Parduotuvė pagal Kategorijas

FANTU 3.5 mm didelio grynumo žvejybos masalas svorio didelio tankio volframo karoliukai 18g/cc volframo Medžioklės Timpa Kamuoliai

Nauja

€14.39

FANTU didelio grynumo žvejybos masalas svorio didelio tankio 18g/cc 3.0 mm volframo Medžioklės Timpa Kamuoliai

Gamybos Įžanga

Skersmuo: 3,5 mm

Svoris: 0.404 g/vnt

didelis tankis: 18g/cc

didelio grynumo: 95%volframo, Nickel2.5%, Fe1.5% .

prašymą dėl medžioklės ,vožtuvai,guoliai,perforavimo,šlifavimo,chemijos pramonė

kaitrinės lemputės šviesos kamuolys visada yra eksportuojami į UAS,Europos ir Rusijos.

Produktų Nuotraukos

PRANEŠIMAS

Spalvos gali šiek tiek skirtis su produktu jūs pagaliau gauti,dėl apšvietimo & flash naudojami atsižvelgiant į fotografijos.Spalvų skirtumai, taip pat gali būti sukeltas dėl monitoriaus savybes ar netinkamo nustatymus jūsų ekrane.

Produkto nuotraukos nerodo actuasize,prašome kreiptis į produkto aprašymas dydžio detales.Dydis ir trukmė yra apytiksliai, bet paprastai labai artimas.Pakuotės dydis gali skirtis nuo paketą jūs gaunate,nes tarptautinės vežėjų imti mums paprastai sudėtyje yra ne tomas.

GALIME PASIŪLYTI DAUGIAU COMPETETIVE KAINA WHOLESALLERS , nereikia

Susisiekite su mumis Prekybos Vadovas arba palikite mums žinutę.

Apmokėjimas ir Pristatymas

1) Mes priimame Alipay(SĄLYGINIO), Paypal.

2) Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti,arba palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai.

3) Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Jei jūsų pristatymo adresas yra negerai, prašome susisiekti su mumis.

4) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5) Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6) atsižvelgiant į išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Atsiliepimai

Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus, mes esame priklausomi nuo klientų satisfication, kad pavyks.Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau.

Kai gaunate prekes,patikrinkite, kiekis yra teisinga,ir kokybė yra priimtinas.Jei pastebėsite kokių nors klaidų ar kokybės defektų,prašau, nepalikite mūsų, "1" žvaigždė"2 star"."3 žvaigždučių" atsiliepimų nepranešęs su mumis ir gauti savo problemas išspręsti.

Jei esate patenkinti, kad ir patirtį perkant pas mus,prašome palikti mums "5 star" teigiamas feedbac k .Ačiū!

Žymos: nickle volframo karoliukai skristi susiejimas, obliumi jig, paprasta timpa medžioklė, pelėsių žvejybos spurga, balionas, sunkiųjų volframo glaistas, žuvų volframo, pirkti medžioklės masalui, medžioti timpa, kt volframo.

Prekės Pavadinimas FANTU
Tipas Dirbtinis Masalas
Modelio Numeris hw19
Pozicija EŽERAS
Svoris 0.404 g/vnt
Tankis 18g/cc
Raktiniai žodžiai volframo karoliukai
Medžiaga volframo 95%-Ni2.5-1.5 Fe
Kategorijos SUVILIOTI
Dydis 3.5 mm

Parašyti atsiliepimą

FANTU 3.5 mm didelio grynumo žvejybos masalas svorio didelio tankio volframo karoliukai 18g/cc volframo Medžioklės Timpa Kamuoliai

FANTU 3.5 mm didelio grynumo žvejybos masalas svorio didelio tankio volframo karoliukai 18g/cc volframo Medžioklės Timpa Kamuoliai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti