Parduotuvė pagal Kategorijas

WUTA 1Pcs 120 Metrų 0.45 mm Apvalus Vašku Oda Amatų Siūlai, Poliesterio Vertus Siuvimo Linijos Laidą "PASIDARYK pats"

Nauja

€6.64

Pakuotė: 1 vnt siūlai, spalva pagal jūsų pasirinkimą

Aprašymas:

Pavadinimas: 0.45 mm Odos siuvimo vašku sriegis Gamintojas: WUTA Medžiaga: 100% Poliesteris.Spalva: 28 spalva Dydis: 0.45 mm skersmens.Kiekvienos ritės yra 120 metrų / 131 metrų. 1 ritės paketas

Savybės:

1-----100% Poliesteris, Vašku.Šis vašku sriegis eina sklandžiai siuvimo.Galite išvengti knotting, kai jūs traukite ją.Klijavimą arba deginimas gali ir baigti siuvimo. 2-----3 sriegio susukti kartu, todėl jį stiprus ir kietas, nėra lengva sklaida. 3-----WUTA vašku siuvimo siūlai gali būti naudojami dėl įvairių siuvimo projektus, ypač odos siuvimo.Jos stiprios, su aukštos kokybės. 4-----28 asorti spalvos, didelis spalvų sodrumas.Mes bandėme viską, kad atskleistų realią spalvą pasirinkti,bet jis gali būti šiek tiek skiriasi įvairiose monitoriai 5-----Kiekvienos ritės yra 131 kiemuose, 0.45 mm skersmens. 28 spalvų.Atitinka visus jūsų poreikius spalvos.Mes taip pat turime 0.55 mm ir 0,65 mm temas.

Atkreipkite dėmesį, kad:

1.Kaip paveikslų paroda,, Dėl transporto, gal yra baltasis vaškas indėliai ant paviršiaus,taip spalva atrodo nevienoda,bet tai bus vienodos spalvos, kai siuvimo dėl odos. 2. Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi. 3. Apie Ekonomiką, laivybos metodas Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius,prašome suprasti, kad siuntimo informacija negali atnaujinti, kai jis iš laivo.

Sveiki didmeninės !Sveiki atvykę į lašas klausimų mums, ačiū už ieškote!

Žemiau nuotraukos jūsų nuoroda:

Perskaityti Prieš Perkant

- Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių. -Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą. -Kai jūs negalite rasti visus elementas, kurį nurodė,prašome ne išmesti bet kurį iš pakavimo medžiagos, ir nedelsdami susisiekite su mumis.Jei jums, kad oda ir kiti smulkūs produktą,mažų daiktų, gal suvynioti į pluošto bakas. Pardavėjas priima tik grąžinti pinigus dėl šių priežasčių: A. Kokybės problema B. Siųsti klaidingą spalvos,negerai prekės C. Paketo žalą ar nuostolius

Apie WUTA Gamintojas:

WUTA daugiausia veikia amatų įrankiai ir natūralios odos rankinės.Esame profesionalus gamintojas, didžiausią dėmesį skiriant projektuojant, handmaking, pardavimo ir plėtoti.Mes turime subtilus meistriškumo ir aukštos kokybės odos medžiagos.Kad kiekvienas daiktas tampa galutinis kūrinys , tai yra sąvoka WUTA prekės ženklą.

Žymos: parduotuvė wuta, odinis apvalkalas įrankiai, wuta parduotuvė, laikas įrankiai oda, ąselės wuta, wuta dažai, wuta odos priemonė pusėje, wuta odos šablonai, įrankis wuta, creaser įrankiai oda.

Modelio Numeris Siuvimo linijos
Tipas Lengvas Organizatoriai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nailonas
Svoris 0.05 kg
Prekės ženklas wuta

Parašyti atsiliepimą

WUTA 1Pcs 120 Metrų 0.45 mm Apvalus Vašku Oda Amatų Siūlai, Poliesterio Vertus Siuvimo Linijos Laidą

WUTA 1Pcs 120 Metrų 0.45 mm Apvalus Vašku Oda Amatų Siūlai, Poliesterio Vertus Siuvimo Linijos Laidą "PASIDARYK pats"

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti