iPhone7,apie 5 kartus HuaweiP9,apie 5 kartus Xiaomi4/už Xiaomi pastaba,apie 3 kartus ipad mini2.20000mAh Didelės Talpos Tinka kasdien naudoti,kelionės,kempingas arba) kitų veiklos lauke.Kas daugiau, galite naudoti jį savo sode,jūsų USB prietaisai,pavyzdžiui, styginių šviesos.

【3-Įėjimo & 2-Išėjimas】

3-įėjimas: Micro-USB, apšvietimas ir Tipo C užtikrina aukštą patogumą įkrovimo tai power bank su bet kuriuo iš šių 3 plačiai naudojami kabeliai. 2-Galia: 2 USB išėjimai leidžia įkrauti mobiliojo telefono, planšetinio kompiuterio arba Nintendo Įjungti vienu metu.

【Tiksliai Ekranas】

Šis nešiojamas galios bankas turi visą vaizdą LED ekranas, jis pateikia turimą baterija procentais tiksliai.Užtikrina lengva patikrinti ir tiksliai baterijos talpa.

【Leidžiama Laive Skrydžio】

Su built-in polymer ląstelių skundą Civilinės Aviacijos Standartus, leidžiama laive skrydžio be jokių saugos problemų.

【Arkos Kūno Dizaino】

Arkos kūno dizaino viena ranka operacija, tai yra patogiau jums ir lengvai atlikti.

【Kokybės Užtikrinimo & Sertifikuoti, Saugūs】

Mūsų Li-Polimero baterijos laikytis griežčiausių saugos ir kokybės standartų.Automatiškai reguliuoti išėjimo galia pristatyti optimalaus įkrovimo srovę išlaikyti savo prietaisų per didelius, nei srovės, nei įtampos ir trumpojo jungimo.

【KABELIS YRA ĮTRAUKTAS】

Kaip originalią ROMOSS greitai įkrauti elektra bankas, pirmą kartą, prašome naudoti jį(visiškai 0%), tada įkraukite jį iki 100% (Be pertraukos leidžiamas krovimo metu).Po to, jei jūs nuolat ir greitai paspauskite įjungimo mygtuką 3 kartus, matysite vaizdą ekrane.Jei jūsų nuotrauka yra TIKSLIAI tas pats, kaip pirmiau, savo galia bankas gali veikti normaliai dabar.

Žymos: xiaomi tablet lt, bankas galia, oficialus xiaomi, baseus energetikos bankas, bankai galia, 20000mah, galia banko 20 20000 mah, maitinamas baterija bankas, 40 w galia bankas, karinės galios banko 10000mah.

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Galia Bankas/Išorinė Baterija/Nešiojamas Įkroviklis
Paversti Norma Apie 85%
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Galia DC5V 2.1/1A DC5V
Leidžiama Laive Skrydžio Taip
Įvesties sąsaja Micro-USB/Apšvietimas/Tipas-C
Įėjimas DV5V 2.1
Didmeninė / Dropshipping Parama
Baterijos Tipas Li-polimero Baterijos
Paramos greita įkrovimo technologijos No
Savybės Skaitmeninis Ekranas
Prekės Pavadinimas ROMOSS
Galia Bankas Spalva Balta
Vardinė Energijos 74Wh/3,7 V
Poverbank Funkcija Skaitmeninis Ekranas
Išvesties Sąsaja Dvigubas USB
Suderinamas su Mobilieji Telefonai Ir Stalo Vnt
Powerbank Modelis Romoss LT20

Parašyti atsiliepimą

ROMOSS LT20 Galia Banko 20000mAh Dual USB Powerbank Išorės Baterija Su LED Ekranas, Greitas Nešiojamų Įkroviklio Xiaomi

ROMOSS LT20 Galia Banko 20000mAh Dual USB Powerbank Išorės Baterija Su LED Ekranas, Greitas Nešiojamų Įkroviklio Xiaomi "iPhone"

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti